Zakorzenienie
Przekupka: 121 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: STYCZEŃ Pachnidła, pielęgnacja, kosmetyki kolorowe oraz akcesoria. Zapraszam :)
kolorówka
Twarz
* Chanel radiant Glow Highting Powder 14g, użyty kilka razy, ważny jeszcze ok 7mcy. nauczyłam się do używać więc zostaje u mnie 
* Oriflame, Giordani Gold, Age-Defying Foundation SPF 8, odcień cinnamon, mam z wymianki, był nowy ja tylko przetestowałam na dłoni dla mnei za ciemny
* The Body Shop Brilance Powder 01, mam z wymianki, dla mnie ciut za ciemny, poprzednia właścicielka użyła kilka razy, ja tylko wypróbowałam, opakowanie pościerane od noszenia w kosmetyczce
* Sephora bronzer, zużycie jak na fotce zostało 30% dodam gratis do wymiany
* AVON color trend puder w kamieniu, zostało 70% dodam gratis do wymiany
* artistry amway podkład kolor golden, kremowy podkład w kamieniu-zostało 90%
* Soraya make-up matujący, 02 ciepły bez, tylko testowany
* kulki brązujące- odsypka, mam z wymianki, ale nie pamiętam co to za firma
* BOBBI BROWN Moisture Rich Fundation SPF 15, Found de tent ultrahydrant, odcień SAND 2
pojemność 10/30ml
* IsaDora Hydralight water-based natural make-up odcień 60 Blond Beige, zostało minimum 10-15/35ml
* E. FUNKHOUSER NEW YORK Shimmering Body Glitter, odcień BRILLIANCE, 1,4g zużycie ok 5-10%
Oczy
* Chanel le Crayon Yeux 67 denim nowa
* Chanel Stylo Yeux Waterproof 50 Jade nowa
* Chanel Les 4 Ombres Quadra Eye Shadow kol 81 Beiges Velours nieużywany, ważny jeszcze 11 mcy.
* CK intense duo shadow tempting glance, 4g zużycie max 5%, bez pędzelka
* CK eye definition intense brown, użyta kilka razy, ale jeszcze nie temperowana
* Smashbox eye shadow trio, pretty eyes 2,6g, uzyte kilka razy.
* Avon kredki do oczu 2 szt. zużycie max 30% każda dodam jako gratis do wymianki
* Artistry Amway cienie do oczu, srebrny i złoty. srebrny nowy, złoty przetestowany; mogą zniknąć 
* E. Funkhouser paletka NOWA, cena katalogowa ponad 200zł
* IsaDora Lights&Shade Eye Shadow odcień 10 Blue Moon zużycie ok 10% z 2,6g, brak pędzelka
Usta:
* Chanel Glossimer 105 SIDERAL nowy błyszczyk
* Iver Rocher pomadka odcień Orange, oddam za drobiazg
* Szminka Astor Soft Sensation Vitamin&Collagen, odcień 240(dość ciemny brąz), przetestowana
* ARTISTRY Lip Colour CremeSubtle 101, zużycie widoczne na zdjęciu
* ARTISTRY Lip Colour CremeFlatter 417, zużycie widoczne na zdjęciu
Lakiery
* ASTOR LACQUE DeLuxe odcień 420 Carmel Cashmere, zużycie max 10-15% (uzyłam może ok 2 razy) ,pojemność wyjściowa 12ml
* Golden Rose Fantastic Color Nail Lacquer odcień 168(fluorescencyjny róż!) ,zużycie minimalne-tyle co pomalowanie jednej dłoni pojemność wyjściowa 12ml
* Sally Hansen Diamond Strength No Chip Nail Color odcień 53 Must Have Iris jasny róż z brokatem, zużycie-raz użyłam, pojemność wyjściowa 13ml
Edytowane przez cynamonowaania
Czas edycji: 2012-03-01 o 18:40
|