Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-08, 17:38   #629
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Byli z mamą na wyjeździe, na ten długi weekend I się załapali akurat...mama stała gdzie indziej, a tatuś akurat się trafił przy Owsiaku, hehe

Dzień zleciał..aż jutro się boję jak ja wstanę
a ja myślałam, ze może pracuje gdzieś przy Owsiaku ale fajnie mają, ze akurat się załapali na imprezę

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Bikuś bo muszę zrobić to co miałam przez ten cały weekend zrobić. Przygotowac się do zajęć na cały weekend (pomoce dyd. zrobić), nauczyć sie z ang i coś tam napisać z niego, w srodę mam rade klasyfikująca i muszę raport napisać (a to ok 5 stron), we wtorek mam egzamin z BHP. Więc masa pracy mnie czeka.
to pracowity faktycznie tydzień będziesz miała. Ale przecież nie jesteś sama i na pewno córunia będzie ci pomagała samą swoją obecnością w brzuszku

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
No to Madzia nie zazdroszczę, nie wiem jak u Was z egzaminem z BHP, ale u nas było to baaaaardzo prowizoryczne więc tym się juz więcej stresować nie będę.
chyba w większości zakładach pracy egzamin z bhp wygląda podobnie... prowizorycznie

wygońcie mnie bo nauka czeka a jakoś nie mogę się zebrać

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora