2012-01-02, 15:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dzieci są już z nami - z Odchowalnią się witamy :)
Witam w Nowym Roku 
Wszystkiego dla Was kochane najlepszego !!!!!!!!!!!
Grześ śpi od 13:10
Tomcio od 13, wstał tylko na mleko o 15:40 i dalej chrapie 
Dawno już tak nie miałam, aż zaczynam się nudzić  
Tzn mam co robić - prasowanie, porządki, ale ni chcę się tłuc, żeby ich czasem nie pobudzić 
Cytat:
Napisane przez Malgosia1983
Stefan się nie mieści do fotelika  Jest za długi...  Pasy ciężko dopiąć...i co teraz? Nie mogę mu kupić następnego wagowo bo nie siedzi  Mamy dużych dzieci jakie macie foteliki 
|
Nogi mogą wystawać, ale głowa nie może 
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml
A moze tak jak pisze Moonik? daoby rade na bebilon pepti? my pijemy juz je ktorys mc i musze przyznac ze jest poprawa chociaz na poczatku mikusiowy organizm musial sie przyzwyczaic do tego mleka. Bez recepty 400g kosztuje 22 zl, z recepta kosztowal 11 zl, a teraz ma kosztowac 7 zl wiec warto pomyslec.
|
Ooo ciekawe, nie słyszałam o tym nic 
Cytat:
Napisane przez anciaahk
Aha jeszcze w temacie VAT-u na ubranka dziecięce - chyba Miss pisała o tym, że zdrożeją też foteliki itp. Mąż dzwonił po sklepach i vat na foteliki nie zmienia się, drożeją ubranka i niektóre akcesoria niemowlęce, np. smoczki.
Tyle dobrego.
|
Tak pisałam, ale coś źle doczytaliśmy
Niemniej jednak kupiliśmy kolejny fotelik dla Grzesia w zeszłym tygodniu (15-36kg), choć jeszcze mieści się w starym 9-18kg - mamy MC Priori XP i w nim niedługo pewnie Tomcio już będzie jeździł. Przynajmniej z głowy mamy zastanawianie się nad fotelikami teraz
|
|
|