Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie dzieci są już z nami - z Odchowalnią się witamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-02, 15:51   #4511
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot
Dot.: Wszystkie dzieci są już z nami - z Odchowalnią się witamy :)

Witam w Nowym Roku
Wszystkiego dla Was kochane najlepszego !!!!!!!!!!!

Grześ śpi od 13:10
Tomcio od 13, wstał tylko na mleko o 15:40 i dalej chrapie

Dawno już tak nie miałam, aż zaczynam się nudzić
Tzn mam co robić - prasowanie, porządki, ale ni chcę się tłuc, żeby ich czasem nie pobudzić

Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
Stefan się nie mieści do fotelika Jest za długi... Pasy ciężko dopiąć...i co teraz? Nie mogę mu kupić następnego wagowo bo nie siedzi Mamy dużych dzieci jakie macie foteliki
Nogi mogą wystawać, ale głowa nie może

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
A moze tak jak pisze Moonik? daoby rade na bebilon pepti? my pijemy juz je ktorys mc i musze przyznac ze jest poprawa chociaz na poczatku mikusiowy organizm musial sie przyzwyczaic do tego mleka. Bez recepty 400g kosztuje 22 zl, z recepta kosztowal 11 zl, a teraz ma kosztowac 7 zl wiec warto pomyslec.
Ooo ciekawe, nie słyszałam o tym nic

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość

Aha jeszcze w temacie VAT-u na ubranka dziecięce - chyba Miss pisała o tym, że zdrożeją też foteliki itp. Mąż dzwonił po sklepach i vat na foteliki nie zmienia się, drożeją ubranka i niektóre akcesoria niemowlęce, np. smoczki.
Tyle dobrego.
Tak pisałam, ale coś źle doczytaliśmy
Niemniej jednak kupiliśmy kolejny fotelik dla Grzesia w zeszłym tygodniu (15-36kg), choć jeszcze mieści się w starym 9-18kg - mamy MC Priori XP i w nim niedługo pewnie Tomcio już będzie jeździł. Przynajmniej z głowy mamy zastanawianie się nad fotelikami teraz

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora