Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-23, 23:00   #1663
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię

nadrobiłam Was i widziałam, że ładnie ponarzekałyście, aż mnie cieszy że mnie nie było

w temacie wspólnych świąt to nie wyobrażam sobie tego. zawsze święta spędzałam w domu, z rodziną. przez 5lat nigdy nie spędziliśmy ich razem i nawet rzadko o tym rozmawialiśmy, a to dlatego że każdemu z nas trudno byłoby zrezygnować ze wspólnych chwil z własną rodziną.
Rozwiązywaliśmy to tak że w któryś z dni świąt spotykaliśmy się na kilka godz. w połowie drogi. super może nie było, ale zawsze to coś

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Nie wyobrażam sobie rezygnacji, może dlatego że dopiero po wyjeździe do krk przywiązałam się do domu rodzinnego i teraz jeżdżę tam tak często jak to tylko możliwe..w tym roku z racji sytuacji w ogóle nie czuje klimatu świątecznego, ubieranie choinki było dla mnie największą karą. I płacze tylko dlatego, że właśnie szkoda mi mamy-że nie może być z nami w domu
OMD a co z Twoją mamą? bo aż się wystraszyłam nie nadrabiałam i nic nie wiem.... mam nadzieję, że z jej zdrowiem wszystko ok.
moja mama ma jutro dyżur 24-h i też nie czuję przez to klimatu świąt. jakoś ona swoją osobą nadaje temu wszystkiemu sens. Co prawda po moich płaczach i lamentach udało się ze koleżanka na 2-3h ją zastąpi i będziemy mogli chociaż wspólnie zjeść kolację. Zawsze to coś.

zmykam spać.

Dziewczyny jeśli jutro się nie uda sklikać to życzę Wam wesołych Świąt z Waszymi Rodzinami i bliskimi których kochacie. i bez full obżarstwa
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora