| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-01-08, 14:14 | #631 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: W drodze do szczęścia :) 
				 | 

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Boże ile nabazgrałyście   Psyhe, gratuluje spadku  Loriette przykro mi, zapewnij TZ że będziesz przy nim zawsze, może się otworzy  Nie piszcie o Waszych mini mini rozmiarach bo mnie dolujecie  club | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 14:36 | #632 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat: 
  ) aaa masz Łapunię i Łepusia?!  ale ksywy  ale smakosze, faktycznie!  moj pies je ze mną jabłko  Cytat: 
  nie znam jej pogladów politycznych, moze i dobrze  ja jak nie pojde do wc, to pozniej tez caly dzien jestem nieszczeliwa  haha! moje wybieraja zolte i zielone chrupki w suchej karmie  JULIAN!  a ten drugi?   Cytat: 
  jak mnie to wku*rwia! ciagle podwyzki, chca nas wykonczyc, mowie wam! przynajmniej nie bedziemy podzeraly, echhhhhhhhhhhhh! Cytat: 

__________________ | ||||
|     |   | 
|  2012-01-08, 14:37 | #633 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

Hej dziewczyny   kochane jesteście, tęskniłyście za mną! ^^  Czytam Was na bieżąco, miałam tylko krótką przerwę w Święta, kiedy nie miałam dostępu do internetu, ale poza tym wiem wszystko  i przede wszystkim muszę pogratulować naszej pięknej narzeczonej! Alexis, obyście zawsze byli bardzo zakochani i bardzo szczęśliwi  witam też wszystkie nowe dziewczyny i jestem dumna z naszego bodyguarda (Ania  ). A, no i gratuluję spadków  Bania, nie masz życia za te 49,5 cm uda :P Ja  w sumie nie wiem, ile moje mają, zmierzę jutro   Nie mogę Wam wszystkim odpisać, bo strasznie tego dużo było! Ale Laura - podpisuję się pod tym, co dziewczyny już napisały - dla tż na pewno wiele będzie znaczyło to, że po prostu jesteś z nim i że będzie mógł na Ciebie liczyć. To naprawdę straszna sytuacja i mam nadzieję, że sobie z nią poradzicie. Ja zniknęłam na dłużej, bo tak się to jakoś poskładało, że przed Świętami miałam sporo pracy na uczelni, potem w Święta nie miałam dostępu do internetu (ale Święta były naprawdę piękne, rodzinne i bardzo, bardzo ciepłe, brakowało mi tylko tż  ) , no a później był sylwester, który był mega mega  A jak już wróciliśmy w końcu do siebie, to nagle się okazało, że jest tyle pracy, że nie wiem, od czego zacząć :P w efekcie trzy ostatnie dni spędziłam na oglądaniu One Tree Hill i planowaniu nauki prawa europejskiego  od czegoś trzeba zacząć, nie ?:P A jeśli chodzi o dietę i ćwiczenia - w zasadzie nie wiem, jak to możliwe, ale mam ciągle tę samą wagę sprzed świąt, co jest dla mnie bardzo pozytywnym zaskoczeniem, bo jem naprawdę dużo i naprawdę wszystko. I myślę sobie, że do końca sesji zostanę na takim luźnym utrzymaniu, a potem dobiję ostatecznie to 2,5 kg, które mi zostało  Karnetu na siłownię nie kupuję w tym miesiącu, bo prawdopodobnie nie miałabym czasu, żeby go godnie (  ) wykorzystać, dlatego też muszę poszukać jakichś ćwiczeń z ciężarkami w warunkach domowych, żeby się nie odzwyczajać od sportu no :P Szkoda, że aeroby mi odpadną, bo nie mam gdzie skakać na skakance  ale wyciągnęłam hula hop spod łóżka - może do tego wrócę   brakowało mi Was!   
				__________________ w Twych ramionach jest wszystko, co chciałam zawsze mieć..  | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 14:42 | #634 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: W drodze do szczęścia :) 
				 | 

no właśnie tak, zmierzyłam się w talii - 68 a było 64   SR fajnie że jestes   | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 14:45 | #635 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Cytat: 

__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | |
|     |   | 
|  2012-01-08, 14:52 | #636 | ||
				 | 

Cytat: 
  super, że Ci się układa - ale jak mogloby byc inaczej! jestes taaaka ulozona i swietnie zorganizowana! podejrzewam ze wygladasz lepiej niz kasia tusk  Cytat: 
  chyba nie  w zyciu bym nie powiedziala!!!!!!!!!!!!! 
				__________________ | ||
|     |   | 
|  2012-01-08, 14:54 | #637 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: ;) 
				 | 

Ja mam w talii 64,5 :P

__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 15:34 | #638 | 
				 | 

Dobijaj mnie   Wydłużę sobie tułów i będzie ok  A jadę do kościoła  Taki ze mnie mały pasztecik przy Was - rasowych jogurtach naturalnych  ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------  Właśnie tyle mam! 
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 15:35 | #639 | 
				 | 

Loriette, ale w udzie mam 51    
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 15:42 | #640 | 
				 | 

cicho już! koniec uzalania się nad sobą! nie wiem gdzie wczoraj balowal moj tz, ale chyba dobra impreza byla, bo wlasnie wstal  na jego nieszczescie, libido mi nie spadlo od rana, wiec daje mu pol godziny! maluje paznokcie na wsiekly roz, szukam ulubionych ponczoch i ciekawe co zrobi, taki skacowany  moze odechce mu sie imprez   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 15:45 | #641 | 
				 | 

Jak to? To nie wiesz gdzie TŻ baluje?   
|     |   | 
|  2012-01-08, 15:54 | #642 | ||
				 | 

MP    Cytat: 
  Ty mnie chyba idealizujesz  68 to tak normalnie :p ja mam teraz gdzieś tyle, ale pamiętam czasy 64  hula hop - nadchodzę!  [QUOTE=Loriette;31487955]Taki ze mnie mały pasztecik przy Was - rasowych jogurtach naturalnych  [COLOR="Silver"]  Cytat: 

__________________ w Twych ramionach jest wszystko, co chciałam zawsze mieć..  | ||
|     |   | 
|  2012-01-08, 16:04 | #643 | 
				 | 

Pomimo mojej obłożnej choroby zdecydowałam się iść poćwiczyć    
|     |   | 
|  2012-01-08, 16:32 | #644 | |
				 | 

ale wpadka :| zapomniałam ze byl w pracy   przewaznie wiem gdzie baluje  albo raczej - wiem, że wychodzi, a gdzie baluje - to roznie  ale i tak wiem ze mu sie nie podoba beze mnie, nie przeszkadzaja mi jego imprezy, chcialabym wrecz, zeby mial bardziej bujne zycie towarzyskie  ale dzis nie przyjedzie  cos sie stalo, jest zly i sie nie odzywa. nie na mnie - ale stalo sie chyba cos czym mnie nie chce martwic ;/ (Laurka, pjona  ) Cytat: 
 jesteś tak ambitna, ze osiagniesz to 64 w dwa miesiace ;p Psyhe, ale jesteś dzielna! a ja zeszlam na dol pogadacz tata, bo mam gdzies wyszla  a ten slodziak gral w gre, ta sama, w ktora gra chyba od 7/8 lat  zadal smutnym, zatroskanym glosem pytanie: andzia, co ty robilas caly dzien na tej gorze. wpedzilo mnie to w zaklopotanie, bo w sumie to caly dzien przespalam/przelezalam w szlafroku, a mysli zajmowalo mi to, co zrobie tzowi jak go dorwe  wiec odpowiedzialam skromnie -aaaaa, sprzatalam, ogladalam tv. i tyle z naszej rozmowy  nowe postanowienie noworoczne: spedzac wiecej czasu z rodzina! 
				__________________ Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-01-08 o 16:34 | |
|     |   | 
|  2012-01-08, 17:09 | #645 | 
				 | 

I godzinka ćwiczeń za mną    
|     |   | 
|  2012-01-08, 17:44 | #646 | ||
				 | 

To dopiero początek   Pewnie, śmiej się z nieszczęścia koleżanki!   Cytat: 
 Dzisiaj też cisza - na siłę próbuję Go ściągnąć, bo wiem, że to by mu pomogło! Cytat: 
  Ja z laptopem, a On na łóżku z netbookiem i ściągamy na torrentach muzyke i filmy. Tylko się uzupełniamy info co kto ściągnął   
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | ||
|     |   | 
|  2012-01-08, 17:49 | #647 | 
				 | 

Chcę zrobić szpagat    
|     |   | 
|  2012-01-08, 18:27 | #648 | 
				 | 

Zaraz 8 minut BUNS. 
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 18:35 | #649 | 
				 | 

Loriette, przy tak bogatym pożywnym menu masz siłę ćwiczyć i uczyć się?    
|     |   | 
|  2012-01-08, 19:10 | #650 | 
				 | 

Jak się już tak chwalimy kto z kim gada, to chyba nie muszę mówić z kim przed chwilą rozmawiał Enrike    'hej Psyhe, heeeeej kociaku, za 5min. jestem u Ciebie'  A ja mówię 'spoko Enrike, tylko zmień ten paskudny sweter' xD 
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-01-08 o 19:15 | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 19:15 | #651 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | ||
|     |   | 
|  2012-01-08, 19:18 | #652 | 
				 | 

Czemu Enrike miałby nie lubić dziewczynek?   
|     |   | 
|  2012-01-08, 19:26 | #653 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat: 
  Z Julianka musiałam sprać kocie alergeny. Jak dla mnie, to mogliby podwyższyć VAT na wszystkie słodycze- wreszcie bym schudła  Ja chyba z 69 albo 70  Po świętach a buuu. Cytat: 
  Koniecznie musisz z nim spędzać więcej czasu! Migreny ciąg dalszy... Ledwo na oczy widzę. Psyhe, o lolek  Do Anki Tuskówna, do Ciebie Enrike, a do mnie kto... Chyba tylko... Jarek??!! http://www.swidnica.twoje-miasto.pl/...01012/630b.jpg Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-01-08 o 19:33 | ||
|     |   | 
|  2012-01-08, 19:28 | #654 | 
				 | 

No, bo On tak jak Ricky Martin - woli chłopców. Czy coś mi się pokiełbasiło?   A ja tak po prostu mam, bo mam długie nogi i tułów niestety jest króciutki i szeroki  Co zrobić! 
|     |   | 
|  2012-01-08, 19:33 | #655 | 
				 | 

Kiedyś był z Anką Kurnikową, ale dla mnie ją rzucił i po prostu to była nasza wspólna decyzja, że będzie rozsiewał taką aurę wokół siebie, że niby woli facetów, bo ma dość tych namolnych lasek i chce tylko mnie        
|     |   | 
|  2012-01-08, 19:47 | #656 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat: 
  Mój turbo jadłospis na jutro (taka szybka dieta studniówkowa- jak zwykle budzę się za 5 dwunasta, ale może chociaż kilogram zrzucę i oczyszczę jelita): Śniadanie: owsianka (4 łyżki) na mleku 2% II śniadanie: jabłko i mandarynka Obiad: zupa jarzynowa Kolacja: pewnie jakiś owoc, mówiłam, że turbo dieta   No i cały dzień do picia woda z miodem i cytryną. | |
|     |   | 
|  2012-01-08, 20:13 | #657 | |||||
				 | 

Cytat: 
  ej, nie biorę pod uwagę innej opcji  też używam za dużo ej  Kochany musi być ten Twój tata - widzę jego minę, gdy mówi "Andzia" słłłłłiiiiiiiiiiiiiiit!    Cytat: 
 Cytat: 
  do mnie może zadzwonić Chad Michael Murray ^^ Cytat: 
 Jarek? Ej weź, on jest na tym zdjęciu taaaki nieporadny, lubisz takich zagubionych chlopców?   Cytat: 

__________________ w Twych ramionach jest wszystko, co chciałam zawsze mieć..  | |||||
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-01-08, 20:16 | #658 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja miałam już stabilizację i mogę jeść jak dzika świnia bez żadnych konsekwencji  Po prostu, żeby zrzucić te ostatnie kg muszę się spiąć. Taki mam organizm, że bez rygoru nic nie spadnie! Tak zrzuciłam te 8 kg i od czerwca pięknie się trzyma! No chyba oszalałaś, że JA LAURA nie jadłabym na potęgę  Jedzenie jest fajne  Tylko martwię się, że jak spadnę to razem ze mną moja kiecka studniówkowa.. 
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | |
|     |   | 
|  2012-01-08, 20:51 | #659 | 
				 | 

SR, wiem, że jestem krejzi xD Wiem, dawno nie wrzucałam zdjęć moich włosów i co dzień zastanawiacie się kiedy ta Psyhe doda zdjęcie włosów? Umieram z ciekawości  https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=10361  Dwa nowe xD 
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:01 | #660 | |||||||
				 | 

a po co Ci to?   ja kiedys umielam, teraz ciezko mi sie zgiac  chetnie poszlabym na jakas gimnastyke, jestem dosc gietka, fajnie byloby te umiejetnosci pielegnowac  Cytat: 
  Cytat: 
   Cytat: 
  zdradz tajemnice, jarek tez lubi lateks? Cytat: 
  tylko wtedy bylam jeszcze blondyynką   Cytat: 
 Cytat: 
  ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat: 
  w końcu zaspokoiłaś moją ciekawość, masz tak dobre serduszko! dziękuję! ! piękne włosy! długie, zdrowe i lśniące! ach och ach! 
				__________________ | |||||||
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

BLOGUJĘ
      BLOGUJĘ