Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-08, 09:22   #601
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Mnie mama obudziła, żebym włączyła tv, bo wejście WOŚP z Zakopanego jest...i widziałam tatę jak stoi za Owsiakiem, hihi
Też oglądałam, muszę się pozbierać bo się obijam po domu w piżamie, a obiad leży odłogiem...
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 09:28   #602
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Też oglądałam, muszę się pozbierać bo się obijam po domu w piżamie, a obiad leży odłogiem...
Też jeszcze jestem w piżamie
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 10:01   #603
00anulka00
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Jak przygotować noworodka na psa jak mu wytłumaczyć, że ma się nie bać
noworodka możesz przyzwyczaić do psa, jak jest z nim od początku, nie przesadzajmy, że jak pies jest ułożony i przebywa z dzieckiem od "zawsze" to nagle pewnego dnia dziecko sie go boi

Cytat:
niemowle potrafi przestarszyć się cienia na ścianie i wpaść w tego powodu w histerię, zanosić się.
Może pół nocy płakać odreagowując trzy nowe twarze, które tego dnia się w jego życiu pojawiły.
Układ nerwowy noworodka jest niedojrzały, ksztłatuje się przez kilka kolejnych miesięcy, wszystko dla niego jest obce, a czasami i przerażające
bez przesady naprawde dzieci mają taki okres, że wiele rzeczy je przeraża, ale od tego są rodzice, żeby je zapoznawać z różnymi sytuacjami i pokazać swiat z pozytywnej strony

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

Tak była uczona do przebywania z dziećmi i psami.

Nic tragicznego się nie zdarzyło, po prostu rodzice co chwilę słyszeli w tv "amstaff pogryzł dziecko", "amstaff zagryzł inne psy" itd itd
tym bardziej nie rozumiem, dlaczego pies musial zniknać, skoro nic sie nie stało

Cytat:
bo o ile rozumiem traktowanie psa (czy innego zwierzęcia) jak członka rodziny, to nie bardzo rozumiem, że jest traktowany tak samo (czy nawet lepiej) niż własne dziecko
to juz twoje wyobrażenie, mamy rózny system wartości w życiu, dlatego sie nie zrozumiemy.

dla ciebie pies jest traktowany lepiej, bo moze z nami spać, a dziecko gorzej bo ma spać w łożeczku - chociaż wszystko ma mieć miejsce w tym samym pokoju.

Cytat:
no dobrze, więc żeby tak bardziej merytorycznie. to jak Ty sobie to wyobrażasz?
normalnie, dziecko płacze wstaje, sprawdzam co jest (karmie, przewijam), dziecko usypia, odkładam je do łóżeczka.
Zaraz napiszesz, że dziecko budzi sie milion razy w nocy, ze czasami wcale sie nie przesypia a trzeba iść rano do pracy - jestem tego świadoma.

widzę, że do upadłego ciągniesz temat.
Jak pisałam masz inny system wartości ode mnie, wiec ja koncze ten temat.
00anulka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 10:18   #604
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 00anulka00 Pokaż wiadomość
noworodka możesz przyzwyczaić do psa, jak jest z nim od początku, nie przesadzajmy, że jak pies jest ułożony i przebywa z dzieckiem od "zawsze" to nagle pewnego dnia dziecko sie go boi

bez przesady naprawde dzieci mają taki okres, że wiele rzeczy je przeraża, ale od tego są rodzice, żeby je zapoznawać z różnymi sytuacjami i pokazać swiat z pozytywnej strony

tym bardziej nie rozumiem, dlaczego pies musial zniknać, skoro nic sie nie stało

to juz twoje wyobrażenie, mamy rózny system wartości w życiu, dlatego sie nie zrozumiemy.

dla ciebie pies jest traktowany lepiej, bo moze z nami spać, a dziecko gorzej bo ma spać w łożeczku - chociaż wszystko ma mieć miejsce w tym samym pokoju.

normalnie, dziecko płacze wstaje, sprawdzam co jest (karmie, przewijam), dziecko usypia, odkładam je do łóżeczka.
Zaraz napiszesz, że dziecko budzi sie milion razy w nocy, ze czasami wcale sie nie przesypia a trzeba iść rano do pracy - jestem tego świadoma.

widzę, że do upadłego ciągniesz temat.
Wiesz, z jednej strony Cie rozumiem, a z drugiej irytuje mnie ten Twoj upor. Nie wiesz jak bedzie, jak pies zareaguje na Twoje dziecko, a dziecko na psa, nie wszystko przewidzisz i nie na wszystko masz wplyw.
Ja rowniez zwierzeta kocham, ale dziecko stawiam ponad nie. Nie wyobrazasz sobie jak ciezko mi to przez usta przechodzi, bo mojego psiaka, ktory jest z moja mama w polsce kocham ponad wszystko i tesknie za nia niesamowicie, ale dziecko to dziecko i to je bede kochac ponad wszystko inne .... Moze jak bedziesz w ciazy to zrozumiesz. Uwierz,ze jak juz nosisz te dziecko pod sercem to wiele pogladow i planow sie zmienia, czlowiek ma inne podejscie do pewnych spraw i przychodzi to wszystko samo.

dzien dobry tak poza tym
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 10:47   #605
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Dziendobry ;) przyszlam sie przywitac i zabieram za sprzatanko, bo znajoma z dziecmi za godz bedzie Wpadne po poludniu, a wy leniuchujcie dalej

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 10:50   #606
kooocur
Zakorzenienie

Ja też się cciałam przywitać... jutro @ i humor do niczego

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 11:26   #607
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
14:48 :d
To jest 6 godzin różnicy? zazdrościłam Ci wczoraj tego czasu, bo mam tyle rzeczy do zrobienia a czasu tak mało

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

no długo, długo ja to od razu po ślubie chciała dzidzię ( a nawet i przed) ale tematu nie było ale odkąd ustaliliśmy termin to tz ani razu nie wspomniał, ze może to przełożymy albo, że on nie chce. Mam nadzieję, że tak już zostanie, chociaz wiem, że nie jest jeszcze do końca gotowy, ale mam nadzieję, ze jak dzidzia się pojawi to będzie dobrym tatą
No to oby się nie rozmyślił... i jeżeli się nie rozmyśli to może to będzie oznaczało, że gotowość do niego przychodzi

Cześć ja wczoraj czekałam do godz. 23 aż rodzinka pójdzie spać i siadłam z kawą do nauki i siedziałam do 1... masakra jest z tym moim uczeniem, bo nie potrafię się skoncentrowac jak ktoś chodzi po domu...

dzisiaj zaś spałam do 10... rodzinka na 11 do kościoła to miałam znowu godzinę na naukę...
no i sobota przy książkach jak inni w pracy byli... już mam dosyć

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-01-08 o 11:28
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-08, 11:56   #608
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 00anulka00 Pokaż wiadomość

co do pogrubionego - naprawdę z całego serca życzę Ci, aby tak właśnie u Ciebie było jak i tego, by dziecko psa się nie bało, nie miało na niego silnej alergii i aby pies dobrze reagował na dziecko. bo inaczej staniesz przed ogromnym dylematem i jak widzę bardzo trudno będzie Ci podjąć jakąkolwiek decyzje...
co do systemu wartości - tak, mam inny. dziecko jest dla mnie najważniejsze
i też jestem za tym, żeby temat zakończyć, już wystarczająco dużo zostało napisane

kurcze, już mam dość tej szaro-burej pogody. Naprawdę wolałabym zimę, -5 na termometrze i śnieg niż takie niewiadomo co
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 12:26   #609
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
a powiedz mi jak to zrobic? tzn gdzie i ile takie cos kosztuje.

Bika83 u nas to jest na pl.Wolnosci
Ziolona możesz iść do gin to Ci powie, albo fo Factora - też Ci powiedzą, na stronie tego laboratorium jest aktualny cennik.

Co do WOŚP to dzięki za info, ale nie skuszę na pewno, bo od 3 dni umieram -
mam obrzydliwy katar, ciągle zatkane uszy, chyba powiększone migdałki i ogólnie masakra nie wiem jak ja jutro do pracy pójdę na prawdę nie mogę sobie już na L4 pozwolić a jeszcze do tego dziś znów zwlekłam się w łóżka po 11...,.. nie wiem jak ja jutro o 5.30 wstane

Cytat:
Mnie mama obudziła, żebym włączyła tv, bo wejście WOŚP z Zakopanego jest...i widziałam tatę jak stoi za Owsiakiem, hihi
Hi hi hi fajnie
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 12:34   #610
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
co do pogrubionego - naprawdę z całego serca życzę Ci, aby tak właśnie u Ciebie było jak i tego, by dziecko psa się nie bało, nie miało na niego silnej alergii i aby pies dobrze reagował na dziecko. bo inaczej staniesz przed ogromnym dylematem i jak widzę bardzo trudno będzie Ci podjąć jakąkolwiek decyzje...
co do systemu wartości - tak, mam inny. dziecko jest dla mnie najważniejsze
i też jestem za tym, żeby temat zakończyć, już wystarczająco dużo zostało napisane

kurcze, już mam dość tej szaro-burej pogody. Naprawdę wolałabym zimę, -5 na termometrze i śnieg niż takie niewiadomo co
wiecie co , nie czytałąm całęgo waszego "sporu" bo za dużo tego, ale co do tematu to tak:
mam psa, miałąm kota jak pojawił się Wojtuś, na całe szczęście zareagowali na siebie dobrze, ani Wojtek nia ma alergii, ani sie ich nie boi , i na odwrót.
Niemniej jednak dziecko stawiam nad zwierzę i jakby coś miało być nie tak to na pewni pozbyłabym się psa lub kota, ofkors znalazłabym mu dobry dom.
a co do odkładania dziecka do łóżka, to ja tak robiłam i robie, nigdy nie spałąm z dzieckiem.
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 12:46   #611
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
wiecie co , nie czytałąm całęgo waszego "sporu" bo za dużo tego, ale co do tematu to tak:
mam psa, miałąm kota jak pojawił się Wojtuś, na całe szczęście zareagowali na siebie dobrze, ani Wojtek nia ma alergii, ani sie ich nie boi , i na odwrót.
Niemniej jednak dziecko stawiam nad zwierzę i jakby coś miało być nie tak to na pewni pozbyłabym się psa lub kota, ofkors znalazłabym mu dobry dom.
a co do odkładania dziecka do łóżka, to ja tak robiłam i robie, nigdy nie spałąm z dzieckiem.
Ja nie wnikam też już w temat, ale tylko dopowiem, bo tu o zwierzakach mowa, że moja koleżanka miała 2 koty, urodziła i było ok...ale teraz jak u niej byłam, to niestety koty chce w dobre ręce oddać, bo się stają niemożliwe i boi się, że dobiorą się do dzieci, tym bardziej, że dzieci niedługo zaczną chodzić...i niestety, zawsze mówiła, że koty się przyzwyczają i będzie dobrze ..i było do czasu. Także nie zastanawia się teraz nad dobrem dzieci i dla kotów szuka domu...
Stary 2012-01-08, 13:05   #612
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wnikam też już w temat, ale tylko dopowiem, bo tu o zwierzakach mowa, że moja koleżanka miała 2 koty, urodziła i było ok...ale teraz jak u niej byłam, to niestety koty chce w dobre ręce oddać, bo się stają niemożliwe i boi się, że dobiorą się do dzieci, tym bardziej, że dzieci niedługo zaczną chodzić...i niestety, zawsze mówiła, że koty się przyzwyczają i będzie dobrze ..i było do czasu. Także nie zastanawia się teraz nad dobrem dzieci i dla kotów szuka domu...
w takiej sytuacji też bym wybrała dobro dziecka
na szczęście nie musze Piesek jest łągodny, jk widzi że Wojtek za bardzo szaleje to po prostu schodzi mu z drogi, kotek też był łągodny, ale niestety zaginął w Święta
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 16:25   #613
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
ale czad

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
Ja leżę w łóżku, mąż jeszcze śpi. Leczymy kaca po wczorajszej wizycie znajomych
to widac ze impreza udana

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
To jest 6 godzin różnicy? zazdrościłam Ci wczoraj tego czasu, bo mam tyle rzeczy do zrobienia a czasu tak mało
tak 6h
ehe no u Was juz prawie po niedzieli u nas sie dopiero zaczyna

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Co do WOŚP to dzięki za info, ale nie skuszę na pewno, bo od 3 dni umieram -
mam obrzydliwy katar, ciągle zatkane uszy, chyba powiększone migdałki i ogólnie masakra nie wiem jak ja jutro do pracy pójdę na prawdę nie mogę sobie już na L4 pozwolić a jeszcze do tego dziś znów zwlekłam się w łóżka po 11...,.. nie wiem jak ja jutro o 5.30 wstane
duzo zdrowka

Witajcie kochane

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 16:28   #614
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Witaj Żabciu coś tu dziś puściutko
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-01-08, 16:39   #615
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

no wlasnie widze myslalam ze bede miala znowu pare stron do nadrabiania a tu niespodzianka ...

to mowisz ze jutro powrot do pracy?

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-01-08, 16:40   #616
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

No to oby się nie rozmyślił... i jeżeli się nie rozmyśli to może to będzie oznaczało, że gotowość do niego przychodzi

Cześć ja wczoraj czekałam do godz. 23 aż rodzinka pójdzie spać i siadłam z kawą do nauki i siedziałam do 1... masakra jest z tym moim uczeniem, bo nie potrafię się skoncentrowac jak ktoś chodzi po domu...

dzisiaj zaś spałam do 10... rodzinka na 11 do kościoła to miałam znowu godzinę na naukę...
no i sobota przy książkach jak inni w pracy byli... już mam dosyć
myślę, ze się nie rozmyśli znam mojego tz i wiem, ze jak podejmie decyzje to tak będzie (no chyba że coś się zdarzy nieoczekiwanego). Dlatego tak sługo zajęło nam ustalenie konkretnego terminu działania

dużo masz egzaminów? na jakie przedmioty się uczysz? Ja w tą sobotę mam najgorsze zaliczenie z języka polskiego, potem jeszcze literatura dla dzieci i będzie z górki

Cytat:
wszystkie pewnie leniuchują albo rodzinkę odwiedzają. Ja już poodwiedzałam, zabieram się za gotowanie zupy i za naukę

Cytat:
o super, a co on tam robi? Ja tez bym strasznie do zakopanego chciała pojechać

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 16:41   #617
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
no wlasnie widze myslalam ze bede miala znowu pare stron do nadrabiania a tu niespodzianka ...

to mowisz ze jutro powrot do pracy?
Niom już jestem cała w stresie nie lubię takich długich przerw w pracy, no i niestety mój stan zdrowia nie nastraja optymistycznie zwłaszcza, że chwilami tracę głos - co w moim zawodzie jest masakrą totalną już nie wiem jak się leczyć
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-01-08, 16:46   #618
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Niom już jestem cała w stresie nie lubię takich długich przerw w pracy, no i niestety mój stan zdrowia nie nastraja optymistycznie zwłaszcza, że chwilami tracę głos - co w moim zawodzie jest masakrą totalną już nie wiem jak się leczyć
Kurcze a nie mozesz sobie wolnego zalatwic? Bo jak tracisz glos to moze byc jutro ciezko

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-01-08, 16:48   #619
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Kurcze a nie mozesz sobie wolnego zalatwic? Bo jak tracisz glos to moze byc jutro ciezko
Mogę, ale nie chce - i tak już mam dość zaległości a z głosem jakoś będę musiała dać radę - na szczęście mam baaaardzo wyrozumiałe dzieci

A Ty jakie masz plany na dzisiejszy dzień???
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-01-08, 16:53   #620
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zielona normalnie w lab. gdzie pobierają krew. Ja badałam sobie tylko hormony tarczycowe i progesteron, ale dziewczyny też i inne badały. Tylko je trzeba w odpowiednich cyklach badać.

Ile ja miałam zrobić przez ten weekend a nie zrobiłam nic
czytałam książkę "Kruchość porcelany" polecam.... Tyle, ze teraz cały tydzień będę mega zajęta aaaaaa.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 16:58   #621
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę, ale nie chce - i tak już mam dość zaległości a z głosem jakoś będę musiała dać radę - na szczęście mam baaaardzo wyrozumiałe dzieci

A Ty jakie masz plany na dzisiejszy dzień???
Tak wasnie myslalam .. to fajnie ze dzieciaki wyrozumiale a jakie klasy Ty uczysz? I-III?

A my dzisiaj mielismy jechac na final WOSP na Manhattan ale wczoraj znajoma musiala odwolac impreze i przelozyla na dzisiaj .. a ja nakupilam pelno pieczarek bo mialam zrobic na impreze nadziewane pieczarki wiec wkoncu idziemy na ta impreze dzisiaj Bo nie ma co z tymi pieczarkami zrobic i krabem ...

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-01-08, 17:00   #622
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
o super, a co on tam robi? Ja tez bym strasznie do zakopanego chciała pojechać
Byli z mamą na wyjeździe, na ten długi weekend I się załapali akurat...mama stała gdzie indziej, a tatuś akurat się trafił przy Owsiaku, hehe

Dzień zleciał..aż jutro się boję jak ja wstanę
Stary 2012-01-08, 17:07   #623
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Ile ja miałam zrobić przez ten weekend a nie zrobiłam nic
czytałam książkę "Kruchość porcelany" polecam.... Tyle, ze teraz cały tydzień będę mega zajęta aaaaaa.
Ja przez cały tydzień miałam tyyyyyyyyyyyle zrobić, a zrobiłam też NIC normalnie jak mnie czas nie goni to brak mi jakiejkolwiek mobilizacji, masakra

A dlaczego teraz cały tydzień będziesz miała zajęty???

Cytat:
Tak wasnie myslalam .. to fajnie ze dzieciaki wyrozumiale a jakie klasy Ty uczysz? I-III?

A my dzisiaj mielismy jechac na final WOSP na Manhattan ale wczoraj znajoma musiala odwolac impreze i przelozyla na dzisiaj .. a ja nakupilam pelno pieczarek bo mialam zrobic na impreze nadziewane pieczarki wiec wkoncu idziemy na ta impreze dzisiaj Bo nie ma co z tymi pieczarkami zrobic i krabem ...
Dokładnie tak do tego zajęcia w przedszkolach - eh, a tam to już zupelnie inne dzieciaki.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-01-08, 17:13   #624
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bikuś bo muszę zrobić to co miałam przez ten cały weekend zrobić. Przygotowac się do zajęć na cały weekend (pomoce dyd. zrobić), nauczyć sie z ang i coś tam napisać z niego, w srodę mam rade klasyfikująca i muszę raport napisać (a to ok 5 stron), we wtorek mam egzamin z BHP. Więc masa pracy mnie czeka.

Stary 2012-01-08, 17:17   #625
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

No to Madzia nie zazdroszczę, nie wiem jak u Was z egzaminem z BHP, ale u nas było to baaaaardzo prowizoryczne więc tym się juz więcej stresować nie będę.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-01-08, 17:23   #626
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
No to Madzia nie zazdroszczę, nie wiem jak u Was z egzaminem z BHP, ale u nas było to baaaaardzo prowizoryczne więc tym się juz więcej stresować nie będę.
to znaczy?? U nas tylko 7 osób go zdaje wtym ja

Stary 2012-01-08, 17:33   #627
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

No u nas to było tak - dyr narobiła szumu, że egzamin itp, dała mi ogromną księgę "do nauczenia się" a okazało się, że cały egzamin wyglądał tak: przyjechała pani z bhp z testami wyboru i w sekretariacie gdzie kto miał miejsce (czyli np na plecach kolegi, czy na ścianie) wypełniał - jak nie wiedzieliśmy, to pani z bhp mówiła co zaznaczyć, albo kolega czytal na głos nr pytania i odpowiedź, w taki sposób to ja nawet nie przeczytałam większości pytań. Do tego w trakcie "egzaminu" co chwilę ktoś wchodził, bo dopiero przed chwilą się dowiedział, ze ma coś "Zdawać" chyba wszyscy zdaliśmy, bo do dziś nie zastaliśmy poinformowani o wynikach "egzaminu" życzę Ci, żeby u Was też to tak "sprawnie" poszło
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-08, 17:35   #628
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

My już z mężem zaprojektowaliśmy sobie szafę. Jutro mąż pojedzie i zawiezie ją do kilku firm aby nam wycenili i zobaczymy jaka jest różnica w cenie. Bo jak mała to niech nam ktoś zrobi a dobrze niż sami, bo dośc skomplikowana nam wyszła Znalazłam 10 firm co robi meble na zamówienie, zaraz idę kserować nasz projekt i jutro mąż zawiezie.

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Bikuś to u nas ma godzinę to trwać. Zobaczymy.

Stary 2012-01-08, 17:38   #629
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Byli z mamą na wyjeździe, na ten długi weekend I się załapali akurat...mama stała gdzie indziej, a tatuś akurat się trafił przy Owsiaku, hehe

Dzień zleciał..aż jutro się boję jak ja wstanę
a ja myślałam, ze może pracuje gdzieś przy Owsiaku ale fajnie mają, ze akurat się załapali na imprezę

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Bikuś bo muszę zrobić to co miałam przez ten cały weekend zrobić. Przygotowac się do zajęć na cały weekend (pomoce dyd. zrobić), nauczyć sie z ang i coś tam napisać z niego, w srodę mam rade klasyfikująca i muszę raport napisać (a to ok 5 stron), we wtorek mam egzamin z BHP. Więc masa pracy mnie czeka.
to pracowity faktycznie tydzień będziesz miała. Ale przecież nie jesteś sama i na pewno córunia będzie ci pomagała samą swoją obecnością w brzuszku

Cytat:
chyba w większości zakładach pracy egzamin z bhp wygląda podobnie... prowizorycznie

wygońcie mnie bo nauka czeka a jakoś nie mogę się zebrać

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:41   #630
zaaaabcia
Zakorzenienie

To widze dziewczyny ze ladnie sie obijalyscie ale co tam czasem tak trzeba Ja wczoraj z mezem posprzatalam caly dom , zrobilismy zakupy , pranie takze dzisiaj sie obijam

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:

wygońcie mnie bo nauka czeka a jakoś nie mogę się zebrać

do nauki i to juz !!!!!

a tak serio ... to zostan z nami

Olivia 2.07.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości