Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Styczeń-Luty Panache Freya TopShop Mango
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-29, 18:07   #1
cynaamonka
Wtajemniczenie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.

Styczeń-Luty Panache Freya TopShop Mango

WĄTEK NIEAKTUALNY - zapraszam do nowego

Nowe zdjęcia w #5 - 2012 002 04

Witam w moim pierwszym wątku wymiankowym na Targowisku z ubraniami.
Do tej pory wymieniałam się kosmetykami na targowisku kosmetycznym oraz na podforum mineralnym.

Mam na wymianę kilka ubrań, które nie są już w moim rozmiarze i może komuś się przydadzą. Ponieważ na mnie nie pasują, nie będę szczególnie wybredna, pomarudzę jedynie przy sukience Top Shop oraz staniczkach Panache - pozostałe rzeczy chętnie oddam nawet za coś mniejszej wartości ale takiego, co mi się przyda.

Nie mam konkretnej wishlisty ubraniowej, ogólnie rzecz biorąc chętnie wymienię się na:
- kosmetyki (lista poszukiwanych rzeczy w wątku kosmetycznym)
- książki kucharskie polskie lub angielskie o zdrowej kuchni lub kucharzy-celebrytów (Jamie Olivier, Nigella Lawson, Gordon Ramsey itd.)
- książki i puzzle dla 4- 5-letniego dziecka
- a z ubrań:
+ lubię rozpinane sweterki i bliźniaki - rozmiar S lub XS
+ klapki pod prysznic (ze względów higienicznych nowe)
+ rajstopy z mikrofibry grube, 60Den (tylko nowe) - najmniejszy rozmiar
+ dzianinowe i dżersejowe sukienki maksymalnie do kolan
- rozmiar S lub XS
+ spodnie zimowe impregnowane dla dziecka na wzrost 104cm

Jestem z Warszawy, chętnie umówię na w centrum na odbiór osobisty.

Część zdjęć udało mi się porobić dzisiaj, w przypadku pozostałych ubrań zdjęcia dodam gdy zawita do mnie choć trochę dziennego światła.

1) Biustonosz Panache Cleo Jude 28F/60F kolor Petrol/Magenta

Typ: plunge T-shirt

2) Biustonosz Wonderbra Ornamental Cream/Cameo 30DD/65DD
Typ: soft underwired push-up, plunge

Rozmiar: 65 / 30DD

Dokładka 4. marca 2012 r.

1. Torebka a la lekarski kuferek, średniej wielkości. Kolor brązowo-wiśniowy, jak skóra, ale nie sądzę, by była to skóra. Zapięcie w kolorze mosiądzu. Wewnątrz jedna kieszonka na zamek. Do ręki oraz na ramię - w komplecie pasek od kompletu przypinany na karabińczyki. Przeleżała wiele lat w szafie, to oryginał z lat 60tych, stąd jest trochę jeszcze pozaginana, bo noszona nigdy nie była, ale za kilka dni powinna być już w idealnym stanie, bo ją wypchałam od środka gazetami a zagięcia nie spowodowały uszkodzeń skóry. Będę wybredna, bo to prawdziwy modowy smaczek.

2. Torebeczka na wieczór, wyjściowa, w rogu haftowana, w kolorze antracytowym. Stan jak na zdjęciach - na powierzchni ma zacieki od deszczu widoczne pod określonym kątem (nie próbowałam ich usuwać, ale to czysta woda, więc teoretycznie powinny zejść) i małe przetarcia na rogach. Nie będę wybredna.

3. Sprzęt sportowy (ze względu na gabaryty chętnie oddam jednej osobie podejmującej wyzwanie wiosennego dbania o formę i w takiej sytuacji mogę pójść na spore ustępstwa i w zamian wziąć coś mniejszej wartości):
- Piłka do fitnessu z wypustkami masującymi, duża, na czas wysyłki wypuszczę z niej powietrze, stan idealny
- 'Motylek' do ćwiczenia wewnętrznych mięśni ud, pokryty jasno zieloną pianką. Końcówka jednego z uchwytów podrapana przez kota pazurem
- 'Kołyska' do ćwiczenia mięśni brzucha, stan bardzo dobry, na czas przesyłki rozkręcę ją na części
- Para bokserskich rękawic w rozmiarze 12 (standardowy męski rozmiar), białe, wiązane, bardzo mało używane (dosłownie na 2 treningi, potem kupiłam sobie mniejsze, bo te jednak na damską dłoń były za duże)
- Tubing - taśma elastyczna do ćwiczeń, śliczny fioletowy kolor. Użyta raz, mam oryginalny kartonik, jest jak nowa. Bardzo wiele możliwości ćwiczeń, na talię, ręce i oczywiście nogi. Ma taką piłeczkę wmontowaną - można ją zakleszczyć w drzwiach i ćwiczyć mięśnie pleców, ramion,przedramion tworząc z niej domowy damski atlas. Kosztowała 68zł, będę wybredna!
- zieloniutki iPod 4GB z turkusową taśmą na ramię. Idealnie sprawny, z wierzchu tylko kilka minimalnych rysek. Pełen rytmicznych kawałków doskonałych do biegania. Będę wybredna!

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  1 (6).jpg
Wyświetleń: 16
Rozmiar:  21,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  1 (10).jpg
Wyświetleń: 19
Rozmiar:  17,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Dokładka sport15.jpg
Wyświetleń: 24
Rozmiar:  106,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Dokładka sport14.jpg