Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-05, 08:23   #291
emigra
Zakorzenienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015

Dziewczyny ja tez jestem za spaniem dziecka we wlasnym lozeczku, ale ... Guciu, wyobrazasz sobie lata kilka razy w nocy do innego pokoju do miesiecznego dziecka? bedziesz nieprzytomna, uwierz mi a dziecko sie przebudza i placze nie tylko jak glodne, ale jak mu zimno czy wypluje smoczka i tylko po to trzeba wstac i mu to dac na przyklad Mysle ze spokojnie do 6-8 miesiaca zycia dziecko moze spac w jednym pokoju z rodzicami (tak male dzieci jeszcze nie wiedza tak naprawde co to wymuszanie noszenia na rekach czy spania razem, sa przyzwyczajone do bliskosci i boja sie byc same, choc sa tez dzieci ktore od samego poczatku potrafia byc same) ale w swoim lozeczku. My bedziemy miec przystawke do lozka wiec mala bedzie tak jakby z nami spala, ale to dlatego ze w sypialni nie mamy absolutnie miejsca na normalne lozeczko, a jej pokoj jest po drugiej stronie mieszkania. W chwili jak zacznie przesypiac nocki spokojnie to ja przeniesiemy do jej pokoju. Trzeba mierzyc sily na zamiary i tak dziecko wszystko zweryfikuje
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora