2012-02-19, 09:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
Napisane przez Organzza
ja też stwierdziłam, że mi nie potrzebny, ale jak zobaczyłam w dużo niższej cenie, to nie mogłam się oprzeć  no i uznałam, że "mam za co się nagradzać" 
|
Sama bym go ch ętnie upolowa la na allegro, ale póki co nikt nie wystawia
Cytat:
Napisane przez Organzza
wiesz co, mnie ubezpiecza praca taty, tzn. oni pokrywają część, a część odliczają tacie z wypłaty także nie wiem jaka to suma.. ale na stronie Medicoveru da się obliczyć składkę 
w zależności jak bardzo rozbudowany pakiet się wybierze, ale myślę, że w granicach 120-150zł  czym jest się starszym i potencjalnie bardziej chorowitym tym większa..
na stronie jest napisane, że już od 100zł/m-c
|
Dzięki za info, będę musiała jeszcze doczytać i na coś zdecydować
Cytat:
Napisane przez kochanie
Dostałam wczoraj krem bb od garniera  Moje obawy się rozwiały - jest jasny, może ciemniejszy niż moja skóra, ale i tak się bardzo ładnie wtapia, bo nie jest mocno kryjący. Trochę nie podoba mi się alkohol w składzie, ale zobaczymy jak będzie dalej 
|
A ja wczoraj sobie kupiłam BB krem w Rossmannie, bo nie załapałam się na testy, a strasznie mnie ten krem ciekawi Po pierwszym użyciu jestem mile zaskoczona, odcień Jasny to fajny, czysty beż. Zobaczymy, jak będzie zachowywał się w ciągu dnia, mam nadzieję, że kolor się nie utleni.
Kupilam też w SP krem Balneum, bo coś ostatnio wyskakują mi suche placki na rękach i plecach 
W Rossmannie zaciekawiło mnie kilka nowości, m.in. liner z pędzelkiem Wibo, nowe szampony Elseve (różowy i zielony, przezroczyste), balsamy i musy Garniera - będzie co testować w najbliższym czasie 
Byłam wczoraj na spacerze z Gdańska do Sopotu, na morzu jest mnóstwo kry, która zaczyna się odrywać, a plaża wygląda jak pustynia lodowa Naprawdę fajny widok, nawet cyknęłam kilka zdjęć
|
|