Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie dzieci są już z nami - z Odchowalnią się witamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-02, 15:10   #4504
minio1984
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie dzieci są już z nami - z Odchowalnią się witamy :)

Hej Mamuśki

Na początek witam w Nowym Roku
Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie
Dawno mnie nie było, w ogóle głupio mi, że tak wpadam raz na jakiś czas i to na chwilkę, ale naprawdę nie mam kiedy cokolwiek napisać, czytam Was regularnie ale właśnie z odpisaniem mam problem
Nie będę się bardzo rozpisywać co u nas, bo nie chcę, żeby tak to wyglądało, że wpadam na 5 min i piszę tylko o sobie.
Dodam tylko, że u nas jakoś leci, mamy chyba skok, od jakiś 2 tyg, bo Adaś bardziej marudny, ciągle chce na ręce, w ciągu dnia śpi tylko na spacerze i usypia dopiero 22-23.00 bujany tylko na rękach i odkładany do łózeczka budzi sie natychmiast i niestety śpi z nami i budzi sie kilka razy w nocy, a wcześniej usypiał zaraz po kapieli i cycku po 20 i budził tylko raz między 4-5.00 albo i całą noc przesypiał i spał sam w łóżeczku. To były czasy ehhh. , Liczę, że po skoku, czyli jeszcze tydz według tabelki wróci moje dawne dziecko
a i w piątek Adaś skończył 4 miesiące
Teraz dosypia po spacerku w pokoju przy otwartym oknie, więc postaram sie troszę nadrobić, bo jestem parę stron do tyłu.
I nie gniewajcie sie, że tak wpadam jak po ogień na chwilkę, ale Adaś całkowicie pochłania mi czas

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora