Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-21, 06:44   #3607
mariposa88
Rozeznanie

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Zazdrość właśnie mnie pożarła
Ja też mam już plan zjazdów na ostatni semestr.
Wciąż mamy zajęcia co tydzień, ale tych zajęć znacznie mniej i często np. tylko jeden dzień weekendu. Także jest szansa, że będzie ciut lżej (nie licząc tej paskudnej pracy mgr ). Niestety jest kupa dni, kiedy np. mamy razem z Ł. wykład od rana, kończymy go np. o 11, i później ja mam swoje zajęcia do 17. I odwrotnie.
Nieekonomicznie będzie jechać do domu i wracać po drugą osobę, ale z drugiej strony siedzieć na uczelni 5 czy 6 godzin? Zobaczymy, jak to w praktyce wyjdzie.
Myślałam, że na ostatnim semestrze to już wszędzie jest luz, żeby się skupić na pisaniu pracy A co studiujesz?
Nie macie możliwości przeniesienia się np. do innej grupy? Bez sensu siedzieć na uczelni 5 godzin, ale jeździć w tę i z powrotem też głupio

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
3majcie kciuki zeby sie udało bo juz nie chce sie stresowac ze Jego znowu nie bedzie

Własnie bylam na zakupach zywieniowych, wszystko mi sie jakies drozsze wydaje Jedna mała siatka i bach 70zl nie moje
Trzymam kciuki za Lenę

Wszystko jest strasznie drogie i drożeje coraz bardziej. Jeszcze rok temu za 100zł mogłam zrobić naprawdę spore zakupy, a teraz kilka rzeczy i kasy nie ma

Na dzisiaj mam w planach duże sprzątanie, w tygodniu oczywiście nie mam czasu posprzątać i bałagan się sam robi. B. jest na szkoleniu, więc niestety nie pomoże Za naukę się nawet nie biorę, bo egzamin mam dopiero w piątek. Do końca sesji zostało mi tylko pięć egzaminów Jeszcze dwa tygodnie i koniec
Dzisiaj wieczorem przychodzą do nas siostra B. z chłopakiem. Fajnie, bo dawno się nie widzieliśmy, oni też mają sesję

Miłego dnia