2012-01-28, 11:54
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Cytat:
Napisane przez ania_85
Kism dziękuje za radę z tą wodą....ale kiedy mam jej używać? bo w domu to jeszcze przejdzie, ale jak ktos do mnie przyjdzie, a najbardziej piz...ga mnie zawsze klamka to dotkne sciany i jest ok. Ale np jak zamykam samochod, jestem na zakupach, albo w innych sytuacjach...? Powiem Ci,ze ostatnio jak wchodzilam do wanny napelnionej woda to tak mnie strzelilo jak wlozylam noge,ze myslalam ze ze strachu sie nie wykapie  (dodam, ze nie bylo w wannie zadnej rzeczy np włączonej suszarki do włosów jak w horrorze  ) dziwne dziwne 
|
Faktycznie, poza domem to lipa... Jedynie, jeśli nosisz przy sobie np. wodę do picia (ja tak zwłaszcza w lecie robię), to zawsze będąc na polu możesz parę kropli na rękę wylać, w sklepie już nie bardzo 
Ależ z Ciebie elektryzująca kobietka! 
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;31903142]Mnie pierwszy gin prawie na każdej wizycie mówił, że on nie widzi tego porodu W sensie, że ja zawsze mam problem z badaniem, a co dopiero z porodem. Ja wiedziałam, że to tak wygląda, ale drugi gin trochę mnie uspokaja z kolei, mówiąc, że często zdarzają się takie przypadki, jak mój. Już sama nie wiem, co myśleć, mam nadzieję, że to przeżyję W końcu to nie średniowiecze, chyba mi tam nie dają paść na tej sali porodowej :P[/QUOTE]
Racja Paść nie powinni Ci dać Poród to adrenalina i przeżycie jak żadne inne. Może akurat zadziała na Ciebie ekstremalnie, ale w pozytywnym znaczeniu Wszystko wyjdzie w praniu 
Mąż mi poszukał nazwy tego kremu do rąk (on pracował w takiej firmie podobnej kiedyś i mi go przyniósł) - to Cerena, z firmy Impuls. Nie ma tego w drogeriach ani w aptekach, tylko w takich sklepach ze specjalistyczą chemią gospodarczą dla firm.
|
|
|