| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-01-08, 21:01 | #661 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Bania xDDDDDDDDDDDDDDDDD co dziś brałaś i czy to jest na receptę i pomaga w nauce prawa europejskiego?  Swoją drogą znajdę zaraz słodsze zdjęcie :P 
				__________________ w Twych ramionach jest wszystko, co chciałam zawsze mieć..  | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:04 | #662 | |
				 | 

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat: 

__________________ w Twych ramionach jest wszystko, co chciałam zawsze mieć..  | |
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:06 | #663 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: ;) 
				 | 

Aniabania, w gratisie dostałyście moje seksowne gołe plecki   SR, to masz bruneta z zarostem?   
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:08 | #664 | 
				 | 

No co Ty, Chad jest blondynem i mój tż teeeż *_* na tym zdjęciu takie światło zrobili, phi :P

__________________ w Twych ramionach jest wszystko, co chciałam zawsze mieć..  | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:11 | #665 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

wkrecasz  Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:12 | #666 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Już Ci to tłumaczyłam   Boże, jestem żałosna. Siedzę i wyję, bo już nie wiem jak pomóc TŻ. Mam przed sobą czekoladę i wyklinam na nią, bo nawet nie mam siły jej podzielić na kostki. Napisał, że zdał wszystko na 5.. Do tego napisał do mojej mamy w tym całym amoku. Wiem co mu siedzi w głowie i to jest najgorsze!! 
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:15 | #667 | 
				 | 

co takiego mu siedzi w glowie  Napisalas post o numerze 666! 
				__________________ | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-01-08, 21:16 | #668 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat: 
  Bańka, to Ty nie wiesz, że Jarek po godzinach śmiga w skórzanych spodniach?   Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-01-08 o 21:21 | |
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:18 | #669 | 
				 | 

No i proszę! Jeszcze nr postu   To samo, co mnie rok temu.. Że tylu rzeczy nie powiedziałam, że pewnie mogłam coś zrobić, że nie pociągnę dalej, że jestem z tym sama. 
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:18 | #670 | 
				 | 

Agniesik, to tak, jak Ania napisała - po prostu jedz w miarę lekko, żeby Cię nic nie wzdęło/brzuch Cię nie bolał, a jak nie będziesz się przejmować złym samopoczuciem, to na pewno będziesz się świetnie bawiła i ślicznie wyglądała   Ania, nie wkręcam ^^ :Love: Psyholku, długie masz już włoski  śliczne   
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:21 | #671 | 
				 | 

nr pokoju 666...   piosenka mi się przypomniała  Loriette, sorry, ale moim zdaniem trochę przesadzasz... skoro się tak przejmujesz dziadkiem TŻta, z którym jak pisałaś średnio się dogadywał i 'wyjesz' to co to by było jakby w Twojej rodzinie wydarzyła się jakaś tragedia (tfu, tfu...)??? Weź się w garść! ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- SR,  I fajne plecy?     
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-01-08, 21:21 | #672 | 
				 | 

Mrrrrrrrrrrrrrr! ^^

|     |   | 
|  2012-01-08, 21:22 | #673 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja miałam tragedię rok temu - NIGDY WIĘCEJ   
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | |
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:24 | #674 | 
				 | 

Dziewczyny! Mam taką bluzkę... Tylko w rzeczywistości jest jeszcze bardziej różowa (wściekły róż) i nie jest taka obcisła, lejąca...  Z czym mogę ją nosić? Bo jakoś nie mam na nią pomysłu i leży sobie na półce  Z moją skórzaną spódnicą??? Bo ze zwykłymi rurkami wygląda pospolicie trochę   
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:26 | #675 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Sandej, ok   Posłucham Cię, bo masz dobre serduszko (Bańka czasami też). Ale Bańka mnie zraniła, bo myśli, że będę pić na studniówce- a w życiu! O czym Wy myślicie??!! Dziewictwo i abstynencja to moja mantra  Chyba o tym wiecie?   Psyhe, ale masz lśniące włosy, I love it  Jak kupię sobie nową prostownicę, to obetnę końcówki, bo póki co moja szarpaczka (przedpotopowa prostownica) bardziej mi je niszczy, niż robi z nimi cokolwiek   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-01-08, 21:29 | #676 | |
				 | 

Cytat: 
  Przed każdym myciem staram się kłaść chociaż na godzinkę dwie jakiś olej :P 
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | |
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:50 | #677 | ||
				 | 

Cytat: 
  przegielas tym  prostujesz wlosy? kurcze, moje wlosy w ogole nie sa sypkie  tylko w dzien mycia. a nie mam potrzeby codzienngo mycia ich  ale od przeprowadzenia zabiegu minelo juz ok.1,5 miesiaca i jestem przeszczesliwa  Cytat: 
  nie ogarniam Twojego opisu ;p moze wrzuc zdjecie  wydaje mi sie jednak, ze do skorzanej spodnicy bedzie fajnie wygladala   
				__________________ | ||
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:57 | #678 | |||
| Wtajemniczenie | 

Hej Wam   moje dziecko jest niesamowite!  Oli spała od 24 do 7 rano! oficjlanie moge powiedzieć,że przespałam całą noc i w końcu się wyspałam! yeah!   dzisiaj. śniadanie : dwie kromki ciemnego chlebka z szynką i ogórkiem. II śniadnie : 5kostek czekolady. obiad: miseczka fasolki po bretońsku + kromka chleba z masłem. podwieczorek:słonecznik kolacja:kromka chleba z serem, szynką, sałatą, ogórkiem. po tyg bycia na diecie na wadze spadek -1,5kg!!      wczoraj nie robiłam 8minutówek, ale za to poćwiczyłam z Tżem   mam nadzieję,że nie!   Cytat: 
   kiedyś tż kupił mi czteropak i stało w lodówce   ale mi narobiłaś smaka! szkoda,że mam daleko do Lidla   Cytat: 
  u mnie była taka sama sytuacja. ja nic nie mówiłam, po prostu byłam przy Nim i go przytulałam.... teraz czas zrobi swoi i zagoi rany. no to teraz się załamałam!!  moje udziska są potężne!     też bym chciała, ale chyba nigdy nie dogadam sie z moją rodziną...   Cytat: 
 aaaa, nowe zdjęcie Oli w albumie   
				__________________ | |||
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:58 | #679 | ||
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  W którym miejscu uda się mierzycie?? Bo jeśli pod pupką to zaraz strzele sobie w głowę!!!!!! Cytat: 
 I - 3 kukurydziane kromki II - pomarańcza III - mus brokułowy (pół małej miseczki) + mała bułeczka razowa IV - placki ziemniaczane  (jedyne pocieszenie to to,że były własnej roboty i ograniczyłam ilość tłuszczy do minimum) Oczywiście trening wykonany;D Kochane ponawiam pytanie o Beachbody- Brazill Butt nigdzie nie mogę tego znaleźć, ma to któraś z Was?? Buziaki   | ||
|     |   | 
|  2012-01-08, 21:59 | #680 | 
| Wtajemniczenie | 

a szukałaś na chomiku??   ja jutro idę na siatkę!  już się nie mogę doczekać! idę wyciągnąć moje adidaski do grania   
				__________________ Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-01-08 o 22:02 | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 22:07 | #681 | 
| Raczkowanie | 

| 
|     |   | 
|  2012-01-08, 22:15 | #682 | 
| Wtajemniczenie | 

no to super!    na pewno gdzieś musi być. ja uciekam uśpić Oli i ja też się chyba kładę... dobranoc   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-01-08, 22:29 | #683 | ||
				 | 

Cytat: 
  a dalej to tak: - dobrze ze cwiczylas, trzeba duuuuzo cwiczyc jak chce sie schudnac!  ja dzis w koncu tez pocwiczylam (  - mimo problemow, tz nie wytrzymal i przyjechal. ostatnio jest taaki slodki  ) -tez mam prostownice remingtona! i suszarke z dyfuzorem, z tej samej linii  obie rzeczy sa meega mega super. nie wymienilabym ich na zadne inne  (dopoki nie wprowadza na rynek jakis nowych superowych produktow  ) - piekna masz corcie. ostatnio kumpel, po ktorym zupelnie bym sie tego nie spodziewala - babiarz, karczysko i burak, ale sympatyczny  powiedzial ze lzami w oczach, ze dopiero dzieci nadaja zyciu sens  bylo to przeslodkie! wspolczulam skrycie jego dziewczynie kiedy powiedzieli nam, ze sa w ciazy, a teraz widze, ze gdzies w glebi nadaje sie na ojca  Cytat: 
  ja sie mierze w najszerszych miejscach  w udzie mam takie pucki, nie bezposrednio pod pupka  i tam sie mierze  eee, w niedziele mozna jesc placki ;p dzisiaj wosp, wiec jurek owsiak nam wybaczy   
				__________________ | ||
|     |   | 
|  2012-01-08, 22:37 | #684 | 
				 | 

Aniabania, a myślisz, że Jurek mi wybaczy, że poobgryzałam wszystkie skórki?    
|     |   | 
|  2012-01-08, 22:42 | #685 | |
				 | 

Cytat: 
   A nawet jeśli, to JA Ci nie wybaczę! 
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | |
|     |   | 
|  2012-01-08, 23:34 | #686 | 
				 | 

no way!

__________________ | 
|     |   | 
|  2012-01-09, 06:01 | #687 | 
				 | 

I co ja teraz biedna zrobię?   Nieeeeeeee, dzisiaj znowu wcześnie wstałam!!!!!!  Ejjjjj, wczoraj trzymałam się z dietą, a tu znowu -0,1kg.   
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-01-09 o 06:04 | 
|     |   | 
|  2012-01-09, 07:17 | #688 | |
				 | 

Cytat: 
  ja dzis tak sie nie wyspalam ze szok!!!!! czuje sie i wygladam jak zombie  ale dzis znow sie zmierzylam, aby sprawdzic, czy to nie byl sen   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2012-01-09, 07:21 | #689 | |
				 | 

Cytat: 
  Czemu się nie wyspałaś?  Zbierasz się na uczelnię?   
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | |
|     |   | 
|  2012-01-09, 07:28 | #690 | |
				 | 

Cytat: 
  ciągle się budzilam, mialam w srodku jakis niepokoj, masz tak czasami  jakies przekonanie, ze cos sie zle skonczy, lub nie ma szans sie udac  czasami mam w nocy wlasnie takie akcje, to okropne ;p wtedy kompletnie nie spie! do tego jeszcze tz zaczal na mnie wjezdzac ze swoimi niespelnionymi ambicjami; zaczal sie uzalac ze czuje sie staro i ze ma stanowczo za malo kasy  i ze 97% problemow bierze sie z braku kasy, czy jakos tak  no i tak sie miotalam po lozku, przekrecalam z boku na bok ;p niee, dzisiaj wybieram sie na serie badan, bo znowu wylaza mi te guzy na nogach, ale mnie nie bola! jak bede miala brzydkie nogi przez ta chorobe to sie zastrzele! 
				__________________ | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.