Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-12, 10:51   #863
ania_85
Rozeznanie

Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III

Czesc Dziewczyny

Po relanium skurcze przeszły, czasem tylko twardnieje mi brzuch,ale z tym co bylo to pikus. Jak mi wszystko puscilo to zaczelo mnie wszystko bolec, bo przez tydzien bylam cala napieta,a teraz puscilo to czuje wszystkie wiezadla. Caly czas grzecznie leze, mam nadzieje ze to relanium nie wplynie zle na dziecko,bo w ulotce bylo napisane ze w pierwszym trymestrze powoduje uszkodzenie plodu, a nawet poronienie. Niby jestem juz w polowie drugiego trymestru,ale troche sie boje:/ Maly jak fikal, tak teraz lezy spokojnie

Przypomnialo mi sie jak przed szpitalem jadlam sniadanie i mowie do meza, na szczescie ze chociaz mdlosci mi przeszly, chwile pozniej nie wiem dlaczego prawie na niego zwymiotowalam zdarzylam do lazienki i sniadanko poszlo. W szpitalu piguła pyta sie mnie (ale byla wredna,ale juz nie bede opowiadac), czy jestem naczczo, a ja yyy tak jestem

Witam wszystkie nowe mamusie
ania_85 jest offline Zgłoś do moderatora