| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-02-15, 15:42 | #4081 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

właśnie wróciłam od TŻ, od wczoraj się walentynkowaliśmy   niezbyt to "święto" ma dla mnie znaczenie, ale było bardzo miło  Cytat: 
  no i uznałam, że "mam za co się nagradzać"  Cytat: 
  w zależności jak bardzo rozbudowany pakiet się wybierze, ale myślę, że w granicach 120-150zł  czym jest się starszym i potencjalnie bardziej chorowitym tym większa.. na stronie jest napisane, że już od 100zł/m-c Cytat: 
  mój jeszcze nie dotarł, ale już nie mogę się doczekać gratuluję testowania BB  oby było przyjemne   
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2012-02-15 o 15:45 | |||
|     | 
|  2012-02-16, 08:52 | #4082 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  I dziękuję  Dziś tłusty czwartek, a ja nie zjadłam ani jednej tłustej rzeczy! Za to po pracy jadę do siostry, która zrobi pączki   
				__________________ | |
|     | 
|  2012-02-16, 09:08 | #4083 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Padam po fitnessie   Ostatnio byłam chyba w sierpniu. Okazało się, że mam już ostatnie wejście na karcie, a obecne warunki są mniej korzystne :/ Teraz karnet obowiązuje 2 miesiące i w tym czasie trzeba wykorzystać wszystkie 9 wejść. Wcześniej nie było ograniczenia czasowego. Znalazłam już fitness bliżej nowego mieszkania, ceny przyjemniejsze, na pewno coś wybiorę. Zauważyłam, że na skórze pod oczami pojawiły mi się krostki - tzn, od "zawsze" miałam kilka a teraz jest ich chyba więcej  Są widoczne tylko jak naciągnę skórę. Wiecie może co mogę z nimi zrobić?  Na blogu pokazałam kolorówkę   
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | 
|     | 
|  2012-02-16, 09:15 | #4084 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Big Roads :D 
				 | 

Hej, ja też jeszcze nie zjadłam ani jednego pączka. Dopiero jak wrócę do domu to pewnie zjem. Ale i tak nie mam bardzo ochoty, jestem przeziębiona i mam ochotę wygarnąć panu urzędasowi, że to przez niego marzłam w magazynie i się załatwiłam  Wezmę mu rachunek z apteki i niech mi zwróci pieniądze  Czeka mnie zaraz gonienie po urzędach, a w tę pogodę i przy takim samopoczuciu to istna masakra. Ale przynajmniej będę mogła do Rossmana zajrzeć. Hosenko, poraziła mnie Twoja ilość kolorówki  Ale ja jestem w tej kwestii minimalistką, więc każda większa ilość malowideł mnie przeraża. 
				__________________ | 
|     | 
|  2012-02-16, 09:25 | #4085 | 
				 | 

Isa: ciekawe, ale nie czuję przytłoczenia   no może tuszy za dużo, ale większość dostałam do testów. Wszystkiego używam, choć o szminkach czasem zapominam. Jeśli czegoś nie używam przez dłuższy czas, albo nie jestem zbyt zadowolona to od razu leci na allegro (ostatnio sprzedałam kilka zestawów) - np. z cieni Clinique został mi jedynie Kittycat. 
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | 
|     | 
|  2012-02-16, 09:43 | #4086 | |
				 | 

Cytat: 
  Spory zbiór, dla mnie pewnie by było za dużo błyszczyków, ale reszta nieprzytłaczająca, taka w sam raz dla nałogowca   
				__________________ | |
|     | 
|  2012-02-16, 09:44 | #4087 | |
				 | 

Cytat: 
  Gorzej, gdy się kupuje ogromne ilości i leżą te kosmetyki potem i się kurzą tylko. 
				__________________ | |
|     | 
|  2012-02-16, 09:48 | #4088 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja na razie nie mam takiej możliwości. Jak się skończy remont i się przeprowadzimy (za 2-3 tygodnie) to może uda mi się chodzić (w ogóle chodzić, bo od sierpnia nie miałam za bardzo możliwości). Może i 2 razy w tygodniu, zwłaszcza, że bedę miała bliżej na fitness. 
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | |
|     | 
|  2012-02-16, 10:04 | #4089 | ||
				 | 

Cytat: 
  jeszcze dzielnie się opieram   Cytat: 
 ale masz tej kolorówki  kosmetyków do ust w życiu bym nie zużyła, mając taką ilość  ba, przy swojej ilości jest mi trudno cokolwiek wykończyć ostatnio oglądałam na jakimś blogu polecany przez Ciebie rozświetlacz TheBalm i kurczę fajny jest  daleko mam do Marionnauda, dlatego jeszcze nie macałam na żywo i może lepiej żeby tak zostało   
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | ||
|     | 
|  2012-02-16, 10:17 | #4090 | 
				 | 

Organzza: dla mnie 1 raz w tygodniu jest ok, bo dużo chodzę w pracy i nieraz nie mam siły ruszyć sie gdziekolwiek. Wracam ok 16.20 do domu, obiad i nawet nie chce mi się jeździć z TŻ po sklepach za sprzetem, czy porobić coś w mieszkaniu, wiec często jeździ sam.

|     | 
|  2012-02-16, 10:47 | #4091 | ||
				 | 

Ale to nie tak dużo, bo jeśli się chodzi 2 razy w tygodniu, to wychodzi 8 razy na miesiąc, a mnie czasem pokusi, żeby jeszcze pójść co jakiś czas dodatkowo na coś jeszcze  No ale ja mam kartę benefit, więc ile bym nie chodziła płaci się tyle samo  Cytat: 
  A mam akurat same zdrowe rzeczy dzisiaj, nuda!  Ja o tym rozświetlaczu słyszałam już dawno, Goss mówił o nim w jednym filmiku i od tego czasu mam ochotę kupić ten rozświetlacz, ale jakoś mi nie po drodze do M. (no a teraz w lutym nie kupuję kolorówki) Cytat: 
  Ja wychodzę o 6:40, wracam jak dobrze pójdzie przed 18. No ale przynajmniej nie mam remontu w mieszkaniu, więc chodzę na siłownię  Choć przyznaję, że latem miałam duużo więcej energii, już nie mogę się doczekać wiosny! 
				__________________ | ||
|     | 
|  2012-02-16, 10:52 | #4092 | 
| Przyjaciółka KWC  Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Południe 
				 | 

Ja się zaraz rzucam na pączki, w pracy mamy istną powódź pączkową, a ja uwielbiam pączki z lukrem i różą i prawie nigdy ich nie jem poza tłustym czwartkiem.  Ja na fitness chodzę 1-2 razy w tygodniu i mi mało, ale nie mam czasu ostatnio na więcej i nie mogę sobie dobrać zajęć, które by spełniały moje oczekiwania. A ja lubię prawdziwy poligon ostatnio, bo mam wrażenie wtedy że mój cellulit się zmiejsza.  No i nie mogę się doczekać wiosny i dojazdów na rowerze do pracy. A dzisiaj idziemy na pierwszą lekcję tańca. Będzie śmiesznie.   
				__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | 
|     | 
|  2012-02-16, 11:01 | #4093 | ||
				 | 

Cytat: 
   ja podziwiam mamę TŻ, chodzi i na fitness i 3 razy w tygodniu na tango, ma świetną figurę i jest tak aktywna, naprawdę podziwiam, zwłaszcza że łączy to i z pracą i z małym (no, 5 letnim) dzieckiem Cytat: 
 to naprawdę długo jesteś poza domem, dojazdy są straszne   
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | ||
|     | 
|  2012-02-16, 11:48 | #4094 | 
				 | 

Poszłam do Rossmanna i kupiłam prawie to, co chciałam. 2 żele (Nivea jagodowy i czekoladowo-pomarańczowy OS  ), tusz VECB Maybelline, spray Gliss Kur do włosów z jedwabiem, pomadkę Bebe (uwierzycie, że wymacałam chyba ze 20 błyszczyków z różnych firm i żaden nie urzekł mnie na tyle, by kupić?  ) i nowy mus do ciała Garnier 7 dni (wersja winogronowa). Wymacałam też ten podkład Wake Me Up z Rimmela, ale jakiś taki dziwny. To taka bardziej mgiełka, nie daje w ogóle koloru. Ale nie spodobało mi się to, że na dłoni brzydko wlazł w każdą najmniejszą szczelinkę i pewnie na twarzy mógłby mi podkreślać niedoskonałości  
				__________________ | 
|     | 
|  2012-02-16, 11:57 | #4095 | |
				 | 

Już się prawie przyzwyczaiłam, czasem mnie łapie takie zmarnowanie, że nie wiele robię w domu itd... No ale traktuję to jako stan przejściowy, więc da się przeżyć   Cytat: 
  I czy pachnie winogronami? 
				__________________ | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-02-16, 12:03 | #4096 | 
				 | 

kochanie, musy wylookałam na blogu Hexx: http://tysiacjedenpomyslowipasji.blo...egnacja-7.html Mój pachnie świeżo, raczej nie winogronami, ale ładnie   
				__________________ | 
|     | 
|  2012-02-16, 22:11 | #4097 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-08 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  W ogóle lubię określenie mus do ciała, brzmi tak apetycznie  Z tych 7 dni Garniera używałam balsamu z masłem kakaowym, fajnie odżywiał, zwłaszcza przesuszone łydki, ale kiepsko się wchłaniał. Stałam dzisiaj ze 20 minut przy ekspozytorze lakierów Anny w Douglasie i nie mogłam zdecydować się jaki kolor chcę, więc nie kupiłam żadnego. | ||
|     | 
|  2012-02-17, 07:36 | #4098 | |
				 | 

Cytat: 
  Jest nieco podobny do Recovera, ale R. ładniej pachniał  L`Oreala nie macałam, zresztą chyba jeszcze w tym Ross. nie było tych podkładów, bo nie przypominam sobie żebym je widziała. Też lubię tę garnierowską serię 7 dni. Miałam mleczko mango i aloesowe, teraz zużywam resztkę kakaowego. Udały im się te kosmetyki. Mus jest gęściejszy od mleczek, ma taką hmmm...żelową trochę konsystencję. I ślicznie pachnie, tak wiosennie   
				__________________ | |
|     | 
|  2012-02-17, 09:10 | #4099 | |
				 | 

Cytat: 
 Dostałam wczoraj krem bb od garniera  Moje obawy się rozwiały - jest jasny, może ciemniejszy niż moja skóra, ale i tak się bardzo ładnie wtapia, bo nie jest mocno kryjący. Trochę nie podoba mi się alkohol w składzie, ale zobaczymy jak będzie dalej  I w końcu zjadłam wczoraj 5 pączków  ale były gorące, robiła je siostra i same znikały  A potem poszłam na rowery, więc choć część spaliłam   
				__________________ | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-02-17, 09:48 | #4100 | |
				 | 

Cytat: 
  Byliśmy wczoraj z TŻ na pierwszej lekcji tańca, jesteśmy tragiczni.   
				__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | |
|     | 
|  2012-02-17, 09:55 | #4101 | 
				 | 

kochanie, ja wczoraj widziałam BB kremy w Rossmannie. Chyba za 19,90 zł, na promocji. ice, na pewno nie jest tak źle  Zresztą to dopiero pierwsza lekcja. Ja zjadłam 2 pączki, z nadzieniem różanym i lukrem   
				__________________ | 
|     | 
|  2012-02-17, 10:07 | #4102 | 
				 | 

Na pewno nie jest tak źle  Jak my zaczęliśmy chodzić na taniec, to TŻ po kilku zajęciach stwierdził, że się nigdy tego nie nauczy, ale w końcu się udało i byliśmy zadowoleni. Wiadomo, nie zrobiliśmy tańca z gwiazdami  Ale zwykły spokojny walc, wszyscy mówili, że im się podobało (może przez grzeczność  ), a potem 2 znajome pary wzięły tę samą piosenkę na pierwszy taniec   Będzie dobrze, nauczycie się   
				__________________ | 
|     | 
|  2012-02-17, 11:12 | #4103 | 
| po prostu Em :) Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Dzień dobry.   Ja wczoraj byłam cały dzień w Warszawie na warsztatach organizowanych przez onet/tvn i zjadłam trzy pączki, bo zadbali o to, żeby było ich pod dostatkiem.  Miło spędziłam dzień, tylko musiałam wstać po 4, żeby zdążyć na pociąg, a w drodze powrotnej dwóch dziadków przez trzy godziny narzekało na życie jak ja próbowałam spać.  Kiedy wróciłam, byłam tak zmęczona, że nie pamiętam o czym rozmawiałam z TŻ przez telefon.   Tak mnie wczoraj naszło na rozmyślania - właściwie pierwszy raz w życiu byłam w Warszawie w zeszłym roku i od tamtej pory jest to miasto, w którym bywam najczęściej i wygląda na to, że w tym roku się to nie zmieni.  Już nawet całkiem ogarniam co i jak, ale wciąż mi się nie podoba. Tyle się mówi o tym, że w Warszawie wszyscy wszędzie biegną, nigdy nie brałam tego na serio, bo przecież Kraków to też duże miasto, ale jak znalazłam się przy Metrze Centrum ok. 17  W życiu nie widziałam czegoś takiego u siebie.   
				__________________   od maja 2012 przejechałam na rolkach 488 km Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2012-02-17 o 11:14 | 
|     | 
|  2012-02-17, 12:48 | #4104 | |
				 | 

Cytat: 
  Wczoraj też byłam w tej okolicy o tej porze, ale byłam wśród tych biegających  Zawsze przy stacjach metra w śródmieściu ludzie biegają po pracy i przed, taki urok  Mnie denerwują Ci, którzy to zaburzają, np stając z lewej strony schodów ruchomych  A ja widziałam w Krakowie coś takiego - na stacji pkp jak przyjeżdża pociąg z Zakopanem do Warszawy po południu w niedzielę  No ale to chwilowe bieganie w każdą stronę   
				__________________ | |
|     | 
|  2012-02-17, 12:54 | #4105 | 
| po prostu Em :) Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

kochanie, w Polsce w ogóle stawanie po lewej stronie ruchomych schodów jest normalne. Pamiętam, że jak pierwszy raz byłam w Madrycie i tak sobie stanęłam, zaraz jakaś przypadkowa osoba zwróciła mi na to uwagę (w ogóle nie wiedziałam wtedy o co jej chodzi   ). Tam lewa strona zawsze jest wolna, bardzo przydatne.  Możesz mi wytłumaczyć o co chodzi z tym facetem walącym patykami w starą szafkę na placyku przy Metrze Centrum?  To dla mnie kolejna zagadka.   
				__________________   od maja 2012 przejechałam na rolkach 488 km | 
|     | 
|  2012-02-17, 13:38 | #4106 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja widziałam go tylko z krzesłem i na nim "grał". Nie mam pojęcia o co chodzi, on chyba uważa to za sztukę i przy okazji chce pieniędzy   
				__________________ | |
|     | 
|  2012-02-17, 14:33 | #4107 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-02-17, 14:38 | #4108 | |
				 | 

Cytat: 
  Mi się od zawsze podobała muzyka z Ojca Chrzestnego, uwielbiam ją, no ale nie zdecydowaliśmy się na nią z tego samego powodu - trochę kojarzy się z mordowaniem  Ja raz widziałam, jak ktoś (u nas) zwrócił człowiekowi grzecznie uwagę a ten się na niego wydarł  Dlatego nigdy nie zwracam uwagi tylko się lekko pcham i przepraszam   
				__________________ | |
|     | 
|  2012-02-17, 15:42 | #4109 | |
				 | 

Cytat: 

__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | |
|     | 
|  2012-02-17, 23:10 | #4110 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Ice a dla mnie ta piosenka jest piękna i absolutnie nie kojarzyłaby mi się z morderstwami   Co do stawania w metrze po lewej to nic mnie tak nie irytuje jak się śpieszę na jakieś połączenie. A nie...bardziej irytuje mnie jak się idzie tą lewą stroną a taki tarasujący osobnik poproszony o przejście na bok jeszcze komentuje: "po co się tak spieszyć", no normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera  Co do Warszawy to ma i plusy i minusy, ja się już przyzwyczaiłam do tłumów i pośpiechu w godzinach szczytu dlatego tak mi dziwnie i nieswojo jak jestem w innym mieście  Ale gdybym mogła wybierać to wolałabym mieszkać w Krakowie, albo we Wrocławiu  Kupiłam ten nowy róż Catrice, jest super, taki dziewczęcy i świeży  A jutro wybieram się na obchód sklepów ubraniowych z nadzieją, że nic mi się nie spodoba  I jeszcze dziękuję Dziewczynom za przemiły wieczór   
				__________________ Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.