Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-29, 09:55   #1138
cziqua
Zadomowienie

Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
dzien dobry

co do obiadów to TZ mi na dzis wymyslil leczo, srednio mam na nie ochote , ale niech bedzie.
Bigos z ziemniakami jak najbardziej lubie)

Dzis zamierzam kupic w koncu ten proszek i prac rzeczy dla dzidzi.

A w ogole to ostatnio noce moje wygladaja nie za ciekawie, non stop sie budze, krece, nie moge znalezc pozycji, chce mi sie siku, pic, jesc, zimno mi goraco na dodatek jestem wsciekła bo przez swieta na wadze mam 2 kg wiecej

Jak przyrzadzacie golonke>?

A dzis mi sie snilo ze goniła mnie wielka żyrafa

ja po prostu gotuję w bardzo dużej ilości warzyw dobre kilka godzin na małym ogniu aż będzie mięciutka z solą oczywiście albo wegetą
i zjadam z musztardą i ziemniakami wymieszanymi z kapustą kiszoną ugotowaną odpowiednio dopieprzoną moja mama z kolei używa do gotowania szybkowaru i wszystko tak jak ja z tym że czas gotowania bardzo się skraca

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Wczoraj miałam strasznie zabiegany dzień dlatego mnie już potem nie było.
Najpierw pojechaliśmy z TŻ do zoologicznego bo potrzebował jakieś węże do akwarium (nie chodzi o węże- zwierzątka )
Potem podjechaliśmy po te łóżeczko - było w dobrym stanie więc je kupiliśmy. Jak znajdę aparat to zrobię foto
Potem do tej Silesii, kupiłam bardzo fajną bluzeczkę sobie, a TŻ nową kurtkę.
Później podjechaliśmy do znajomych zapytać się co mamy szykować do jedzonka na sylwestra itp.
a potem do domu. Jak wyjechaliśmy o 13 tak o 19 wróciliśmy.Niby nic ciężkiego ale zmęczyłam się. Jeszcze po 19 przyjechał kolega TŻ na kawę i siedział do 22. Masakra.

oooo to nawet blisko. Ja jestem z Orzesza (jeżeli wiesz gdzie to jest )

to się ciesz ja po świętach mam +2kg

Też tak mam. Czasem jest mega aktywny a innego dnia postanawia być leniuszkiem

Chyba był taki dzień wczoraj ja też wieczorkiem pokłóciłam się z TŻ, ale po godzinie pogodziliśmy się

Evvcia za wizytę
Lena_mi fajnie że wszystko OK. z łożyskiem i dzidzią Jeżeli faktycznie w Twoje urodziny przyjdzie to będziesz miała fajny prezent
Mała trzymaj się tam JTrzymam kciuki aby wszystko było dobrze
Roksape dobrze że z malutką wszystko OK. Oby bratowa jak najszybciej wracała do siebie

Dzisiaj na obiadek robię gołąbki Coś za mną chodzą od jakiegoś czasu

no baaaa przez pierwsze 3 lata życia mieszkałam w Bujakowie a w Mikolowie pracowałam do niedawna i też 2 lata po slubie mieszkaliśmy W Borowej Wsi :P moja mama kończyła technikum w ornontowicach i w ogóle znam te rejony

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora