2012-02-03, 15:29
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010
a ja mam 170 i waże 100kilo już i co?? przestańce juz z ta wagą bo to jest wkurzające!! jedna utyje 6kg a druga 40 i co ta co 40 utyje ma skakac z mostu do Wisły?? to już jakaś obsesja
|
Ale dlaczego ma się ktoś rzucać z mostu? Przecież te 40kg tyje się na własne życzenie
Cytat:
Napisane przez śliweńka
sory ale myślisz że dziecko, macica, piersi, łożysko nic nie ważą?
na wasze wieczne narzekanie z wagą napiszę wam tak
Aktualnie....jaram się tym co mam.... najmilsze kopniaki świata, najlepiej skopane żebra, najlepszy ból pleców na świecie, cudne kilogramy szczęścia!!!!!! najpiękniejszy, największy brzuch jaki kiedyś miałam, najlepsze problemy z wsiadanie do samochodu i wysiadaniem, z wchodzeniem na 4 piętro, z łapaniem oddechu.... jaram się tym bo mam to pierwszy raz, oby nie ostatni i trwać to będzie jeszcze tylko 2,5 m-ca a szkoda ale potem będą chwile którymi tak samo będę się jarać....BĘDZIEMY!!!!!
|
Wszystko to będzie trwało jeszcze 2,5 m-ca, ale nie waga. Nadwaga po porodzie niestety zostanie 
Ja mam trochę inne podejście do folgowania sobie z jedzeniem w czasie ciąży, bo domyślam się jak później trudno to zrzucić i pluje się sobie w brodę.
Może to zabrzmiało jak wymądrzanie się na temat, o którym nie mam zielonego pojęcia, ale tak właśnie myślę i już 
kapukat, śliweńka możecie kurierem kopsnąć po kilka sztuk tych pyszności??? I teraz już nie wiem co piec jutro Miałam zamiar serowe oponki, ale zachciało mi się też pączków i drożdżówek. KUSICIELKI WSTRĘTNE
Edytowane przez Gaabbi
Czas edycji: 2012-02-03 o 15:36
|
|
|