Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-09, 13:51   #723
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
co to linessa

ja sie mierze w najszerszych miejscach
w udzie mam takie pucki, nie bezposrednio pod pupka i tam sie mierze

eee, w niedziele mozna jesc placki ;p dzisiaj wosp, wiec jurek owsiak nam wybaczy
Linessa to linia produktów Lidlowych z obniżoną zawartością tłyuszczów. Od dzisiaj sa na promocji: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=23756

U mnie najgrubze miejsce w udzie to właśnie zaraz pod pupcią i porównując Wasze wymiary z moimi przeszłam załamanie
Same chudziny tu są!!

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Hahahaha

Dziewczyny jak będzie Wam się chciało słodkiego, pomyślcie, że wyglądacie właśnie tak
Właśnie to mnie teraz uratowało od batonika!!

Przeczytałam,że jedna z Was jest świeżo upieczoną narzeczoną! Gratuluję serdecznie wielkie przeżycie, mój TŻ też mi się kilka dni temu oświadczył po kilku latach

Ja aerobik już zaliczyłam, dzisiaj były ćwiczenia z tymi wielkimi piłkami, o masakra robię sobie szybko niewielka ilość (ok 100g) pesto i lecę zaraz do pracy

A no i jeszcze się pochwalę,że mój luby ściągnął mi te magiczne ćwiczenia, zapoznam sie z nimi i daję czadu;D

Edytowane przez marikamb
Czas edycji: 2012-01-09 o 14:06
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując