2012-02-21, 07:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2011 :)
Cytat:
Napisane przez Ewik86
Też o czymś takim myślę, ale zobaczymy co będzie. Całe życie mam wannę i nie chcę jej zamieniać na prysznic. Kiedy mam ochotę to się wyleguję, a kiedy nie to szybko się myję. No i z goleniem jest wygodniej
A czemu musieliście wyjeżdżać?
|
niestety oboje pracujemy poza miejscem zameldowania 
Cytat:
Napisane przez ivona84
Właśnie jestem do prasowaniu ubranek naszego brzdaca i przypłacilam to uczuleniem na rękach od proszku i łupaniem w stopach tak mi spuchły - już nie mogę sie doczekać końca ciąży
Karola śliczne mieszkanko Ile macie metrów? A w łazience strasznie mi się podoba oswietlenie i półka pod umywalką
A co do głębokiego brodzika to my taki mamy, ale kurde najmniejsza wanienka 84 cm tam ledwo wchodzi - mały chyba będzie kąpany w pokoju na stole  Do brodzika pójdzie jak będzie już normalnie sam siedział, ale nie wiem czy do tego czasu nie zainwestujemy w wanne  Tylko nam pasuje asymetryczna 120x80 - już znalazłam taką co by weszła 
|
ivona nie boisz się, że dziecko też będzie mieć uczulenie, skoro ty go dostałas 
mamy 66m2 półka miała inaczej wyglądać, ale karolinka nie pomyślała, że przecież pod umywalką musi być odpływ i inne rurki 
Cytat:
Napisane przez morenica
W tamtym roku wymagali planu, albo przynajmniej napisane tak troszkę o czym chcę pisać. Dla mnie to byłoby przedłużenie magisterki 
Studia są za darmo...  i to jeszcze ja otrzymuję jakieś stypendium.
Ślicznie mieszkanie szczególnie łazienka mi się podoba
My w weekend mieliśmy gości z okazji Męża urodzin. Co ja się z Nim naklóciłam przed tym to moje. Nie chciałam żeby robił, bo nie mamy aż tyle kasy, koniec miesiąca wiadomo jak jest.ą On dostał jakaś 100 zł z pracy i że zrobi. Najpierw się zgodziłam a potem zaczęłam smęcić, że lepiej byśmy na prąd to przeznaczyli albo na sterylizację kota. Ale zrobił. Od Sylwestra i chamskiego zachowania Jego przyjaciela do mojej Przyjaciółki nie znoszę Jego znajomych. Toleruję ich. Więc pierwsza przykra rzecz że wszedł i powiedział ooo myślałam, że Kopciuszek będzie ( to jest określenie Jej). Ja spojrzałam, a Maż, żeby dał spokój. Ale nie znoszę Go po tym wszystkim. poza tym wcale łatwo nie było mi siedzieć przy stole z żoną swiadka, która jest w ciązy i oni się zachwycają a to usg, a to czymś jeszcze. w takich momentach wychodziłam na papierosa.
Na szczęście szybko się zwinęli...  i przeżyłam to jakoś...  byle do Wielkanocy 
|
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez Aldrin
Dziękuję za zdjęcia ale mi się strona nie chce otworzyć