Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zamienię Absolut Repair maska i szampon oryginalne z estylu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-09, 15:25   #1
Slim_777
Raczkowanie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
Thumbs up

Aktualizacja 1.04.o7

Zamienię
  1. Loreal; Absolut Repair maska regenerująca włosy bardzo uwrażliwione200ml wysłane do Pusia_moja
  2. i Loreal; Absolut Repair szampon regenerujący włosy bardzo uwrażliwione 250ml rezerwacjaKosmetyki użyte raz (zdjęcia stopnia użycia mogę przesłać mailem). Kosmetyki kupione u P. Małgosi w Estylu. wysłane do Pusia_moja
  3. próbki nowe wyżej wymienionych kupione na allegro wysłane do Pusia_moja
  4. Schwarzkopf Natural & Easy 560 Kaszmirowy Jasny Brąz ( http://www.goldmax.pl/product_info.php?products_id=2466) Kupiona w sierpniu w markecie - całkowicie nowa, nieużywana.
-----------------------------------------------------------------------
Dokładka 14.12.06:
5. Sunflowers 100 ml EDT - zużycie na zdjęciu- wycofałam
6. Perfumowany balsam do ciała 100 ml użyte raz dla wypróbowania /wycofałam, bo nikt nie chciał, zaczęłam używać/
7.Perfumowany żel pod prysznic 100 ml noweKupione w sklepie 3.11.2006, posiadam paragon.
/wycofałam, bo nikt nie chciał, zaczęłam używać/
Balsam i żel mogę zamienić osobno.
---------------------------------------------------------------------
8.Lovely cień duo z rozświetlaczem Nr 25(Rosman),(ciemny kolor o aksamitno poerlowej konsystencji; rozświetlacz z refleksami i perłowym połyskiem) zużycie minimalne, data do 12.07
11. Serum na zniszczone końcówki Avon (data prod. 01.06.06) Olejek znany na KWC - została połowa leci do Kotka231
13. Nail expres odżywka przyspieszająca wzrost paznokci Avon(data prod. 05.05) zużycie na zdjęciu
14.Nail experts - krem do pielegnacji skórek Avon (data prod 11.05.06) nowy, nie używany.
Powyższe chętnie oddam razem aby uniknąć kosztów przesyłki. Nie mam specjalnych wymagań
-----------------------------------------------------------------------

UWAGA PONIżSZE PRODUKTY OFERUJę WYłąCZNIE NA ODPOWIEDZIALNOść OSóB, KTóRE JE NABęDą. PRZEWAżNIE Są BEZ DATY, LUB PO TERMINIE.
Ponieważ jestem nową osobą nie chcę ponieść nieprzyjemnych konsekwencji. Oddam wszystko razem. Produkty nie śmierdzą, nie roztopiły się, cienie śmiało można smarować. Pudry też mogą jeszcze posłużyć. Większość nabyta ponad 2 lata temu.

16. Podkład Clinique Gentle Light 09 cream light - niedostępny juz w Polsce, zostało wiecej niż pół Brak Daty - otrzymuje Mikusia

17. Podkład Clinique Gentle Light 04 nude glow - niedostępny juz w Polsce, zostało wiecej niż 3/4 Brak daty - otrzymuje Mikusia

18.Puder Elizabeth Sterling 08 misty beige puder w kamieniu prawie nieużywane 2 opakowania starsze zostało i nowsze, na odwrocie nowszego "60 mieś. od daty wyprodukowania" Nie wiem czy to błąd w druku. Brak daty nowsze leci do Kotka231
19.Puder w kamieniu Constance Caroll Cream Powder 16 deep bronze - mocno brązujący, użyty raz. Brak daty

23. Eyeshadows Refill 42 Magic Violet, strate wieczko, brak daty Nie pamiętam firmy M. astor lub Max F - może ktoś rozpozna

25.
Niebieski cień z rozświetlaczem prawie cały

-------------------------------------------------------------------------
03.01.07 Dokładka
27. Suszarka Brown w doskonałym stanie, kupiona jakies 2 lata temu, posiadam papiery i kartonik. 2 Stopnie nawiewu, 1600 Wat
jedyny mankament - obluzowuje się nakładka. Oddaję, ponieważ kupiłam nową.
/wycofałam juz nie posiadam/
7.01.07 Dokładka
28. Kryształki (serum krystaliczne) Rene Blanche odleję na wypróbowanie do malutkiego opakowania po biosilku (zdjęcie) Kryształki kupione na jesieni. leci do Kotka231

21.01.07 Dokładka
Kredka M. Astor kolor jasny morski (?). Kredka uniwersalna na zasadzie 3w1
1.04.07 Dokładka
Kulki brązujące Avon Starsza edycja. Zostało więcej niż pół

Szukam:

Zapachy:
*
Issey Miyake L'eau d Issey
*Versace BRIGHT CRYSTAL
*Mexx Pure Life Woman
*Avon Always

Podkłady:
*ISL
PERFECT TOUCH

*LANCOME TEINT IDOLE ULTRA ODCIEń 03
*Loreal True Match
*Astor, Air Mousse 3-D Matte Make Up

Pudry:
*Kulki rozswietlające i brązujące

Cienie:
ArtDeco -
poszukiwany czarny, oraz wszystkie złote, srebrne, bladoróżowe, naturalne, opalizujące
Bourjois, Effet Lumiere Les Roses - ulubione ,55,54,53 (Podróbek nie akceptuję - WRRRRRR)
Sypkie cienie
blady róż, złoto, opalizujace

Produkty na wypryski - tylko nowe

Nowy pędzel do pudru (ale tylko wysuwany)

Tusz Avon Super Full Mascara (nowe)

chętnie przeczytam propozycje Miłej Wymiany
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  CIEŃ NIEBIESKI ROZŚWIETL + LOVELY.JPG
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  45,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  KREDKA M. ASTOR 3W1.JPG
Wyświetleń: 9
Rozmiar:  12,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  p.JPG
Wyświetleń: 6