Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-05, 22:25   #3669
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Łoj nie zazdroszczę Wam, u mnie sauna w pokoju, grzeje się jak bocian! MaM wymienione okna, jedynie jak śpie przy ścianie to ona jest wyjątkowo chłodna kto się tam nie położy to tak mówi, no w sensie kto hihi rodzice mówią
buahahaha rodzice ja uwierzyłam agrhhh

Cytat:
No i Tż zadzwonił mówił, tylko że go pytała co ty taki smutny? pf
a u mnie na myśl tylko a co ją to k.. obchodzi.
O dziwo nie pytała go czy ją podwiezie? i poszła sama...niby. Pozostaje mi tylko zaufać. A jutro się nie widzimy a myślałam, że ma tak jak ja na rano a tu zonk!Ja mam do 15 a on od 15 więc pewnie znowu z tą larwą
Niech pilnuje swojego nosa, wiedźma jedna! ja to jestem cierpliwa do czasu, ale jak mnie ktoś podkqrwi to nie popuszczę! a taką lafiryndę coby się kręciła koło mojego TŻ-ta normalnie zabiłabym! zaraz pomyślicie żem nienormalna
no to jutro będziesz ją miała na oku

Cytat:
i jakieś bibułki matujące:
http://4.bp.blogspot.com/-_uCZtpCekm...9072011187.jpg
no nie wiem do tyłu jestem. Jak do czego się używa i w jakim celu muszę poczytać, a może wy coś takiego macie?
te bibułki matujące to używa się wtedy kiedy np. makijaż Ci się rypie i zaczynasz się błyszczeć wtedy przykładasz to to i pomaga ponoć nie używałam, ale tak mi mówiła kosmetyczka jak robiłam makijaż ślubny polecała sobie kupić, ale, że ja nie ma skóry podatnej na świecenie się więc po co :P masz tłustą cerę? albo mieszaną? to dla Ciebie dobre

Cytat:
Heroine lubię czytać twoje posty Teraz Królowe Lodu a co z Sowami ? które nocami na wizażu przesiadują, no zamarzły

Oj tam oj tam :P to nie wyklucza jedno drugiego :P ja już jestem taką Zamarzniętą Królową Sów może być?

Cytat:
A miałam pojeździć na rowerze ale teraz nie chce mi się pocić, bo się wykąpałam i psikus. No jak Boga Kocham szczere chęci miałam oj jutro.......
też Cię kocham wierzę w Twoje chęci ale jutro nie ma opie.dalania bierzesz rower w obroty i do robotyyyyy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora