2012-02-02, 09:54
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Totalna wymiana szafy
Zapraszam do wymiany!
Większość rzeczy wymienię nawet na artykuły codziennego użytku jak szampony, odżywki, balsamy, itp.
Kilka rzeczy jest trochę bardziej wartościowych i za te chciałabym coś więcej - zaznaczę to w opisach.
Niektóre rzeczy są nowe, inne trochę używane, ale nie ma tu zużytych szmat - wszelkie plamy to wina aparatu, i przepraszam, bo rzeczy mogą być pogniecione na zdjęciach - ścisk w szafie.
Przed wysłanie odświeżę ubrania - chyba, że sobie tego nie życzysz, ja zawsze po dostaniu ciucha i tak go piorę.
Ubrania wymieniam głównie dlatego, że są na mnie za małe - proszę nie proponować mi rozmiaru S i XS, bo nie ma opcji - nie wbiję się 
Ponieważ ubrań jest dużo, nie dam rady na raz dodać wszystkich opisów, ale postaram się, żeby znalazły się tu jak najszybciej.
Proszę zadawać pytania - chętnie opowiem.
1. Śliczna sukienka nadającą się na bal / wesele/ studniówkę.
Sukienka jest w rozmiarze S.
Kosztowała ponad 200 zł, i pomimo oderwanych metek nigdy nie została założona, cały czas wisiała w szafie w folii.
Sukienka jest firmy Aspeed U.S.A.
Górę sukienki tworzy gorset w kolorze czerwonym z czarną koronką,a dół to rozkloszowana podszewka z tiulem na zewnątrz.
Sukienka jest na cienkich ramiączkach i ma piękny fason, który maskuje wszelkie niedoskonałości figury.
Długość sukienki z ramiączkami 104 cm
Szerokość w biuście około 90-94 cm, na wysokości biustu sukienka jest ładnie wyprofilowana
Szerokość na wysokości odcięcia pod biustem około 76-78 cm.
W biodrach nie podaję wymiaru, bo tam sukienka jest luźna.
Sukienka należy do siostry, to ona zdecyduje za co się wymieni - to jest właśnie jedna tych rzeczy za coś więcej niż szampon 
2. Damski garnitur - spodnie + marynarka w szarym kolorze z połyskującą nitką.
Firma Loose, z metki rozmiar 38. Ani razu nie założony. Z fajnego cienkiego materiału, dodatkowo elastycznego ładnie się dopasowuje.
Marynarka - szerokość w biuście ok 44x2 bez rociągania, długość 58, wewnętrzna długość rękawa 46cm.
Spodnie: szerokość w pasie 40x2, szerokość w biodrach - ok 100, długość zewnętrzna nogawki 102 cm.
Ponieważ garnitur jest nowy poproszę też jakąś poważniejszą propozycję
Edytowane przez tala
Czas edycji: 2012-02-02 o 11:36
|
|
|