Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-03, 14:58   #4451
_Maya_
Zakorzenienie

Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
a ja mam 170 i waże 100kilo już i co?? przestańce juz z ta wagą bo to jest wkurzające!! jedna utyje 6kg a druga 40 i co ta co 40 utyje ma skakac z mostu do Wisły?? to już jakaś obsesja
myslę, że za bardzo wczułaś się w tą wymianę informacji o wadze - jeżeli któraś z Mam ma ochote ponarzekać, że przytyła to proszę bardzo, ale nie znaczy to od razu, że na wątku jest jakaś obsesja, ze każda z tych co napisała "omg ile przytyłam" nienawidzi swojego ciała, ze się głodzi, że ma anoreksję i problemy z samoakceptacją - bez przesady.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja już kończę dziś 28t za 2,5 miesiąca mogę być już rozpakowana

oj ty nie dobra masz szczęście że drożdżówki robię i na kolację zjem z dżemikiem i z kakao
zestresowałam się!

dzisiaj zrobię chałkę - a nawet dwie i zawiozę do rodziców będą przeszczęśliwi jak dostana jutro na śniadanie pyszności do kawy

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
no wreszcie ktoś z sensem i z głową - dziewczyny dobrze że jeszcze są osoby które wagę mają w nosie, bo jak widzę to tu przerażenie po 5 kg - ja tam się wagą nie przejmuję i dawaj pączki
podziel się!!
Cytat:
Napisane przez blueelektron Pokaż wiadomość
co do wagi to tak całkowicie w nosie jej nie można mieć, można przegiąć w jedną lub drugą stronę i zaszkodzić nie tylko sobie ale i dziecku
brawo
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora