Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakie potrzeby mężczyzny powinna zaspokajać kobieta, aby związek był szczęśliwy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-04, 00:35   #730
Miss Puppet
Zadomowienie

Dot.: Jakie potrzeby mężczyzny powinna zaspokajać kobieta, aby związek był szczęśliwy

Cytat:
Napisane przez eos50 Pokaż wiadomość
Mnie interesują zjawiska występujące najczęściej. Wyjątki tylko reguły potwierdzają.
To zrób badania na całym świecie. Spytaj o to conajmniej miliard ludzi to wtedy MOŻE będziesz mógł stwierdzić, że to co myślisz występuje najczęściej.

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Miałem na myśli WSZYSTKIE kobiety z wyjątkiem Ciebie.
ty tak serio z tym 'drżeniem kolan i mrowieniem w piętach' ?!

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
A ja myślę, że rozpad rodziny szkodzi, naprawdę szkodzi. Zwłaszcza jak dziecko jest w wieku dojrzewania. Rozpad rodziny nie pozostaje bez wpływu na dziecko (i jest to wpływ negatywny).
Niemniej oczywiście, lepiej żeby ojciec odszedł, niż żeby udawał przykładnego męża. W ten sposób na pewno nie nauczy dzieci tworzenia zdrowych i szczęśliwych związków.
Oczywiście, że tak bo takie dziecko/nastolatek może zwątpić w trwałość takich związków itd. Ale nie o to mi chodziło. Mimo wszystko dla mnie w takich sytuacjach rozpad związku będzie na plus. Co nie 'przeszkadza' by wystąpiły minusy.

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Feministyczny bełkot też kiedyś naukowcy zweryfikują. Na razie się boją zabierać głos, bo to jest niepoprawne politycznie.
Oj chyba nie, bo im dalej w las tym więcej drzew. Może już być za późno.

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Czy jeżeli powiem, że wszyscy mieszkańcy Szwecji są jasnowłosi, a będzie tam 1o osób o ciemnych włosach (Szwedzi) to z punktu logiki kłamię, czy mówię prawdę? Kłamię, ponieważ 10 ze zbioru kilku milionów nie odpowiada temu opisowi.
No właśnie to kolejny mit (coś jak te eosa, tylko że wierzy w niego więcej ludzi niż w to co sobie duma eos). Ja znam wielu Skandynawów, a szczególnie Szwedów, którzy wcale blondwłosi nie są. Powiedziałabym nawet, że to właśnie WIĘKSZOŚĆ ma ciemne (a nie blond) włosy. Oczywiście z tych co ja znam. Nie znam każdego. Nikt nie zna wszystkich (jak to brzmi ) mimo że niektórzy twierdzą, że jest inaczej.

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
1. Nie zwalaj winy wyłącznie na presję społeczną i patriarchalne wychowanie, bo to nie prawda. Mężczyźni są autentycznie gruboskórni zarówno w dosłownym tego znaczeniu, jak i w przenośni. MY MNIEJ CZUJEMY. Idź do kina na jakiś łzawy melodramat, rozsiądź się wygodnie i nie patrz na film tylko na ludzi. Patrz ile kobiet płacze, a ilu facetów ziewa nie wiedząc o co w tym tak naprawdę chodzi. Ale to nie znaczy, że jesteśmy pozbawieni uczuć!!! Po prostu dużo później okazujemy litość, rzadziej i mniej współczujemy, nie musimy się przytulać z kumplem przy powitaniu, bo nie czujemy takiej potrzeby, rzadziej płaczemy i w ważniejszych momentach, itd. Zwyczajnie jesteśmy mniej emocjonalni od Was, a wychowanie dopiero się na to nakłada.
czyli co Włosi to już nie faceci?
wielbicielka wody mineralnej, herbat, ziółek i kawusi

zakupoholizm pomniejszony

If you always do what you always did, you'll always get what you always got.

Edytowane przez Miss Puppet
Czas edycji: 2012-02-04 o 00:36 Powód: interp.
Miss Puppet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując