2012-01-22, 21:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Cytat:
Napisane przez ania_85
chyba właśnie obraziłaś forumowiczkę (nic do Ciebie nie mam  ), bo wg niej może to oznaczać, że jest niedorozwinięta
(w moich regionach to właśnie to oznacza  )
Miłej nocki życzę! 
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------
A w ogóle wszystkie Natalie co znam są fajne 
|
Aniu... To już trochę nieładnie.. Poza tym masz na myśli chyba opóźnienie. Nie jest to dobry sposób, żeby docinać komukolwiek... To niby żartem Aniu napisałaś, a mimo wszystko jakoś niesmacznie i złośliwie zabrzmiało. Przykro coś takiego czytać. Szkoda, że na wątku dochodzi do takich sytuacji.
Mogłabym to przemilczeć, ale przyznaję, że osobiście poczułam się dotknięta, że sobie pozwalamy tu na takie drobne złośliwości. Nie mówię, że mamy sobie słodzić, ale nie powinno tak być... 
Cytat:
Napisane przez Michalowa79
Ja też używam perfect mama już od miesiąca. Zapomniałam co to ból piersi, poza tym skóra zrobiła się mniej przejrzysta i bardziej jakby elastyczna 
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------
Ja też mam taki nastrój jak Ty, ale to przed jutrzejszym połówkowym.
Na szczęście już koniec stycznia, za rok będziemy znowu sprawne i aktywne - tyle że będziemy Mamami  I tylko o tym teraz myślę bo inaczej zwariuję
Słuchajcie a czy można używać kremów brązujących do ciała takich np. z orzechem włoskim?? Używa któraś z Was? Macie jakieś sprawdzone??
Tak mi się zamarzyło 
|
Mam nadzieję, że jakoś przetrwamy ten ciężki okres. Dobrze, że możemy się tu wygadać... Jakoś nie znajduję u bliskich zrozumienia..
Nigdy nie używałam kremów brązujących... Pewnie zależy od składu..
Cytat:
Napisane przez kapukat
no to ciekawe strony bo u mnie niedorozinięcie nazywa się OPÓŹNIENIEM W ROZWOJU a nie spóźnionym 
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------
dokładnie to - u mnie też drogo ale jak zastosowałam i moje piersi przestały być ciężarem - są tylko duże, to i kupie przed porodem, nie wiem jak działa ale działa i dzięki im za to 
|
Dokładnie, poza tym nie uważam, żeby coś takiego mogło służyć docinkom. Trochę to złośliwe było... Ale może ja już za stara jestem i mam zbyt radykalne poglądy na niektóre sprawy.
Cytat:
Napisane przez karozka
Pije jak co dzień zresztą, dziś od rana był agresywny, ale wszyscy starają się mu z drogi schodzić potem wypił flaszkę no i teraz wieczorem wyszedł z pokoju i zaczął rozwalać wszystko w salonie no i musieliśmy zadzwonić bo baliśmy się co będzie dalej. Policja założyła nam niebieską kartę i pojechali.
On czuje się bezkarny bo jest byłym policjantem
Moja córka się boi moczy się w nocy chciałabym ją stąd zabrać tyle, że nie wiem gdzie no i jeszcze drugie dziecko w drodze boże nie wiem co robić
|
Współczuję Ci. Nie wiem nawet co Ci poradzić...
|