Zadomowienie
Przekupka: 40 pkt / 100% pozyt.
|
STYCZEŃ: KappAhl, H&M, Butik - rozmiar XS, S
Witam! 
Rzeczy, które proponuję na wymianę są nowe, w idealnym lub bardzo dobrym stanie i takich samych oczekuję od Ciebie. Nie wymieniam rzeczy zniszczonych czy schodzonych.
Większość rzeczy to nietrafione prezenty lub pochopny zakup.
Staram się robić wyraźne, dokładne zdjęcia, jeśli uważam, że o czymś powinnaś wiedzieć, na pewno wspomnę o tym w opisie, jednak jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości PISZ I PYTAJ, chętnie odpowiem. Nie będę się odmieniać, chyba że w jakimś szczególnym uzasadnionym przypadku.
Przesyłki są przeze mnie starannie zabezpieczone i tego samego wymagam od Ciebie.
Jeśli masz mniej przekupek niż ja, wysyłasz pierwsza, wspólnie wysyłam z osobą od 20 przekupek wzwyż.
Na wymianę posiadam:
- Sweterek KappAhl zapinany na metalowe guziczki, pasuje na osobę noszącą XS lub S, delikatny różowy kolor w białe wzory. Kupiłam, ubrałam raz i raz wyprałam, a więc jak nowy.
- Sweterek H&M, pasuje na XS i S, kolor granatowy. W stanie bardzo dobrym, z tyłu na rękawach można go troszkę ogolić. Bardzo ciepły.
- Bluzka kupiona w BUTIKU, piękny wzór w ptaki, rozmiar XS. Kupiłam i ani razu nie ubrałam, a więc jak nowa.
- Szampon Garnier dla mężczyzny do włosów normalnych, z cytryną, nowy, 400ml
- Playboy Malibu woda po goleniu, nowa, nieużywana, 100ml
- Odświeżacz tekstyliów (zasłon, firan, dywanów, mebli, itp.) marki DM, usuwa nieprzyjemne zapachy, nowy nieużywany, 750ml.
Zapraszam też na mój październikowy wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=567722
|