Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa
nie przesadzaj!
jesteś tak ambitna, ze osiagniesz to 64 w dwa miesiace ;p
a ja zeszlam na dol pogadacz tata, bo mam gdzies wyszla  a ten slodziak gral w gre, ta sama, w ktora gra chyba od 7/8 lat  zadal smutnym, zatroskanym glosem pytanie: andzia, co ty robilas caly dzien na tej gorze.
wpedzilo mnie to w zaklopotanie, bo w sumie to caly dzien przespalam/przelezalam w szlafroku, a mysli zajmowalo mi to, co zrobie tzowi jak go dorwe 
wiec odpowiedzialam skromnie -aaaaa, sprzatalam, ogladalam tv.
i tyle z naszej rozmowy  nowe postanowienie noworoczne: spedzac wiecej czasu z rodzina!
|
Że tak powiem - BaniaLove ej, nie biorę pod uwagę innej opcji też używam za dużo ej 
Kochany musi być ten Twój tata - widzę jego minę, gdy mówi "Andzia" słłłłłiiiiiiiiiiiiiiit!
Cytat:
Napisane przez Loriette
Pewnie, śmiej się z nieszczęścia koleżanki!  
|

Cytat:
Napisane przez Loriette
- Kawa rozpuszczalna z mlekiem
- Dwa jajka na twardo
- Pierś z kurczaka z ananasem i serem żółtym + jeden ziemniak + kapusta z grzybami
- Dwa plastry ananasa
Zaraz 8 minut BUNS.
|
Laurka, powiedz mi, Ty na tym trzymasz wagę? Bo mnie to trochę przeraża, naprawdę chcesz tak jeść przez całe życie? Ja teraz jestem na U, mój jadłospis wygląda jak ten podniesiony do 8 potęgi i nie tyję..
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Jak się już tak chwalimy kto z kim gada, to chyba nie muszę mówić z kim przed chwilą rozmawiał Enrike
'hej Psyhe, heeeeej kociaku, za 5min. jestem u Ciebie'
A ja mówię 'spoko Enrike, tylko zmień ten paskudny sweter' xD
|
xDDDDDDDDDDDDDD hahahaha, Psyhe, Ty to jednak krejzol jesteś do mnie może zadzwonić Chad Michael Murray ^^
Cytat:
Napisane przez agniesikk
|
No nie, weź przestań, dieta się kiedyś skończy, a nas nadal nie będzie stać na słodycze!
Jarek? Ej weź, on jest na tym zdjęciu taaaki nieporadny, lubisz takich zagubionych chlopców?
Cytat:
Napisane przez agniesikk
A no to już wszystko jasne
Mój turbo jadłospis na jutro (taka szybka dieta studniówkowa- jak zwykle budzę się za 5 dwunasta, ale może chociaż kilogram zrzucę i oczyszczę jelita):
Śniadanie: owsianka (4 łyżki) na mleku 2%
II śniadanie: jabłko i mandarynka
Obiad: zupa jarzynowa
Kolacja: pewnie jakiś owoc, mówiłam, że turbo dieta
No i cały dzień do picia woda z miodem i cytryną.
|
Hm hm hm, zaraz ktoś mi powie, że nieee, że głupota i ten, ale jak NAPRAWDĘ chcesz szybko coś zrzucić (czyli spuścić wodę w sumie), to zrób sobie ze 3 dni jedzenia samego białka i warzyw. Niezbyt zdrowe i na pewno nie do stosowania na dłuższą metę, ale działa. Tyle tylko, że dobrze jest brać coś, co reguluję wyppróżnianie (ja nadal będę zachwalała Laxinat), bo same warzyw dostarczają zbyt mało błonnika, żeby nie mieć problemów z qpą :P kiedy studniówka?