2012-01-21, 06:44
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Dzień dobry
Myślałam, że na ostatnim semestrze to już wszędzie jest luz, żeby się skupić na pisaniu pracy A co studiujesz?
Nie macie możliwości przeniesienia się np. do innej grupy? Bez sensu siedzieć na uczelni 5 godzin, ale jeździć w tę i z powrotem też głupio
Cytat:
Napisane przez Haniula
3majcie kciuki zeby sie udało bo juz nie chce sie stresowac ze Jego znowu nie bedzie
Własnie bylam na zakupach zywieniowych, wszystko mi sie jakies drozsze wydaje  Jedna mała siatka i bach 70zl nie moje 
|
Trzymam kciuki za Lenę 
Wszystko jest strasznie drogie i drożeje coraz bardziej. Jeszcze rok temu za 100zł mogłam zrobić naprawdę spore zakupy, a teraz kilka rzeczy i kasy nie ma
Na dzisiaj mam w planach duże sprzątanie, w tygodniu oczywiście nie mam czasu posprzątać i bałagan się sam robi. B. jest na szkoleniu, więc niestety nie pomoże Za naukę się nawet nie biorę, bo egzamin mam dopiero w piątek. Do końca sesji zostało mi tylko pięć egzaminów Jeszcze dwa tygodnie i koniec
Dzisiaj wieczorem przychodzą do nas siostra B. z chłopakiem. Fajnie, bo dawno się nie widzieliśmy, oni też mają sesję
Miłego dnia
|
|