Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie dzieci są już z nami - z Odchowalnią się witamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-07, 06:38   #4816
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79
Dot.: Wszystkie dzieci są już z nami - z Odchowalnią się witamy :)

dzień doberek! ja pierwsza? dzieci dają pospać

martusia

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Wiesz, ciągle zapominam, że to facet. Moja sis jak do niej dzwonię z jakimś lamentem ciągle mi przypomina, że mam brać na to poprawkę .
Bo to jeszcze mały facet jest.

Otóż to . Obudził się?

Jak makiem zasiał........

Ja próbowąlam trochę się uczyć, ale wybitnie nie jest mój dzień dzisiaj. Teraz walczyłam z Franiem, by go uśpić. Jeść nie chce, chyba od kaszlu podraznił sobie gardełko i go boli. Pociamkał tylko cyca i w płacz, to samo z uspaniem. Kiedy ten masakryczny kaszel się skończy, bo wymęczy mi dziecko na amen. W dzień jest w miarę, ale nad ranem i na wieczor masakra prawdziwa, tak bardzo mi go żal, bo męczy się niemożliwie.

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

O i już się obudził .
współczuję choróbska Frankowego, oby szybko przeszło no i nauki tyz nie zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Faktycznie jakoś tu przycichło My mieliśmy gości, Szymon bogatszy o pakę pampersiaków, 4 paki husteczek, dwie bluzki i cudowne małe buciki

poka, poka - fajni goście z pomyślunkiem

Ale żeby nie było tak pięknie to męczy go to kupsko niemożliwie - biedny widać, że mu to przeszkadza, brzuszek twardy a nic nie chce wyjść Alena szczęście można podać coś takiego jak syrop Lactulosum
Poza tym Szymek odkrył swoje stopy - był zafascynowany

Udany jest

Jeszcze trochę i przekręci się na brzuszek Szymon tak trenował chyba ze 4 dni a od przedwczoraj potrafi się już przekręcić - wczoraj jak babcia go pilnowała fiknął tak w gondoli wózka

Wzajemnie Ładna waga

Może Ci się normuje laktacja? Kilka z nas miało podobnie

Oj dokucza i to bardzo
To niedobry Franio no
U nas odwrotnie - w dzień mam więcej cierpliwości w bawienie się w usypianie - wieczorem usypiam na rękach i wiem, że będę tego niedługo żałować Ale tak jest szybko i łatwo - dzisiaj Szymek zasnął w ciągu minuty

Hm może faktycznie wtedy nie potrzebował spać A właśnie:
czy w ciągu dnia kładziecie dzieci spać wtedy kiedy są śpiące czy o stałych porach?
ja kładę jak małą bierze drzemanko, mniej więcej jest to o stałych porach, podobnie jak jedzenie

a na koniec przedstawiam Wam ..... strażnika maty, warta nocna między 2:30, a 3
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1066493.jpg (141,8 KB, 42 załadowań)

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora