Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-15, 14:42   #4081
Organzza
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

właśnie wróciłam od TŻ, od wczoraj się walentynkowaliśmy niezbyt to "święto" ma dla mnie znaczenie, ale było bardzo miło
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ależ mi się ten błyszczyk podoba, testowałam go ostatnio w Douglasie, piękny jest, taki wiosenny Też bym chętnie go nabyła - gdybym miała oczywiście mniej na stanie
ja też stwierdziłam, że mi nie potrzebny, ale jak zobaczyłam w dużo niższej cenie, to nie mogłam się oprzeć no i uznałam, że "mam za co się nagradzać"
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Organzza, a czy koszt abonamentu jest porównywalny do Lux Medu, jeśli to oczywiście nie tajemnica?
wiesz co, mnie ubezpiecza praca taty, tzn. oni pokrywają część, a część odliczają tacie z wypłaty także nie wiem jaka to suma.. ale na stronie Medicoveru da się obliczyć składkę
w zależności jak bardzo rozbudowany pakiet się wybierze, ale myślę, że w granicach 120-150zł czym jest się starszym i potencjalnie bardziej chorowitym tym większa..
na stronie jest napisane, że już od 100zł/m-c
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Wcześniej rozsądnie nie patrzyłam na te błyszczyki, ale teraz widzę, że Bagatelle jest prześliczny
na początku jak oglądałam swatche w necie, to mi się średnio widział (zwłaszcza taki "biały" u temptalii), ale na żywo mój jeszcze nie dotarł, ale już nie mogę się doczekać

gratuluję testowania BB oby było przyjemne
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-02-15 o 14:45
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 07:52   #4082
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
właśnie wróciłam od TŻ, od wczoraj się walentynkowaliśmy niezbyt to "święto" ma dla mnie znaczenie, ale było bardzo miło
[...]
gratuluję testowania BB oby było przyjemne
Też nie za bardzo obchodzi mnie to święto, ale miło spędziliśmy czas, zjedliśmy tartę łososiowo-szpinakową, zjedliśmy kilka czekoladek, które dostałam od TŻta... i poszliśmy na rowery na siłownię, zeby spalić to wszystko

I dziękuję

Dziś tłusty czwartek, a ja nie zjadłam ani jednej tłustej rzeczy! Za to po pracy jadę do siostry, która zrobi pączki
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:08   #4083
Hosenka*
Zakorzenienie

Padam po fitnessie Ostatnio byłam chyba w sierpniu.
Okazało się, że mam już ostatnie wejście na karcie, a obecne warunki są mniej korzystne :/ Teraz karnet obowiązuje 2 miesiące i w tym czasie trzeba wykorzystać wszystkie 9 wejść. Wcześniej nie było ograniczenia czasowego.
Znalazłam już fitness bliżej nowego mieszkania, ceny przyjemniejsze, na pewno coś wybiorę.

Zauważyłam, że na skórze pod oczami pojawiły mi się krostki - tzn, od "zawsze" miałam kilka a teraz jest ich chyba więcej Są widoczne tylko jak naciągnę skórę. Wiecie może co mogę z nimi zrobić?

Na blogu pokazałam kolorówkę

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 08:15   #4084
isa666
Zakorzenienie

Hej, ja też jeszcze nie zjadłam ani jednego pączka. Dopiero jak wrócę do domu to pewnie zjem.
Ale i tak nie mam bardzo ochoty, jestem przeziębiona i mam ochotę wygarnąć panu urzędasowi, że to przez niego marzłam w magazynie i się załatwiłam Wezmę mu rachunek z apteki i niech mi zwróci pieniądze

Czeka mnie zaraz gonienie po urzędach, a w tę pogodę i przy takim samopoczuciu to istna masakra. Ale przynajmniej będę mogła do Rossmana zajrzeć.

Hosenko
, poraziła mnie Twoja ilość kolorówki Ale ja jestem w tej kwestii minimalistką, więc każda większa ilość malowideł mnie przeraża.
Stary 2012-02-16, 08:25   #4085
Hosenka*
Zakorzenienie

Isa: ciekawe, ale nie czuję przytłoczenia no może tuszy za dużo, ale większość dostałam do testów. Wszystkiego używam, choć o szminkach czasem zapominam. Jeśli czegoś nie używam przez dłuższy czas, albo nie jestem zbyt zadowolona to od razu leci na allegro (ostatnio sprzedałam kilka zestawów) - np. z cieni Clinique został mi jedynie Kittycat.

Instagram

Stary 2012-02-16, 08:43   #4086
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Okazało się, że mam już ostatnie wejście na karcie, a obecne warunki są mniej korzystne :/ Teraz karnet obowiązuje 2 miesiące i w tym czasie trzeba wykorzystać wszystkie 9 wejść. Wcześniej nie było ograniczenia czasowego.
Ja ostatnio chodzę ok. 9 razy w jednym miesiącu

Spory zbiór, dla mnie pewnie by było za dużo błyszczyków, ale reszta nieprzytłaczająca, taka w sam raz dla nałogowca

Stary 2012-02-16, 08:44   #4087
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa: ciekawe, ale nie czuję przytłoczenia no może tuszy za dużo, ale większość dostałam do testów. Wszystkiego używam, choć o szminkach czasem zapominam. Jeśli czegoś nie używam przez dłuższy czas, albo nie jestem zbyt zadowolona to od razu leci na allegro (ostatnio sprzedałam kilka zestawów) - np. z cieni Clinique został mi jedynie Kittycat.
Wiadomo, że jak się ma czegoś dużo, ale używa to luzik Gorzej, gdy się kupuje ogromne ilości i leżą te kosmetyki potem i się kurzą tylko.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-16, 08:48   #4088
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio chodzę ok. 9 razy w jednym miesiącu

Spory zbiór, dla mnie pewnie by było za dużo błyszczyków, ale reszta nieprzytłaczająca, taka w sam raz dla nałogowca
Nieźle
Ja na razie nie mam takiej możliwości. Jak się skończy remont i się przeprowadzimy (za 2-3 tygodnie) to może uda mi się chodzić (w ogóle chodzić, bo od sierpnia nie miałam za bardzo możliwości). Może i 2 razy w tygodniu, zwłaszcza, że bedę miała bliżej na fitness.

Instagram

Stary 2012-02-16, 09:04   #4089
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś tłusty czwartek, a ja nie zjadłam ani jednej tłustej rzeczy! Za to po pracy jadę do siostry, która zrobi pączki
mi mama już nakupowała pączków jeszcze dzielnie się opieram
Cytat:
Padam po fitnessie Ostatnio byłam chyba w sierpniu.
Znalazłam już fitness bliżej nowego mieszkania, ceny przyjemniejsze, na pewno coś wybiorę.
9 wejść w 2 miesiące to chyba bardzo rzadko? przynajmniej ja jak miałam aerobik raz w tygodniu po 1,5h, to czułam pewien niedosyt

ale masz tej kolorówki kosmetyków do ust w życiu bym nie zużyła, mając taką ilość ba, przy swojej ilości jest mi trudno cokolwiek wykończyć
ostatnio oglądałam na jakimś blogu polecany przez Ciebie rozświetlacz TheBalm i kurczę fajny jest daleko mam do Marionnauda, dlatego jeszcze nie macałam na żywo i może lepiej żeby tak zostało
Double with me?
Stary 2012-02-16, 09:17   #4090
Hosenka*
Zakorzenienie

Organzza: dla mnie 1 raz w tygodniu jest ok, bo dużo chodzę w pracy i nieraz nie mam siły ruszyć sie gdziekolwiek. Wracam ok 16.20 do domu, obiad i nawet nie chce mi się jeździć z TŻ po sklepach za sprzetem, czy porobić coś w mieszkaniu, wiec często jeździ sam.

Instagram

Stary 2012-02-16, 09:47   #4091
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Nieźle
Ale to nie tak dużo, bo jeśli się chodzi 2 razy w tygodniu, to wychodzi 8 razy na miesiąc, a mnie czasem pokusi, żeby jeszcze pójść co jakiś czas dodatkowo na coś jeszcze No ale ja mam kartę benefit, więc ile bym nie chodziła płaci się tyle samo
Cytat:
mi mama już nakupowała pączków jeszcze dzielnie się opieram
[...]
ostatnio oglądałam na jakimś blogu polecany przez Ciebie rozświetlacz TheBalm i kurczę fajny jest daleko mam do Marionnauda, dlatego jeszcze nie macałam na żywo i może lepiej żeby tak zostało
Ja bym się nie oparła, bo akurat się robię głodna A mam akurat same zdrowe rzeczy dzisiaj, nuda!
Ja o tym rozświetlaczu słyszałam już dawno, Goss mówił o nim w jednym filmiku i od tego czasu mam ochotę kupić ten rozświetlacz, ale jakoś mi nie po drodze do M. (no a teraz w lutym nie kupuję kolorówki)
Cytat:
Wracam ok 16.20 do domu, obiad i nawet nie chce mi się jeździć z TŻ po sklepach za sprzetem, czy porobić coś w mieszkaniu, wiec często jeździ sam.
Zazdroszczę Ja wychodzę o 6:40, wracam jak dobrze pójdzie przed 18. No ale przynajmniej nie mam remontu w mieszkaniu, więc chodzę na siłownię Choć przyznaję, że latem miałam duużo więcej energii, już nie mogę się doczekać wiosny!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-16, 09:52   #4092
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja się zaraz rzucam na pączki, w pracy mamy istną powódź pączkową, a ja uwielbiam pączki z lukrem i różą i prawie nigdy ich nie jem poza tłustym czwartkiem.

Ja na fitness chodzę 1-2 razy w tygodniu i mi mało, ale nie mam czasu ostatnio na więcej i nie mogę sobie dobrać zajęć, które by spełniały moje oczekiwania. A ja lubię prawdziwy poligon ostatnio, bo mam wrażenie wtedy że mój cellulit się zmiejsza. No i nie mogę się doczekać wiosny i dojazdów na rowerze do pracy.

A dzisiaj idziemy na pierwszą lekcję tańca. Będzie śmiesznie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 10:01   #4093
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Organzza: dla mnie 1 raz w tygodniu jest ok, bo dużo chodzę w pracy i nieraz nie mam siły ruszyć sie gdziekolwiek. Wracam ok 16.20 do domu, obiad i nawet nie chce mi się jeździć z TŻ po sklepach za sprzetem, czy porobić coś w mieszkaniu, wiec często jeździ sam.
rozumiem
ja podziwiam mamę TŻ, chodzi i na fitness i 3 razy w tygodniu na tango, ma świetną figurę i jest tak aktywna, naprawdę podziwiam, zwłaszcza że łączy to i z pracą i z małym (no, 5 letnim) dzieckiem
Cytat:
Ja bym się nie oparła, bo akurat się robię głodna A mam akurat same zdrowe rzeczy dzisiaj, nuda!
Ja o tym rozświetlaczu słyszałam już dawno, Goss mówił o nim w jednym filmiku i od tego czasu mam ochotę kupić ten rozświetlacz, ale jakoś mi nie po drodze do M. (no a teraz w lutym nie kupuję kolorówki)

Zazdroszczę Ja wychodzę o 6:40, wracam jak dobrze pójdzie przed 18. No ale przynajmniej nie mam remontu w mieszkaniu, więc chodzę na siłownię Choć przyznaję, że latem miałam duużo więcej energii, już nie mogę się doczekać wiosny!
mi się spodobał jak zobaczyłam tu http://www.atqabeauty.com/2012/02/ma...Atqa+Beauty%29

to naprawdę długo jesteś poza domem, dojazdy są straszne
Double with me?
Stary 2012-02-16, 10:48   #4094
isa666
Zakorzenienie

Poszłam do Rossmanna i kupiłam prawie to, co chciałam.
2 żele (Nivea jagodowy i czekoladowo-pomarańczowy OS ), tusz VECB Maybelline, spray Gliss Kur do włosów z jedwabiem, pomadkę Bebe (uwierzycie, że wymacałam chyba ze 20 błyszczyków z różnych firm i żaden nie urzekł mnie na tyle, by kupić? ) i nowy mus do ciała Garnier 7 dni (wersja winogronowa).

Wymacałam też ten podkład Wake Me Up z Rimmela, ale jakiś taki dziwny. To taka bardziej mgiełka, nie daje w ogóle koloru. Ale nie spodobało mi się to, że na dłoni brzydko wlazł w każdą najmniejszą szczelinkę i pewnie na twarzy mógłby mi podkreślać niedoskonałości
Stary 2012-02-16, 10:57   #4095
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
to naprawdę długo jesteś poza domem, dojazdy są straszne
Już się prawie przyzwyczaiłam, czasem mnie łapie takie zmarnowanie, że nie wiele robię w domu itd... No ale traktuję to jako stan przejściowy, więc da się przeżyć
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

(uwierzycie, że wymacałam chyba ze 20 błyszczyków z różnych firm i żaden nie urzekł mnie na tyle, by kupić? ) i nowy mus do ciała Garnier 7 dni (wersja winogronowa).
Ja uwierzę, bo mnie od dawna nie skusił żaden błyszczyk w Rossmannie. A co to za nowy mus? 7 oznacza, że nawilża na cały tydzień? I czy pachnie winogronami?

Stary 2012-02-16, 11:03   #4096
isa666
Zakorzenienie

kochanie, musy wylookałam na blogu Hexx: http://tysiacjedenpomyslowipasji.blo...egnacja-7.html

Mój pachnie świeżo, raczej nie winogronami, ale ładnie
Stary 2012-02-16, 21:11   #4097
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:

Wymacałam też ten podkład Wake Me Up z Rimmela, ale jakiś taki dziwny. To taka bardziej mgiełka, nie daje w ogóle koloru. Ale nie spodobało mi się to, że na dłoni brzydko wlazł w każdą najmniejszą szczelinkę i pewnie na twarzy mógłby mi podkreślać niedoskonałości
Macałaś? U mnie nie ma oczywiście testerów, a bardzo boje się kolorystyki rimmelowskiej, tam wszystko takie ciemne jest.... A macałaś też może tego nowego L'Oreala? Masz porównanie?

Cytat:
kochanie, musy wylookałam na blogu Hexx: http://tysiacjedenpomyslowipasji.blo...egnacja-7.html

O fajne W ogóle lubię określenie mus do ciała, brzmi tak apetycznie Z tych 7 dni Garniera używałam balsamu z masłem kakaowym, fajnie odżywiał, zwłaszcza przesuszone łydki, ale kiepsko się wchłaniał.

Stałam dzisiaj ze 20 minut przy ekspozytorze lakierów Anny w Douglasie i nie mogłam zdecydować się jaki kolor chcę, więc nie kupiłam żadnego.

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 06:36   #4098
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Macałaś? U mnie nie ma oczywiście testerów, a bardzo boje się kolorystyki rimmelowskiej, tam wszystko takie ciemne jest.... A macałaś też może tego nowego L'Oreala? Masz porównanie?

O fajne W ogóle lubię określenie mus do ciała, brzmi tak apetycznie Z tych 7 dni Garniera używałam balsamu z masłem kakaowym, fajnie odżywiał, zwłaszcza przesuszone łydki, ale kiepsko się wchłaniał.
Rimmela macałam tylko tego najjaśniejszego. Faktycznie kolor ma ładnie jasny, ale sam podkład wg mnie brzydko wlazł w pory na skórze dłoni, więc nie wiem co by było na twarzy Jest nieco podobny do Recovera, ale R. ładniej pachniał L`Oreala nie macałam, zresztą chyba jeszcze w tym Ross. nie było tych podkładów, bo nie przypominam sobie żebym je widziała.

Też lubię tę garnierowską serię 7 dni. Miałam mleczko mango i aloesowe, teraz zużywam resztkę kakaowego. Udały im się te kosmetyki. Mus jest gęściejszy od mleczek, ma taką hmmm...żelową trochę konsystencję. I ślicznie pachnie, tak wiosennie
Stary 2012-02-17, 08:10   #4099
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:

Nazwa mus rzeczywiście brzmi fajnie!

Dostałam wczoraj krem bb od garniera Moje obawy się rozwiały - jest jasny, może ciemniejszy niż moja skóra, ale i tak się bardzo ładnie wtapia, bo nie jest mocno kryjący. Trochę nie podoba mi się alkohol w składzie, ale zobaczymy jak będzie dalej

I w końcu zjadłam wczoraj 5 pączków ale były gorące, robiła je siostra i same znikały A potem poszłam na rowery, więc choć część spaliłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-17, 08:48   #4100
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
U mnie też właśnie nie ma testerów tych podkładów Rimmel, a ja nie miałam czasu jeszcze jechać do innego R. Ja macałam nowe L'Oreale - pisałam już że kolory są masakryczne - ciemne i różowo-brzoskwiniowe.

Byliśmy wczoraj z TŻ na pierwszej lekcji tańca, jesteśmy tragiczni.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-02-17, 08:55   #4101
isa666
Zakorzenienie

kochanie, ja wczoraj widziałam BB kremy w Rossmannie. Chyba za 19,90 zł, na promocji.

ice, na pewno nie jest tak źle Zresztą to dopiero pierwsza lekcja.

Ja zjadłam 2 pączki, z nadzieniem różanym i lukrem
Stary 2012-02-17, 09:07   #4102
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Byliśmy wczoraj z TŻ na pierwszej lekcji tańca, jesteśmy tragiczni.
Na pewno nie jest tak źle Jak my zaczęliśmy chodzić na taniec, to TŻ po kilku zajęciach stwierdził, że się nigdy tego nie nauczy, ale w końcu się udało i byliśmy zadowoleni. Wiadomo, nie zrobiliśmy tańca z gwiazdami Ale zwykły spokojny walc, wszyscy mówili, że im się podobało (może przez grzeczność), a potem 2 znajome pary wzięły tę samą piosenkę na pierwszy taniec
Będzie dobrze, nauczycie się

Stary 2012-02-17, 10:12   #4103
emememsik
po prostu Em :)

Dzień dobry. Ja wczoraj byłam cały dzień w Warszawie na warsztatach organizowanych przez onet/tvn i zjadłam trzy pączki, bo zadbali o to, żeby było ich pod dostatkiem. Miło spędziłam dzień, tylko musiałam wstać po 4, żeby zdążyć na pociąg, a w drodze powrotnej dwóch dziadków przez trzy godziny narzekało na życie jak ja próbowałam spać. Kiedy wróciłam, byłam tak zmęczona, że nie pamiętam o czym rozmawiałam z TŻ przez telefon.

Tak mnie wczoraj naszło na rozmyślania - właściwie pierwszy raz w życiu byłam w Warszawie w zeszłym roku i od tamtej pory jest to miasto, w którym bywam najczęściej i wygląda na to, że w tym roku się to nie zmieni. Już nawet całkiem ogarniam co i jak, ale wciąż mi się nie podoba. Tyle się mówi o tym, że w Warszawie wszyscy wszędzie biegną, nigdy nie brałam tego na serio, bo przecież Kraków to też duże miasto, ale jak znalazłam się przy Metrze Centrum ok. 17 W życiu nie widziałam czegoś takiego u siebie.

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2012-02-17 o 10:14
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 11:48   #4104
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Tak mnie wczoraj naszło na rozmyślania - właściwie pierwszy raz w życiu byłam w Warszawie w zeszłym roku i od tamtej pory jest to miasto, w którym bywam najczęściej i wygląda na to, że w tym roku się to nie zmieni. Już nawet całkiem ogarniam co i jak, ale wciąż mi się nie podoba. Tyle się mówi o tym, że w Warszawie wszyscy wszędzie biegną, nigdy nie brałam tego na serio, bo przecież Kraków to też duże miasto, ale jak znalazłam się przy Metrze Centrum ok. 17 W życiu nie widziałam czegoś takiego u siebie.
Ja lubię Warszawę, ale wcale jej nie uważam za ładne miasto, a szkoda

Wczoraj też byłam w tej okolicy o tej porze, ale byłam wśród tych biegających Zawsze przy stacjach metra w śródmieściu ludzie biegają po pracy i przed, taki urok Mnie denerwują Ci, którzy to zaburzają, np stając z lewej strony schodów ruchomych
A ja widziałam w Krakowie coś takiego - na stacji pkp jak przyjeżdża pociąg z Zakopanem do Warszawy po południu w niedzielę No ale to chwilowe bieganie w każdą stronę

Stary 2012-02-17, 11:54   #4105
emememsik
po prostu Em :)

kochanie, w Polsce w ogóle stawanie po lewej stronie ruchomych schodów jest normalne. Pamiętam, że jak pierwszy raz byłam w Madrycie i tak sobie stanęłam, zaraz jakaś przypadkowa osoba zwróciła mi na to uwagę (w ogóle nie wiedziałam wtedy o co jej chodzi ). Tam lewa strona zawsze jest wolna, bardzo przydatne.

Możesz mi wytłumaczyć o co chodzi z tym facetem walącym patykami w starą szafkę na placyku przy Metrze Centrum? To dla mnie kolejna zagadka.
Stary 2012-02-17, 12:38   #4106
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
kochanie, w Polsce w ogóle stawanie po lewej stronie ruchomych schodów jest normalne. Pamiętam, że jak pierwszy raz byłam w Madrycie i tak sobie stanęłam, zaraz jakaś przypadkowa osoba zwróciła mi na to uwagę (w ogóle nie wiedziałam wtedy o co jej chodzi ). Tam lewa strona zawsze jest wolna, bardzo przydatne.

Możesz mi wytłumaczyć o co chodzi z tym facetem walącym patykami w starą szafkę na placyku przy Metrze Centrum? To dla mnie kolejna zagadka.
No właśnie! Ja ok 8 lat temu byłam w Rosji, schody były puste, stanęłam z lewej i od razu jakaś starsza kobieta mi zwróciła uwagę! A u nas 200 osób chce przejść, na początku ktoś stanie i następna osoba boi się (?) poprosić o przesunięcie

Ja widziałam go tylko z krzesłem i na nim "grał". Nie mam pojęcia o co chodzi, on chyba uważa to za sztukę i przy okazji chce pieniędzy

Stary 2012-02-17, 13:33   #4107
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Na pewno nie jest tak źle Jak my zaczęliśmy chodzić na taniec, to TŻ po kilku zajęciach stwierdził, że się nigdy tego nie nauczy, ale w końcu się udało i byliśmy zadowoleni. Wiadomo, nie zrobiliśmy tańca z gwiazdami Ale zwykły spokojny walc, wszyscy mówili, że im się podobało (może przez grzeczność), a potem 2 znajome pary wzięły tę samą piosenkę na pierwszy taniec
Będzie dobrze, nauczycie się
A jaką mieliście piosenkę? Ja jestem na etapie rozważania, bo mój pierwszy wybór został storpedowany przez dwie osoby, a tym TŻa, jako taki który kojarzy się z mordowaniem a nie miłością. Też chcemy tańczyć walca.

Cytat:
No właśnie! Ja ok 8 lat temu byłam w Rosji, schody były puste, stanęłam z lewej i od razu jakaś starsza kobieta mi zwróciła uwagę! A u nas 200 osób chce przejść, na początku ktoś stanie i następna osoba boi się (?) poprosić o przesunięcie
W Niemczech jest inaczej, tam Ci po prostu staranują jak się zatrzymasz po lewej stronie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-02-17, 13:38   #4108
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A jaką mieliście piosenkę? Ja jestem na etapie rozważania, bo mój pierwszy wybór został storpedowany przez dwie osoby, a tym TŻa, jako taki który kojarzy się z mordowaniem a nie miłością. Też chcemy tańczyć walca.

W Niemczech jest inaczej, tam Ci po prostu staranują jak się zatrzymasz po lewej stronie.
Fascination Sinatry Mi się od zawsze podobała muzyka z Ojca Chrzestnego, uwielbiam ją, no ale nie zdecydowaliśmy się na nią z tego samego powodu - trochę kojarzy się z mordowaniem

Ja raz widziałam, jak ktoś (u nas) zwrócił człowiekowi grzecznie uwagę a ten się na niego wydarł Dlatego nigdy nie zwracam uwagi tylko się lekko pcham i przepraszam

Stary 2012-02-17, 14:42   #4109
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Fascination Sinatry Mi się od zawsze podobała muzyka z Ojca Chrzestnego, uwielbiam ją, no ale nie zdecydowaliśmy się na nią z tego samego powodu - trochę kojarzy się z mordowaniem
No właśnie ja chciałam tańczyć walca do Speak Softly Love, ale jak ma się źle gościom kojarzyć to odpuszczę. Przesłucham w domu Sinatre, dzięki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-02-17, 22:10   #4110
karolina1985
Zakorzenienie

Ice a dla mnie ta piosenka jest piękna i absolutnie nie kojarzyłaby mi się z morderstwami

Co do stawania w metrze po lewej to nic mnie tak nie irytuje jak się śpieszę na jakieś połączenie. A nie...bardziej irytuje mnie jak się idzie tą lewą stroną a taki tarasujący osobnik poproszony o przejście na bok jeszcze komentuje: "po co się tak spieszyć", no normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera

Co do Warszawy to ma i plusy i minusy, ja się już przyzwyczaiłam do tłumów i pośpiechu w godzinach szczytu dlatego tak mi dziwnie i nieswojo jak jestem w innym mieście
Ale gdybym mogła wybierać to wolałabym mieszkać w Krakowie, albo we Wrocławiu

Kupiłam ten nowy róż Catrice, jest super, taki dziewczęcy i świeży
A jutro wybieram się na obchód sklepów ubraniowych z nadzieją, że nic mi się nie spodoba

I jeszcze dziękuję Dziewczynom za przemiły wieczór

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości