Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-22, 21:45   #4199
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Nie no z gołym tyłkiem nie puszczam , jakieś mi sie to nie teges wydaje jakby tak latał z tym majtającym sie siusiakiem , jakoś się nauczy , nie raz i za cały dzień nic nie pomoczy a nie raz kilka par

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Libra ja wiem jedno .moj tz nigdy zadnej klotni nie wszczynal.wszytkie tylko ja. Im blizej okresu tym wszystkie naprawde glupoty mnie wkurzaja. Teraz jak mam nerwa i jest tz w domu to albo pije lampke wina, albo ide biegac. I tym sposobem mamy sielanke. Jak jest problem to mu mowie i nie urasta to do max problemu. Moze to przychodzi tez z wiekiem

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Aneczka musze tobie podziekowac bo ja nie wierzylam ze moj maluch ospa sie nie zarazi a Ty mi wykrakalas
No tez tak myślę że z wiekiem człowiek jakoś mniej choleryczny ,chociaz niektórzy to im strasi tym durniejsi

Znaczy co ospe masz?

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Yoonka Ty nie słuchaj tych głupot z tv śniadaniowej ,oni chyba dzieci nie mają ,dostaliby któreś z "naszych " to by się nie mądrowali
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora