Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-05, 11:34   #3631
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
A ja wczoraj w końcu potańczyłam fajnie było tylko strasznie zimno w tym klubie chyba wcale ogrzewania nie ma. Choć był pretekst, żeby tańczyć to wtedy było ciepło
Oczywiście wypiłam Wasze zdróweczko
A przed imprezą byliśmy z Tż na hamburgerze jaki był pyszniutki już dawno nie jadłam, ale jak zawsze wzięłam bez kotleta
A na imprezie był damski striptiz były dwie laski ( żadne piękności do tego z cellulitem i wcale szczupłe )
Kurcze, zazdroszczę Ci tego tańca! no, na rozgrzanie w sam raz
striptiz? hoho, ciekawie było
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 12:16   #3632
murka04
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Ankieta o miłości, więc wydaje mi się temat nie jest trudny dla gimnazjalisty 2 strony i dużo jest takich pytań przy których trzeba podać po kilka słów skojarzeń, właśnie tak starałam się jakoś to dobierać by gimnazjalista mógł sobie z nią poradzić A i tak cały czas nanoszę poprawki, już mam nadzieję, że promotorka mi ją wreszcie zaakceptuje pójdę wydrukować i dać do przeprowadzenia!:rolleyes :

Dzisiaj na wadze 81,8 czyli jazda na rowerze pomogła, nie jest to spadek dzięki jakiemuś zatruciu bo jadłam normalnie, a nawet ponad program szczególnie wczoraj! Skopałam z tymi frytkami i pizzamiNo ale nic uzgodniłam sobie, że jeśli nie spadnę do końca lutego do 80kg to mam karę i zakaz zaglądania na wizaż! Bo od tego jestem uzależniona, ale samej mi głupio że ciągle zataczam błędne koło.. schudnę i tyję ... i tak od września.
A no to taka ankieta przejdzie, fajny temat
Na pewno Ci się uda dojść do 80kg masz calutki miesiąc No a spróbuj nie i wtedy nas zostawić

Cytat:
Murka mam dokładnie tak samo jak Ty! ZERO motywacji i ZERO ćwiczeń od ostatnich 2 tygodni. Może po okresie się zmobilizuję i znów zacznę ćwiczyć agrafką i kręcić hula hop.
Wiesz co, ja sobie wczoraj przed snem tak postanowiłam że koniec z tym obijaniem się. Sama nie wiem jak do tego doszłam ale.. nie może tak dalej być! Ja wiem że jak tylko zobaczę że mój brzuch robi się twardszy i boczki spadną to będę dumna że jednak się zmobilizowałam, a jak będę odkładać to ciągle to nigdy tego nie zrobię. Przecież najgorzej jest zacząć. A żeby mieć początek za sobą to zrobiłam już 100brzuszków na kołysce

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
to zaczynaj z nami a6w będziemy się mobilizować nawzajem i będą baty za niewykonanie ćwiczeń
ja też bym teraz nie wyszła na plażę, bo wstyd po prostu dlatego się za siebie wzięłam w końcu
ale jeść możesz to co TŻ Ci ugotuje to nie przeszkadza Twoim ćwiczeniom :P
Oj nie a6w nigdy więcej nie zacznę Jak na to ile wysiłku i czasu włożyłam w te 42 dni (chyba tyle tam jest?) to efekt był marny. I przez to a6w właśnie przestałam ćwiczyć, bo jak tylko skończyłam to miałam taką niechęć do ćwiczeń że rzuciłam je w cholerę
Ale dołączam się do Was z 8min abs, codziennie będę meldować i baty też chcę, choć myślę że nie będzie powodu i hula hoop zaczynam i brzuszki na kołysce, dziś już zrobiłam 100 Wczoraj przed snem tak postanowiłam że nie może dalej być takiego lenistwa.
A Tż właśnie jak już robi coś do jedzenia to na pewno coś kalorycznego, więc jednak się wyklucza bo szkoda zawalać efekty ćwiczeń. No ale nie będę go tak dobijać czasem coś zjem żeby mógł się dalej cieszyć

No więc tak jak pisałam zaczynam od dziś ćwiczyć. I będę sobie robiła wolne jeżeli już to tylko w piątki, bo wtedy tylko nie mam szans żeby ćwiczyć. Już powiedziałam Tż właśnie przed chwilą i mówi że jak tylko zobaczy że jem za mało to mi nakopie To będzie trudno bo wg niego to co jadłam przez ostatni czas jest w sam raz, a to zdecydowanie nieprawda
Ale, żeby nie było - nie dietkuję znów. Myślę że same ćwiczenia wystarczą żeby wrócić do fajnego ciała, a że nie będę pożerała wszystkiego co zobaczę to będzie akurat

Teraz nie ma już zmiłuj !!!

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 12:46   #3633
heroine86
Zakorzenienie

Murka, ważne, że będziesz ćwiczyć cokolwiek zawsze to jakiś ruch a teraz ważysz 48?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-05, 12:52   #3634
murka04
Zadomowienie

heroine nie nie, te 48 było dawno temu a teraz nawet boję się wejść na wagę bo podejrzewam że będzie grubo ponad 50 Nawet nie wiem jaki podpis ustawić, więc może lepiej niech poczeka aż będzie znów prawdziwy

Stary 2012-02-05, 13:01   #3635
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
heroine nie nie, te 48 było dawno temu a teraz nawet boję się wejść na wagę bo podejrzewam że będzie grubo ponad 50 Nawet nie wiem jaki podpis ustawić, więc może lepiej niech poczeka aż będzie znów prawdziwy
Ehh, ja mam to samo boję się stanąć na wadze żeby zawału nie dostać
Stary 2012-02-05, 13:11   #3636
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
Na pewno Ci się uda dojść do 80kg masz calutki miesiąc No a spróbuj nie i wtedy nas zostawić
No ja mam nadzieję, muszę jakaś karę sobie dawać. Poza tym nie będę wstydu przynosić i trzeba brać z Was przykład ))
Ostatnio zrobiłam badania krwi, no i wyszło, że mam jakiś stan zapalny ale i ten cholesterol za duży! Więc i teraz rodzice, a szczególnie mama będzie mi gotować coś innego oni schabowego dzisiaj a ja schab ale gotowany i kurczaka - panierkę jak zawsze ze skórą zje pies.
Co prawda mam teraz 238 a przed grudniem miałam około 250 norma jest do 200 więc od tamtego roku troszkę spadło. Jednak to za mało, teraz mam troszkę ruchu, ale rower i jedzenie trzeba zmienić. Bo padnę na jakiś zawał!

Dalej biorę cidrex 3 tab. dziennie bo nawet jeśli nie zmniejsza w szybkim tempie masy ciała... bo wiadomo to własna praca! To poczytałam, że obniża poziom cholesterol. A podobno nie tak prosto go zbićTabletek doktorka nie chciała mi przepisywać, bo wcześniej przy 250 powiedziała, że jestem za młoda i muszę coś z tym zmienić.
Ech.. więc potrzebuję wsparcia też i rodziców, bo na Was zawsze mogę liczyć i dziękuję, że wierzycie we mnie. Mimo tego, że nawalam ciągle....

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 13:20   #3637
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Ale dołączam się do Was z 8min abs, codziennie będę meldować i baty też chcę, choć myślę że nie będzie powodu i hula hoop zaczynam i brzuszki na kołysce, dziś już zrobiłam 100 Wczoraj przed snem tak postanowiłam że nie może dalej być takiego lenistwa.
Mureczko w takim razie ja zaczynam z Toba 8abs!!
Tez ta 6aw mi jakos nie lezy, gdzies nawet slyszalam na jej temat negatywne opinnie nawet calkiem logicznie uzasadnione.
Tylko ja zaczne od jutra dlatego ze z poniedzialku jakos mi lepiej leci hehehe
I pamietaj codziennie meldunek czy zadanie wykonane a jak nie to karniaki!
Cytat:
Ehh, ja mam to samo boję się stanąć na wadze żeby zawału nie dostać
Matko jedyna ja to samoooooooooooo!
Naszczescie nie mam baterii nowych wiec dzisiaj zalamki nie bedzie ale jutro planuje juz kupic! Koniec tego dobrego trzeba spojrzec prawdzie w oczy
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-05, 13:30   #3638
Gosia2011
Rozeznanie

bialaczekoladka, meeedzik, heroine86, murka04 Już myślałam, że jestem tylko przewrażliwiona na punkcie tej baby.. ale jak widać każda z Was zareagowałaby podobnie jak ja! Ciekawe czy dzisiaj razem z Tżtem będzie wracać/ no i czy będzie na zmianie z nim... pierdzielić głupoty dalej pewnie mi powie, ale na samą myśl szlag trafia. Nic na to nie poradzę...zdzierżyć jakoś to muszę, przecież pracy nie rzuci przez jedną mądrą!

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-02-05, 13:34   #3639
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
właśnie widziałam znajomi z Anglii ciągle jakieś fotki wstawiają
z zimowymi akcentami
hahahaa wszyscy sie cieszą że spadł 1-szy śnieg w tym roku ! chodż niewiele go jest ale zawsze to coś !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 13:35   #3640
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kobietki jakoś tu cichutko !
Hej miśki czas wstać!!!!!!!!!

No Tż wcześniej myślał, że to żarty, ale teraz do niego dociera, że ewidentnie przegina!!Mam nadzieję, że nie mówił, tylko tego by uspokoić mnie ale ja teraz nie odpuszczę, niech on załatwia te żarty z nią bo jak nie to ja wkroczę do akcji! Nie chcę by tak do mojego Tż jakieś teksty puszczać głupkowate, a teraz to już w ogóle zboczone

Dzisiaj na wadze 81,8 czyli jazda na rowerze pomogła, nie jest to spadek dzięki jakiemuś zatruciu bo jadłam normalnie, a nawet ponad program szczególnie wczoraj! Skopałam z tymi frytkami i pizzamiNo ale nic uzgodniłam sobie, że jeśli nie spadnę do końca lutego do 80kg to mam karę i zakaz zaglądania na wizaż! Bo od tego jestem uzależniona, ale samej mi głupio że ciągle zataczam błędne koło.. schudnę i tyję ... i tak od września.
za spadek masz jeszcze 3 tyg do konca lutego, wiec napewno bedzie 80 dasz rade
Ja bym bez wizazu nie wytrzymala to chyba juz uzaleznienie

Uuuu niecierpie takich bab jakis wredny glupi babsztyl

Cytat:
Hej laseczki
A ja wczoraj w końcu potańczyłam fajnie było tylko strasznie zimno w tym klubie chyba wcale ogrzewania nie ma. Choć był pretekst, żeby tańczyć to wtedy było ciepło
Oczywiście wypiłam Wasze zdróweczko
A przed imprezą byliśmy z Tż na hamburgerze jaki był pyszniutki już dawno nie jadłam, ale jak zawsze wzięłam bez kotleta
A na imprezie był damski striptiz były dwie laski ( żadne piękności do tego z cellulitem i wcale szczupłe )

Gosia daj spokój, co za babsztyl durny! Nie wiem jak można się tak zachowywać, tym bardziej, że piszesz że to mężatka pusta laska i tyle, brak mi słów na takie zachowanie.
Murka mam dokładnie tak samo jak Ty! ZERO motywacji i ZERO ćwiczeń od ostatnich 2 tygodni. Może po okresie się zmobilizuję i znów zacznę ćwiczyć agrafką i kręcić hula hop.
Sunshine co u Ciebie kochana? Dawno się nie odzywałaś
Super ,ze sie wybawiłas ja za Wasze zdrówko tez wczoraj wypiłam

Cytat:
no to zaczynamy nie wiem czy nie polegnę, ale spróbować zawsze można

U mnie też na początku ciężko było z ćwiczeniami... zagonić mnie to była katorga... szybko się poddawałam ;/ ale trzeba się przełamać, kupić karnet np. i od razu jest inaczej masz karnet to szkoda Ci wydanej kasy poza tym, jak już się ładnie dietkuje, to i ćwiczenia lepiej wchodzą, bo się człowiek mobilizuje i dba o siebie coraz więcej ja nawet niedawno, nie sądziłam, że powiem, że ćwiczenia dają poczucie satysfakcji teraz to mówię! Po ćwiczeniach mam więcej energii i jestem weselsza!
oooo ja do cwiczen to wogole nie moglam sie zmobilizowac, ale juz sie przyzwyczailam i co najwazniejsze polubialam cwiczenia lepiej sie czuje i wlasnie humorem mam lepszy...ahhh te endrofinki

co do a6w tez nie wiem czy nie polegne, ale spróbuje

Cytat:

Wiesz co, ja sobie wczoraj przed snem tak postanowiłam że koniec z tym obijaniem się. Sama nie wiem jak do tego doszłam ale.. nie może tak dalej być! Ja wiem że jak tylko zobaczę że mój brzuch robi się twardszy i boczki spadną to będę dumna że jednak się zmobilizowałam, a jak będę odkładać to ciągle to nigdy tego nie zrobię. Przecież najgorzej jest zacząć. A żeby mieć początek za sobą to zrobiłam już 100brzuszków na kołysce

Oj nie a6w nigdy więcej nie zacznę Jak na to ile wysiłku i czasu włożyłam w te 42 dni (chyba tyle tam jest?) to efekt był marny. I przez to a6w właśnie przestałam ćwiczyć, bo jak tylko skończyłam to miałam taką niechęć do ćwiczeń że rzuciłam je w cholerę
A Tż właśnie jak już robi coś do jedzenia to na pewno coś kalorycznego, więc jednak się wyklucza bo szkoda zawalać efekty ćwiczeń. No ale nie będę go tak dobijać czasem coś zjem żeby mógł się dalej cieszyć

No więc tak jak pisałam zaczynam od dziś ćwiczyć. I będę sobie robiła wolne jeżeli już to tylko w piątki, bo wtedy tylko nie mam szans żeby ćwiczyć. Już powiedziałam Tż właśnie przed chwilą i mówi że jak tylko zobaczy że jem za mało to mi nakopie To będzie trudno bo wg niego to co jadłam przez ostatni czas jest w sam raz, a to zdecydowanie nieprawda
Ale, żeby nie było - nie dietkuję znów. Myślę że same ćwiczenia wystarczą żeby wrócić do fajnego ciała, a że nie będę pożerała wszystkiego co zobaczę to będzie akurat

Teraz nie ma już zmiłuj !!!
Najgorzej jest zaczac, pozniej juz cwiczenia "wchodza w krew" gdzies czytałam, ze jak cos sie robi codziennie przez 21 dni to sie staje juz nawykiem

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Tez ta 6aw mi jakos nie lezy, gdzies nawet slyszalam na jej temat negatywne opinnie nawet calkiem logicznie uzasadnione.

Matko jedyna ja to samoooooooooooo!
Naszczescie nie mam baterii nowych wiec dzisiaj zalamki nie bedzie ale jutro planuje juz kupic! Koniec tego dobrego trzeba spojrzec prawdzie w oczy
Ja robie 8-minutówki, ale nieregularnie poprostu jak mam wiecej czasu

No ja na wage nie staje do konca lutego tak sobie postanowiłam mam nadzieje ze bede mile zaskoczona ostatniego dnia miesiaca

Wogole musialam emotki pokasowac bo niby post jest nimi przeładowany i max 20 w poscie;/;/ bez sensu;/

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 13:45   #3641
meeedzik
Zakorzenienie

W takim razie ja także od jutra zaczynam z Wami tyle, że ogólne ćwiczenie będę ściskać tą agrafką i kręcić hula hop

Heroine fajnie było fajnie noo striptiz czasami są tam takie atrakcje ostatnio jak byliśmy to był striptiz męski
Murka o to super, że już zaczęłaś ćwiczenia ja też bym porobiła brzuszki aleee tak mi się nie chce że szok normalnie

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Agunia oo widzę, że u Ciebie też wczoraj %%% wpadły
A co do ćwiczeń, to mam nadzieję, że też mi wejdą w krew

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-05, 14:55   #3642
murka04
Zadomowienie

Ja jestem na chwilkę, chcę Wam wrzucić moje zdjęcia, w końcu trzeba zobaczyć prawdę Teraz jak już wrzucę to nie będzie że mi się nie chce cwiczyć bo wstyd będzie mi przed Wami że dalej taki brzuchol mam Z przodu tak nie widać dlatego zrobiłam z boku, żebyście zobaczyły jaki mam problem z nim, zawsze mi się robi taki jakbym w ciąży była zamiast fałdek. Baletnica też mówiła kiedyś że tak ma (Kochana odezwij się!!)

No nic uciekam do Tż, później poodpisuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0114.jpg (112,3 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0115.jpg (111,4 KB, 73 załadowań)

Stary 2012-02-05, 16:40   #3643
meeedzik
Zakorzenienie

Murka Ty masz problem z brzuszkiem, ale za to masz cudowne szczuplutkie nogi a ja na odwrót, choć teraz mój brzuch też za fajnie nie wygląda
Stary 2012-02-05, 18:06   #3644
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

zelka9o, heroine86 mam nadzieję, że szybko zlecą te 2 miesiące

murka04 mam ten sam problem co Ty tylko coś zjem i mam brzuch jak baba w ciąży
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 18:52   #3645
Gosia2011
Rozeznanie

Ooo a gdzie jest Monia?? jeden dzień bez postów..... i jakoś mi tu pusto.. w ogóle dzisiaj coś nie dużo piszecie ;0 śpioszki?

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-02-05, 19:03   #3646
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Witam laseczki!
Przygotowalam sie juz psychicznie za nadrabianie stronek, kubel cieplej herbatki i jazda

Meedzik
- GRATULUJE ZDANIA PRAWKA MALUSZKUto teraz bedziemy trzymac kciuki 15lutego i super, ze waga spadla )

Bialaczekoladka
- pieknie buciki! od 1,5 roku jestem fanka butow, zwlaszcza z Deezee! Mialam takie same tylko ze czarne, ale to rok temu i je zajechalam na smierc bo jesien, zima, wiosna latalam w nich :P kupilam na jesien jeszcze jedne z deezee botki na slupku i drugie kozaki na koturnie, czarne a la zamsz ;P jestem mega zadowolona.

Kasia
- ja mam duzo pasow do ponczoch ale nigdy nie zwracalam uwagi szczegolnie na to jakie maja byc. mam po prostu takie zeby spokojnie trzymaly sie na talii lub biodrach ale to raczej takie kusidelka a nie na prawdziwe ponczochy :P i lepiej zapinac nie samonosne [bo samonosne jest bardzo ciezko zapiac i utrzymac] tylko takie prawdziwe.

Monia
- co do wyjazdu ludzi za granice: coraz gorzej w Polsce sie dzieje i tyle... ja nigdy nie chcialam opuszczac kraju , ale kurde, nie ma tu przyszlosci z takimi baranami w rzadzie i chyba cos bede myslala nad jakims wyjazdem... poki co chyba tylko na wakacje, bo musze skonczyc studia.
Co do czarnych rurek i szpilek- GDZIE TY, KURR..., MASZ WIELKA DU.PE ?! jakos nie zauwazylam

Agunia
- moja kolezanka uzywala mega drogiej odzywki do rzes, na porost i na gestosc [jej ciotka ma jakies znajome ktore maja zaklad kosmetyczny i tam od dostawcow dostaja], zuzyla opakowanie. Mowila ze super efekty, ze poprawily sie rzesy, o niebo lepiej. Teraz mi placze, ze zaczely jej wypadac i sa rzadkie jak nigdy nie mowie, ze tak sie stanie, tylko chcialam zebys wiedziala w razie czego
A co do butkow- to chcesz te wysokie czarne , platforma miliard i czerwona podeszwa? <3 moje marzenie, ale chyba zamowie nude z czerwona
I daj sobie spokoj z takimi kolezankami lepiej! Poza tym przyjazn we 3 nigdy nie wychodzi

Chcialam sie pochwalic, ze kiedys jak sprzedawalam moje niepotrzebne ciuchy na jednym z wroclawskich trgowisk to PANI BASIA sie u mnie niezle obkupila! hihihihi! ;d

Heroine- haha z tym karnetem to mialam identycznie! tylko ze jedyna fajna, na dobrym poziomie i w pasujacych mi okolicach wymagala podpisania umowy... no i podpisalam ;d i nie zaluje, bo musze co miesiac motac kase na silownie i mam motywacje zeby chodzic! i teraz sie martwie, bo nie mam kasy, ale nie chodzi o to ze bede miala u nich dlug [nie rusza mnie to ] , ale ze NIE BEDE MOGLA POJSC POCWICZYC i popieram oraz potwierdzam, ze zmotywowac sie jest najgorzej...ale zanim sie obejrzysz mija miesiac, pozniej kolejny i kolejny

Murka- super, ze wieczorek sie udal widzisz! Z laskami tez jest super! Moj wieczorek tez sie udal [tylko chlopak kolezanki dzwoniil do godzine i ja kontorlowal], za to nastepnego dnia [w piatek] po poludniu przyjechala do mnie druga kolezanka no i tez super bylo

Gosia
- babiszcze okropne! przez leb sie nalezy jej i tyle!!! glupie babsko! do mojego TZ kolezaneczka na uczelni non stop sie przytula i go mizia, ale cale szczescie bez takich tekstow... on jest zbyt mily ze powiedziec "spier..." wiec po prostu nie reagowal. Powiedzialam , zeby to zalatwil, bo jesli kiedykolwiek przyjde po niego na uczelnie i zobacze takie cos to bedzie bardzo zle. A on mnei dobrze zna, wiec potulnie kiwnal glowa i obiecal, ze ogarnie ta dziewuche. A Ty n ie martw sie! jak cos to daj mi znac, kiedy bede miala pierwszy dzien okresu hihihihi ;d przyjade i zrobie z nia porzadek ;d I do konca miesiaca na bank spadnie Ci ,na pewno wcej niz 2 kilo! i gratulacje spadku

Moje jedzenie w ten weekend to masakra, wiec nawet nie wypowiadam sie, przytylam 300gram [myslalm ze z kilogram wiec nie jest zle], ale od jutra bedzie lepiej bo 1) bede na uczelni [koniec ferii ] i bede miala staly tryb posilkow 2) na kolacje zaczynam wcinac koktajle bialkowe [100% protein, bez chlebka W KONCU] 3) nie wiem jaki jest trzeci powod ale jakis jest

Niespodzianka sie udala! TZ byl super zaskoczony i szczesliwy. Wszyscy tak sie porobilismy, ja i moja kolezanka [ta ktora przyjechala po poludniu i pomagala mi] rozmawialysmy z kibelkiem [otworzylysmy wodke o 16 i gotujac popijalysmy ja, to nasza tradycja], wiec jak reszta gosci przyjechala to juz mialysmy wesolo] , reszta byla tak napruta ze szok= standarowa impreza u mnie nie wiem dlaczego, ale moj dom ma w sobie takie cos ze zawsze sa super imprezy i zawsze kazdy sie dobrze bawi i zawsze ktos rozmawia z kiblem

Co do moich -6cm [ehh po tym weekendzie moge o nich zapomniec]- cwiczylam /cwicze dwa razy w tygodniu na silowni, CZASEM steper... nie wiem jak to zlecialo ale sie bardzo ciesze. Teraz, przez ten tydzien nie nastawiam sie na straszne ubytki wagi przez moj grzeszny weekendzik, ale musze znow wpasc w ten "rytm"

Znalazlam cos takiego, w dni kiedy nie bedzie chcialo mi sie na steperze chodzic a na silownie nie bede miala czasu
http://namaksie.pl/wideo/30-fitness-...lanie-tluszczu co o tym myslicie?

TAK SIE ZA WAMI STESKNILAM!
Moj TZ do mnie mowi "noo. jak pojade teraz do domu to Ty pewnie pojdziesz spac!" Ja mowie "co Ty! gdzie czas na spanie! wiesz ile mam do nadrobienia na forum?!" Zlapal sie za glowe i poszedl

A na temat tego potwora a nie matki nawet sie nie wypowiem, bo BRAK slow, po prostu BRAK.

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 19:45   #3647
heroine86
Zakorzenienie

No jestem i ja po obiadku u rodziców nie było strasznie źle, pomijając, że był schabowy na obiad ale żadnych czekoladek, cukiereczków czy ciasta nie tknęłam! haha
Ale zimno jest okruuutnie od wtorku ma być u mnie cieplej, bo aż -9 nie wiem czy aż tak wielka różnica od -15 w dzień

Cytat:
No ja mam nadzieję, muszę jakaś karę sobie dawać. Poza tym nie będę wstydu przynosić i trzeba brać z Was przykład
Ostatnio zrobiłam badania krwi, no i wyszło, że mam jakiś stan zapalny ale i ten cholesterol za duży! Więc i teraz rodzice, a szczególnie mama będzie mi gotować coś innego oni schabowego dzisiaj a ja schab ale gotowany i kurczaka - panierkę jak zawsze ze skórą zje pies.
Co prawda mam teraz 238 a przed grudniem miałam około 250 norma jest do 200 więc od tamtego roku troszkę spadło. Jednak to za mało, teraz mam troszkę ruchu, ale rower i jedzenie trzeba zmienić. Bo padnę na jakiś zawał!
O kurcze, nie wiedziałam, że masz problemy z cholesterolem a bierzesz jakieś tabletki? Bo to nie jest tak łatwo zbić... ale dobrze, że ograniczasz tłuszcze i rodzinka Ci tego nie utrudnia i masz rację, więcej ruchu i powinno wrócić do normy! żadnego zawału!

Cytat:
Ech.. więc potrzebuję wsparcia też i rodziców, bo na Was zawsze mogę liczyć i dziękuję, że wierzycie we mnie. Mimo tego, że nawalam ciągle....
Pewnie, że wierzymy baciki są jak jest za co pełna mobilizacja! Ja dzięki temu forum uwierzyłam, że może mi się udać raczej już nie jem słodyczy, no chyba, że w kryzysowych sytuacjach ale sama nie kupuję i nie mam w domu najlepsze rozwiązanie

Cytat:
Ja w sumie się tak naczytałam o tym a6w... i sama już nie wiem bo to jest na rzeźbę mięśni brzucha... a co ja mam rzeźbić jak ja mięśni nie mam tylko tłuszczyk więc najpierw trzeba go chyba spalić, bo tak mięśnie zostaną pod tą warstwą tłuszczyku i dalej będzie więc się zastanawiam nad czymś innym... hmm, albo po prostu na razie ta bieżnia, twister, rowerek i brzuszki myślę jeszcze :P

Cytat:
Wiesz, ja chyba też kupię jutro! Czas się załamać jutro ale może to mi da jeszcze większego kopa w i ostateczne wybicie grzeszków z głowy
Stary 2012-02-05, 19:45   #3648
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
oooo ja do cwiczen to wogole nie moglam sie zmobilizowac, ale juz sie przyzwyczailam i co najwazniejsze polubialam cwiczenia lepiej sie czuje i wlasnie humorem mam lepszy...ahhh te endrofinki
no właśnie, najciężej jest zacząć, a potem już z górki! i to uczucie zadowolenia! Ahhh!

Cytat:
W takim razie ja także od jutra zaczynam z Wami tyle, że ogólne ćwiczenie będę ściskać tą agrafką i kręcić hula hop
no to ćwiczymy razem! i spowiadamy się codziennie!

Cytat:
Heroine fajnie było fajnie noo striptiz czasami są tam takie atrakcje ostatnio jak byliśmy to był striptiz męski
oooo, to dopiero musiało być wesoło sasasa

Cytat:
Ja jestem na chwilkę, chcę Wam wrzucić moje zdjęcia, w końcu trzeba zobaczyć prawdę
Ehh, nie jest tak źle z tym brzuchem ja mam o wiele gorszy ale nóżki to Ty masz cud, miód i malina!

Cytat:
Ooo a gdzie jest Monia?? jeden dzień bez postów..... i jakoś mi tu pusto..
No właśnie... jak Moni nie ma to tu jakoś pusto ale pewnie dalej jej zimno od tego balkonu i synek chory

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Chcialam sie pochwalic, ze kiedys jak sprzedawalam moje niepotrzebne ciuchy na jednym z wroclawskich trgowisk to PANI BASIA sie u mnie niezle obkupila! hihihihi! ;d
haha, no co Ty?! jaki czad! gadała coś pop.ie.przo.nego?

Cytat:
Heroine- haha z tym karnetem to mialam identycznie! tylko ze jedyna fajna, na dobrym poziomie i w pasujacych mi okolicach wymagala podpisania umowy... no i podpisalam ;d i nie zaluje, bo musze co miesiac motac kase na silownie i mam motywacje zeby chodzic!
Hmm, a na czym polega to podpisanie umowy? To jest na jakiś określony czas? i trzeba kupować co miesiąc karnet? jeszcze się z tym nie spotkałam
i masz rację, siłownia wciąga :P i zanim się człowiek obejrzy to już miesiąc mija :P

Cytat:
Moje jedzenie w ten weekend to masakra, wiec nawet nie wypowiadam sie, przytylam 300gram
łeeee, co to jest 300 gram :P
Stary 2012-02-05, 19:46   #3649
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Niespodzianka sie udala! TZ byl super zaskoczony i szczesliwy. Wszyscy tak sie porobilismy, ja i moja kolezanka [ta ktora przyjechala po poludniu i pomagala mi] rozmawialysmy z kibelkiem [otworzylysmy wodke o 16 i gotujac popijalysmy ja, to nasza tradycja], wiec jak reszta gosci przyjechala to juz mialysmy wesolo] , reszta byla tak napruta ze szok= standarowa impreza u mnie nie wiem dlaczego, ale moj dom ma w sobie takie cos ze zawsze sa super imprezy i zawsze kazdy sie dobrze bawi i zawsze ktos rozmawia z kiblem
Super, że imprezka udana! no i najważniejsze, że TŻ szczęśliwy! super
a jak każdy pozdrawiał kibel to już w ogóle my też jak organizujemy jakieś imprezy to już od rana dajemy w palnik i goście przychodzą wieczorem, a my już nieźle ubzdryngoleni super są takie dżamprezy!

Cytat:
Co do moich -6cm [ehh po tym weekendzie moge o nich zapomniec]- cwiczylam /cwicze dwa razy w tygodniu na silowni, CZASEM steper... nie wiem jak to zlecialo ale sie bardzo ciesze. Teraz, przez ten tydzien nie nastawiam sie na straszne ubytki wagi przez moj grzeszny weekendzik, ale musze znow wpasc w ten "rytm"
no u mnie też weekendy są najgorsze zawsze jakiś wypad, imprezka, obiadek u rodziców... no i tak to jest ale ja też od jutra jadę z nowym powerem i będzie ładnie dietkowo, o! a jak zgrzeszę to poproszę o ostre lanie na gołą nie ma to tamto

Cytat:
Znalazlam cos takiego, w dni kiedy nie bedzie chcialo mi sie na steperze chodzic a na silownie nie bede miala czasu
wydają się bardzo fajne i męczące więc powinno być okej

Cytat:
TAK SIE ZA WAMI STESKNILAM!
Moj TZ do mnie mowi "noo. jak pojade teraz do domu to Ty pewnie pojdziesz spac!" Ja mowie "co Ty! gdzie czas na spanie! wiesz ile mam do nadrobienia na forum?!" Zlapal sie za glowe i poszedl
My za Tobą też!
Haha, i ja też tak robię tylko wejdę do domu, od razu włączam kompa i forum TŻ ma mnie czasem dość ale często też się pyta co tam u koleżanek wizażanek
Stary 2012-02-05, 19:47   #3650
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki żyję i ciągle Was czytam ale nie miałam nawet kiedy napisać! Mój synek dziś oszalał! jest tak nie dobry i tak mi broi, że przed kompem nawet minuty nie mogę usiedzieć!! Poza tym dużo z męzem gadałam dziś przez telefon. No i ogólnie jestem jakas dziś przybita, bez życia.... ciągle mi zimno ręce mam lodowate i nic mi się nie chce. W kuchni mam taki syf że wstyd a nie mam ochoty nawet tego posprzatać.... jestem tak przemarznięta i zamulona że czuję się jakbym jakaś chora była. Nie moge przed kompem posiedzieć dłużej niż 5 minut bo zamarzam!!! Od tego mojego okna balkonowego tak wieje że się w głowie nie mieści! Ogólnie dziś jakaś zdołowana jestem... nie mam pojęcia czemu.

Później Wam poodpisuję, muszę wziąć gorącą kąpiel i wtedy tu siąde na kilka minut i szybko Wam odpiszę.
Od jutra mam zamiar wziąc się troche za siebie żeby chociaż do końca lutego ujrzeć 57 z przodu....
nie długo wrócę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 20:00   #3651
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Heroine- to jest tak , ze podpisuujesz umowe na rok i przez rok co miesiac musisz placic i chodzic. Meczace, zwlaszcza jak jest krucho z gotowka, ale przynajmniej nie wydaaje na ☠☠☠☠☠☠☠y tylko robie cos dla siebie
Pani Basia nic nie mowila, byla mila, ale taka w swoim swiecie troche

Monia
- przybita bo zimniusio jest u mnei w domku okna nieszczelne, drzwi nieszczelne, dom sie zaraz rozsypie... az mi sie plakac czasem chce ze tu tak zimno wiec wiem co czujesz!

Widze kochane moje , ze kazda ma dosyc i ze od jutra przestajemy sie opierd***c , za przeproszeniem, tylko idziemy pelna para!!! WSZYSTKIE! Po to tu jestesmy! [do babskich plot tez, ale cicho ] wiec od jutra nie chce slyszec zadnego "od jutra" tylko nie ma glupiego gadania i bierzemy sie! Spowiadamy i koniec! Z kazdy grzech bedzie , a nawet jesli takowy sie zdarzy to NIE ZALAMUJEMY SIE tylko idziemy dalej i nie psujemy diety przez jedno male potkniecie! Cwiczy kto moze i ile moze, ale z jedzonkiem i zlymi nawykami WALCZYMY! <kamilon_general>

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 20:06   #3652
meeedzik
Zakorzenienie

Kamilon super, że imprezka się udała i wszyscy się dobrze bawili widzę, że Ty też taka rozrywkowa jak ja choć teraz i tak już troszkę przystopowałam, ale to chyba przez zimę bo w lecie to codziennie, albo co drugi dzień było piweczko i wypady ze znajomymi haha i picie wódki na parkingu teraz Tż się ze mnie śmieje, że jak zdam prawko to mi się ukruci, bo mamy w naszej paczce taką zasadę, że co imprezka to ktoś inny jest kierowcą a mnie to zawsze omijało
Heroine hehe było było wesoło
Monia oj to współczuję, że mały daje Ci tak popalić mam nadzieję, że po kąpieli humorek Ci wróci
Stary 2012-02-05, 20:33   #3653
monika01011986
Zakorzenienie

Zelka moi znajomi z Anglii ciągle wklejają fotki na fejsa i ciesza się że śnieg spadł

Gosia ta laska z pracy Twojego TŻ widać że ma na niego ochotę - pisałam Ci to nawet juz wcześniej. Uważaj na nią. Poza tym ja bym szału dostała jakby mój facet odwoził ją jeszcze po pracy do domu! Niech z buta zapierdziela albo niech mąż po nią przyjedzie!!! Taxówki też jeżdżą przecież!

Mureczko ja też tak sobie tłumaczę, że jeszcze mam czas od marca zacznę tak na powaznie już Co do spania to ja straszny śpioch jestem.... dla mnie wstawanie do szkoły to był horror, na lekcjach zasypiałam i często tez nie chodziłam na pierwsze lekcje bo podnieść się z łóżka nie mogłam....
Super, że zaczęłas ćwiczyć ja to za leniwa jestem :P czekam do 1 marca :P Co do zdjęć to brzuszek gruby nie jest tylko po prostu trochę odstający ( najwazniejsze, że nie wisi i nie trzęsie się jak galareta ). Moim zdaniem jak zaczniesz jeść mniejsze posiłki i nie napychać się jedzeniem to brzusio się zmniejszy
Co do cholesterolu to ja mam go mniej niż minimum powinno się mieć, i lekarka powiedziała że to nie dobrze że jest go za mało! No ale nie wiem czemu bo jem normalnie i tłuste też czasami mi się zdarzy
No a nóżki to masz super szczupłe!

Medzik super, że byłas jednak na tej imprezce Ojj tez bym sobie jakiegoś fast fooda zjadła np. kebaba
Ja w życiu tez kilka razy byłam na dyskotece gdzie był damski striptiz - ale nigdy nie było żadnej ładnej dziewczyny..... same takie tłuste z rozstępami.

heroine ja to sobie gofrownice od teściowej pożyczę A jak nauczę się robić idealne ciasto to wtedy kupie swoja gofrownicę tylko kurde skąd wziąć taki idealny przepis na gofry
U mnie też sporo sniegu nasypało

kamilon super, że imprezka się udała!!! No i widze, że ostro było no ale to dobrze widać, że wszyscy bardzo lubią twój kibelek i Twoje imprezki
Co do wyjazdu to ja też nie chciałabym stąd wyjeżdzać no ale chyba nie mam wyboru
A dupe to mam mam! I to nie małą :/ to samo uda! Najgorsze jest to, że dupe mam taką wiszącą,szeroką i płaską beznadziejną!
No dokładnie! AŻ się płakać chce bo tam zimno mam w domu!!! najgorsze, że każdy kto tu przychodzi to twierdzi, że mam gorąco i przesadzam! W tej chwili juz ledwo piszę bo ręce mam jak lody!!!!

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Ooo a gdzie jest Monia?? jeden dzień bez postów..... i jakoś mi tu pusto.. w ogóle dzisiaj coś nie dużo piszecie ;0 śpioszki?
Cytat:
No właśnie... jak Moni nie ma to tu jakoś pusto ale pewnie dalej jej zimno od tego balkonu i synek chory

gdzie tam pusto :P piszecie jak szalone! czytać Was nie nadążam hihi
Monia to Wam zamarzła!!!! dlatego nie pisała :P a synek juz dziś lepiej choć dalej katar go męczy i troche kaszle ;/ no ale mimo to tak mi broi że nie mam siły już za nim biegać i sprzatać

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Monia- przybita bo zimniusio jest u mnei w domku okna nieszczelne, drzwi nieszczelne, dom sie zaraz rozsypie... az mi sie plakac czasem chce ze tu tak zimno wiec wiem co czujesz!
Nienawidzę marznąć nie potrafię wtedy funkcjonować!
A w domu u mnie to samo wszystko nie szczelne i normalnie przeciągi mam !!! A drzwi wejściowe nowe i okna plastiki!!! No ale ktoś kto to montował wszystko to chyba narąbany był :/

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Monia oj to współczuję, że mały daje Ci tak popalić mam nadzieję, że po kąpieli humorek Ci wróci
Synek dziś od rana jest taki nie znośny że chwilami płakać z nerwów mi się chciało! chodzę tylko i sprzątam bo wszystko z szafek mi wywala i nic sie nie słucha..... mam serdecznie tego dość!!!!
Miałam iść się wykąpać najpierw a potem Wam poodpisywać ale oczywiście ja wszystko robię na odwrót :P no i już zamarzłam!!!!!!!!!

lece w koncu do tej wanny......

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 20:55   #3654
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, też nie wiedziałam, że niedobrze jak jest za mało cholesterolu, ale on buduje np. osłonki mielinowe naszych neuronów, także spełnia też pozytywną funkcję Ja zawsze myślałam, że im mniej, tym lepiej, bo nie choruje się wtedy
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 21:06   #3655
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej laseczki żyję i ciągle Was czytam ale nie miałam nawet kiedy napisać! Mój synek dziś oszalał! jest tak nie dobry i tak mi broi, że przed kompem nawet minuty nie mogę usiedzieć!! Poza tym dużo z męzem gadałam dziś przez telefon. No i ogólnie jestem jakas dziś przybita, bez życia.... ciągle mi zimno ręce mam lodowate i nic mi się nie chce. W kuchni mam taki syf że wstyd a nie mam ochoty nawet tego posprzatać.... jestem tak przemarznięta i zamulona że czuję się jakbym jakaś chora była. Nie moge przed kompem posiedzieć dłużej niż 5 minut bo zamarzam!!! Od tego mojego okna balkonowego tak wieje że się w głowie nie mieści! Ogólnie dziś jakaś zdołowana jestem... nie mam pojęcia czemu.
no tak to jest z dziećmi ADHD wrodzone nie czują, że żyją jak czegoś nie zbroją trzymaj się tam i nie dawaj się
mi też zimno więc łączę się w bólu ja chcę wiosnę!
chyba to ta zima wpływa tak na nasze samopoczucie bo ja też jestem jakaś taka nieżywa... i mam tylko ochotę siedzieć pod kołdrą z herbatą dobrze, że chodzę na tą siłownię, to przynajmniej mam jakiś ruch, po którym jest mi fajnie
nie smutaj się trzymajmy się razem i nie dajmy się zimie!

Cytat:
Heroine- to jest tak , ze podpisuujesz umowe na rok i przez rok co miesiac musisz placic i chodzic. Meczace, zwlaszcza jak jest krucho z gotowka, ale przynajmniej nie wydaaje na ☠☠☠☠☠☠☠y tylko robie cos dla siebie
Pani Basia nic nie mowila, byla mila, ale taka w swoim swiecie troche
Aha, takie buty no to mega mobilizująca sprawa ale też czyszcząca portfel dużo płacisz za msc?

O tak, pani Basia ma swój własny świat zimo wypi.er.da.laj

Cytat:
Widze kochane moje , ze kazda ma dosyc i ze od jutra przestajemy sie opierd***c , za przeproszeniem, tylko idziemy pelna para!!! WSZYSTKIE! Po to tu jestesmy! [do babskich plot tez, ale cicho ] wiec od jutra nie chce slyszec zadnego "od jutra" tylko nie ma glupiego gadania i bierzemy sie! Spowiadamy i koniec! Z kazdy grzech bedzie , a nawet jesli takowy sie zdarzy to NIE ZALAMUJEMY SIE tylko idziemy dalej i nie psujemy diety przez jedno male potkniecie! Cwiczy kto moze i ile moze, ale z jedzonkiem i zlymi nawykami WALCZYMY! <kamilon_general>
To mi się podoba taki hardorowy dowódca generał! Bierzemy i ćwiczymy do upadłego! A jak zgrzeszmy z jedzonkiem to karne ćwiczenia i tyle!

Medzik to teraz jak zdasz to TŻ będzie wykorzystywał sytuację
Stary 2012-02-05, 21:17   #3656
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine ja to sobie gofrownice od teściowej pożyczę A jak nauczę się robić idealne ciasto to wtedy kupie swoja gofrownicę tylko kurde skąd wziąć taki idealny przepis na gofry
U mnie też sporo sniegu nasypało
to fajnie Ci :P ja chyba zakupię sobie na necie a przepisu idealnego jeszcze nie znalazłam, ale prawie idealny tak znaczy zaraz po wyciągnięciu z gofrownicy :P bo potem już guma

no u mnie jest tyle śniegu dziś jak by było cieplej to bym poszła i bałwana ulepiła ale w taki mróz to psa by nie wygonił

Cytat:

gdzie tam pusto :P piszecie jak szalone! czytać Was nie nadążam hihi
Monia to Wam zamarzła!!!! dlatego nie pisała :P a synek juz dziś lepiej choć dalej katar go męczy i troche kaszle ;/ no ale mimo to tak mi broi że nie mam siły już za nim biegać i sprzatać
A tam to nie jest szczyt naszych spamerskich możliwości jakby się miało 10 stron do nadrabiania to tak, ale jak jedna to pikuś
Monia ja zamarzam razem z Tobą będziemy jak Królowe Lodu
jak broi, znaczy choroba mu przechodzi

Cytat:
Nienawidzę marznąć nie potrafię wtedy funkcjonować!
A w domu u mnie to samo wszystko nie szczelne i normalnie przeciągi mam !!! A drzwi wejściowe nowe i okna plastiki!!! No ale ktoś kto to montował wszystko to chyba narąbany był :
No dokładnie! Nic się wtedy nie chce robić!
U mnie pewnie okna zakładał ten sam fachowiec co u Ciebie tak spartolonej roboty to ja jeszcze nie widziałam
Stary 2012-02-05, 21:19   #3657
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Ja jestem na chwilkę, chcę Wam wrzucić moje zdjęcia, w końcu trzeba zobaczyć prawdę Teraz jak już wrzucę to nie będzie że mi się nie chce cwiczyć bo wstyd będzie mi przed Wami że dalej taki brzuchol mam Z przodu tak nie widać dlatego zrobiłam z boku, żebyście zobaczyły jaki mam problem z nim, zawsze mi się robi taki jakbym w ciąży była zamiast fałdek. Baletnica też mówiła kiedyś że tak ma (Kochana odezwij się!!)

No nic uciekam do Tż, później poodpisuję
ale za to masz za☠☠☠iste noogi !! sexownee
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 22:01   #3658
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
Gosia ta laska z pracy Twojego TŻ widać że ma na niego ochotę - pisałam Ci to nawet juz wcześniej. Uważaj na nią. Poza tym ja bym szału dostała jakby mój facet odwoził ją jeszcze po pracy do domu! Niech z buta zapierdziela albo niech mąż po nią przyjedzie!!! Taxówki też jeżdżą przecież!
No ona ma nie tak daleko do domu.. jestem ciekawa czy Tż zadzwoni po pracy czy ja będę musiała i czy ją dzisiaj odwoziłSkończył o 21 zamykał sklep bo niedziela. Lecę się wykąpać też i się dowiem co się dzisiaj działo, skręca mnie z nerwów na samą myśl. Bo ona dzisiaj była na zmianie i się do mnie szczerze uśmiechała, pełną gębą.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
ale za to masz za☠☠☠iste noogi !! sexownee
Tak, co racja to racja wydajesz się malutka, drobniutka a o brzuszek się nie martw pewnie na zimę ciepełka potrzebował

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:

No dokładnie! Nic się wtedy nie chce robić!
U mnie pewnie okna zakładał ten sam fachowiec co u Ciebie tak spartolonej roboty to ja jeszcze nie widziałam
Łoj nie zazdroszczę Wam, u mnie sauna w pokoju, grzeje się jak bocian! MaM wymienione okna, jedynie jak śpie przy ścianie to ona jest wyjątkowo chłodna kto się tam nie położy to tak mówi, no w sensie kto hihi rodzice mówią

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

No i Tż zadzwonił mówił, tylko że go pytała co ty taki smutny? pf
a u mnie na myśl tylko a co ją to k.. obchodzi.
O dziwo nie pytała go czy ją podwiezie? i poszła sama...niby. Pozostaje mi tylko zaufać. A jutro się nie widzimy a myślałam, że ma tak jak ja na rano a tu zonk!Ja mam do 15 a on od 15 więc pewnie znowu z tą larwą

Dostalam wczoraj od koleżanki z roku jakiś krem do depilcji ciała do skóry wrażliwej z Avonu o ten: http://img3.sprzedajemy.pl/540x405_k...-av-871773.jpg
i jakieś bibułki matujące:
http://4.bp.blogspot.com/-_uCZtpCekm...9072011187.jpg
no nie wiem do tyłu jestem. Jak do czego się używa i w jakim celu muszę poczytać, a może wy coś takiego macie?

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Kamilon super, że imprezka się udała i wszyscy się dobrze bawili widzę, że Ty też taka rozrywkowa jak ja choć teraz i tak już troszkę przystopowałam, ale to chyba przez zimę bo w lecie to codziennie, albo co drugi dzień było piweczko i wypady ze znajomymi haha i picie wódki na parkingu teraz Tż się ze mnie śmieje, że jak zdam prawko to mi się ukruci, bo mamy w naszej paczce taką zasadę, że co imprezka to ktoś inny jest kierowcą a mnie to zawsze omijało
Hie hie a ja lubię sobie potańczyć, ale zawsze to dobrze wypić 1 piwo dla odwagi czasami kierowca ma przew***e ale macie system zmian to można wytrzymać

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-02-05, 22:13   #3659
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:

A tam to nie jest szczyt naszych spamerskich możliwości jakby się miało 10 stron do nadrabiania to tak, ale jak jedna to pikuś
Monia ja zamarzam razem z Tobą będziemy jak Królowe Lodu
jak broi, znaczy choroba mu przechodzi
Heroine lubię czytać twoje posty Teraz Królowe Lodu a co z Sowami ? które nocami na wizażu przesiadują, no zamarzły

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:

Gosia
- babiszcze okropne! przez leb sie nalezy jej i tyle!!! glupie babsko! do mojego TZ kolezaneczka na uczelni non stop sie przytula i go mizia, ale cale szczescie bez takich tekstow... on jest zbyt mily ze powiedziec "spier..." wiec po prostu nie reagowal. Powiedzialam , zeby to zalatwil, bo jesli kiedykolwiek przyjde po niego na uczelnie i zobacze takie cos to bedzie bardzo zle. A on mnei dobrze zna, wiec potulnie kiwnal glowa i obiecal, ze ogarnie ta dziewuche. A Ty n ie martw sie! jak cos to daj mi znac, kiedy bede miala pierwszy dzien okresu hihihihi ;d przyjade i zrobie z nia porzadek ;d I do konca miesiaca na bank spadnie Ci ,na pewno wcej niz 2 kilo! i gratulacje spadku
Dzięki za wsparcie, masz kawałek do mnie jak coś śpisz ze mną bo mam tylko jedno łóżko w pokoju. A na drugi dzień do boju!

Cytat:
Ćwiczenia fajne może się za nie zabiorę, no a dzisiaj wzięłam się za zagadnienia egzaminacyjne. A miałam pojeździć na rowerze ale teraz nie chce mi się pocić, bo się wykąpałam i psikus. No jak Boga Kocham szczere chęci miałam oj jutro.......

Zamówiłam stepper skrętny niebieski 140 zł z przesyłką, więc czekam pewnie wtorek środa będzie

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-02-05, 22:14   #3660
murka04
Zadomowienie

Melduję że odrobiłam pracę domową - znaczy się brzuszki, 30min hula hoop i 8min abs także dziś bez batów
Ostatni dzień ferii leniuchowałam z Tż, oglądaliśmy Gotowe na wszystko(no dobra może trochę go zmusiłam ) i Chucka. Ja to w ogóle spod kołdry nie wychodziłam bo u niego też okno nieszczelne i zimno tam. Naprawdę współczuję Wam dziewczyny cały dzień tak siedzieć

medzik gdzie tam one szczupłe, może to takie wrażenie przez brzuch
coctail łączmy się w bólu jako właścicielki oponek
heroine jakie tam te nogi fajne a o brzuch się nie martw, w końcu od jutra wszystkie ostro dajemy czadu to i ja i Ty będziemy miały fajne brzuchy!
monia co to za samopoczucie uśmiech i to już! niedługo będzie już cieplej i od razu będzie weselej
kamilon no chyba jutro jest jakiś nowy dzień naszego życia że wszystkie się zawzięłyśmy No ale w końcu trzeba się wziąć za siebie, wiosna coraz bliżej
monia te tłumaczenie sobie że jeszcze jest czas jest najgorsze! Chciałabym żeby wakacje byłyby za miesiąc to już bym nie miała wymówki Oj Ty to naprawdę jesteś śpioch i to jaki, codziennie do 11 się wylegiwać Ja to jestem pikuś
A z tym cholesterolem to nie ja hihi, pomyliłaś mnie z Gosią
zelka, gosia dziękuję Wam kochane ale gdzie tam one seksowne Za krótkie sa przede wszystkim żeby zasługiwać na taki komplement hihi
gosia a to akurat racja, ja w ogóle nie wyglądam na 18 lat taka jestem właśnie drobna, dziewczyny tu też mi już kiedyś mówiły że wyglądam na młodszą
a u mnie też gorąco w pokoju, ciągle okno otwieram bo się wysiedzieć nie da! A grzejnik mam zakręcony!

http://demotywatory.pl/3682603/Wynajmuje-mieszkanie Od razu pomyślałam żeby tu dodać

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-05 o 22:29
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości