Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-22, 21:30   #2504
_agata
Zakorzenienie

Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Niestety trzeba jechać Tzn. jest też opcja przesłania, ale to trwa dość długo i chyba też coś więcej kosztuje. Mój mąż przed ślubem też musiał jechać do innego miasta, bo akurat tam się urodził, chociaż nigdy tam nie mieszkał (teściową wysłali tam do szpitala na porodówkę, bo miała coś z ciśnieniem). Moim zdaniem to głupota
Jak najbardziej można korespondencyjnie, bez żadnych dodatkowych opłat.
Ponieważ moje papiery są w USC w Warszawie, a teraz mieszkam w Kielcach, to kilka razy (m.in. do ślubu) musiałam brać papiery z Warszawy. Wszystko załatwiałam telefonicznie i wysyłkowo. Nawet wymianę dowodu osobistego. Ani razu nie stawiałam się w USC w Warszawie.
Da się.

Cytat:
Napisane przez karozka Pokaż wiadomość
A my właśnie mieliśmy interwencję policji w domu tatusiek zaczął wszystko rozwalać.

Nie wiem co robić i gdzie iść w chwili obecnej rozważam dom samotnej matki

Przepraszam, że mącę Wam nastrój, ale nie mam się komu wygadać
Bardzo Ci współczuję. Znam ten ból i nie są mi obce takie zachowania... szczegółów pisać nie będę, ale myślę, że wiem co czujesz. Wiedz tylko, że mnie się udało, i mocno trzymam kciuki żebyś Ty i Twoje dzieci wyszły z tego obronną ręką.

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora