![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2011 :)
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wprowadziliśmy się i musieliśmy wyjeżdżać, ehhh gdzie tutaj sprawiedliwość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu musieliście wyjeżdżać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;32404300] Dziewczyny mam problem może wy mi pomożecie go rozwiązać. Mianowicie wczoraj mąż dowiedział się, że u niego w pracy(bankowość) zwolniło się stanowisko asystentki. I stwierdził, że bez problemu może mi to stanowisko pracy załatwić. Byśmy wtedy pracowali razem w jednym oddziale, na tych samych zmianach. Wspólnie byśmy dojeżdżali, praca bardzo blisko 5 minut samochodem od nas, wypłata też niczego sobie (1600 do ręki). Cały etat. Byłabym zatrudniona na umowę o pracę. Dało by się połączyć tą pracę z moimi studiami, chociaż są dzienne ale na ostatnim semestrze mam tylko jeden dzień zajęć. Ale, no właśnie jest jakieś ale. Po pierwsze boję się pracy razem z mężem, a jak go skompromituję, i przeze mnie będzie miał kłopoty z szefem. Po drugie była by to moja pierwsza poważna praca, i co będzie jak się okaże, że się wogóle do niej nie nadaję. Po trzecie wogóle odbiega od kierunku moich studiów(ochrona środowiska), a ja zawsze chciałam moją przyszłość łączyć z nimi. Po czwarte Dziwnie się czuję, bo nawet nie zaczynając szukać pracy ktoś podaje mi ją na tacy, a ja bym chciała sama dać z siebie wszystko, żeby znaleźć tą wymarzoną. Wiem, że nie powinnam wybrzydzać, tyle młodych osób nie ma pracy, nie może jej znaleźć. Ale strasznie boję się ją przyjąć.[/QUOTE] moi rodzice pracują razem i na dodatek mama jest przełożoną taty, także często dochodzi do styków w domu, także osobiście nie chciałabym pracować z mężem; jednak z uwagi na to, ze nie masz na razie pracy i nie zanosi się na to, żebyś znalazła coś innego, spróbowałabym ![]() ![]() ![]() ja też ![]()
![]() |
![]() |
#1565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja może i chciałabym wannę ale nie mamy na nią miejsca, mamy prysznic z wysokim brodzikiem i jestem zadowolona ![]() ![]() Za długimi, gorącymi kąpielami nie przepadam i jak mieszkałam z mamą jeszcze to zazwyczaj brałam szybki prysznic w wannie ![]() A taki wysoki brodzik wybraliśmy przyszłościowo ze względu na dziecko. ![]() Bo jakoś nie wyobrażam sobie kąpać malucha pod prysznicem normalnym, płytkim. Chrześnica męża jak u nas była to się kąpała i miała wystarczająco miejsca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Zakorzenienie
|
Właśnie jestem do prasowaniu ubranek naszego brzdaca i przypłacilam to uczuleniem na rękach od proszku i łupaniem w stopach tak mi spuchły - już nie mogę sie doczekać końca ciąży
![]() Karola śliczne mieszkanko ![]() ![]() A co do głębokiego brodzika to my taki mamy, ale kurde najmniejsza wanienka 84 cm tam ledwo wchodzi - mały chyba będzie kąpany w pokoju na stole ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2012-02-20 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;32405984]Od razu musisz mieć plan napisany? Ja pisałam dopiero po jakimś czasie, jak miałam otwierać przewód doktorski.
Niekoniecznie. Ja robiłam studia doktoranckie za darmo. Inna rzecz, że ich nie skończyłam ![]() W tamtym roku wymagali planu, albo przynajmniej napisane tak troszkę o czym chcę pisać. Dla mnie to byłoby przedłużenie magisterki ![]() Studia są za darmo... ![]() Cytat:
![]() ![]() My w weekend mieliśmy gości z okazji Męża urodzin. Co ja się z Nim naklóciłam przed tym to moje. Nie chciałam żeby robił, bo nie mamy aż tyle kasy, koniec miesiąca wiadomo jak jest.ą On dostał jakaś 100 zł z pracy i że zrobi. Najpierw się zgodziłam a potem zaczęłam smęcić, że lepiej byśmy na prąd to przeznaczyli albo na sterylizację kota. Ale zrobił. Od Sylwestra i chamskiego zachowania Jego przyjaciela do mojej Przyjaciółki nie znoszę Jego znajomych. Toleruję ich. Więc pierwsza przykra rzecz że wszedł i powiedział ooo myślałam, że Kopciuszek będzie ( to jest określenie Jej). Ja spojrzałam, a Maż, żeby dał spokój. Ale nie znoszę Go po tym wszystkim. poza tym wcale łatwo nie było mi siedzieć przy stole z żoną swiadka, która jest w ciązy i oni się zachwycają a to usg, a to czymś jeszcze. w takich momentach wychodziłam na papierosa. Na szczęście szybko się zwinęli... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1569 |
Konto usunięte
|
My musieliśmy na rozmowie kwalifikacyjnej przedstawić propozycję tematu, na jaki chce się pisać. Planu nie wymagano. Co do stypendium - dostawali je tylko niektórzy, ale dopiero po I roku i było to zależne od wyników. Ale pewnie na każdej uczelni jest trochę inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;32437641]My musieliśmy na rozmowie kwalifikacyjnej przedstawić propozycję tematu, na jaki chce się pisać. Planu nie wymagano. Co do stypendium - dostawali je tylko niektórzy, ale dopiero po I roku i było to zależne od wyników. Ale pewnie na każdej uczelni jest trochę inaczej.[/QUOTE]
No u mnie na rozmowie są zagadnienia z zakresu specjalizacji jaką wybieram i właśnie ten konspekt pracy ![]() Co do stypendium - jeszcze tak dokładnie się nie dowiadywałam czy to wszyscy czy najlepsi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() elllmi zrobię zdjęcie jak znajdę aparat ![]() ![]() Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2012-02-20 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1573 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niestety maja wadą jest to że mówię co myślę i jak znajomi zajdą mi za skórę to powiem co o nich myślę i tyle (tego samego oczekuję od nich) nikt się nie obraża a każdy wie jakich zachowań nie toleruję. Rozumiem, że koleś może sobie żartować ale trzeba mu uświadomić, że ty takich żartów nie lubisz i nie chcesz aby takie rzeczy pojawiały się u Was w domu. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1574 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mamy 66m2 ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieszkanko jest cudowne ![]() Łazienka śliczna, uwielbiam fiolet. Sama sobie wszystko zaplanowałaś czy miałaś robiony projekt? Powiedz mi czy pod tą umywalką jest dużo tych "rurek"? Bo teraz mnie wystraszyłaś i nie wiem czy u nas się wszystko zmieści w szafce. Mi się już znudziło nasze mieszkanie, tym bardziej jak widzę jakie wy macie cuda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wracając do kąpieli w wannie, ja właśnie dolewam od czasu do czasu gorącą wodę ( a że w zimie idzie ona z centralnego to jet wrząca ![]()
![]() |
![]() |
#1578 | ||
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny za rady
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
To ja jestem jakaś dziwna, bo po kilkunastu minutach uciekam z wanny
![]()
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
ja też...
![]() mąż za to potrafi godzinę leżeć w wannie. My się zastanawiamy co zrobić w łazience - wanna czy prysznic. Nie wiem czy nie stanie na tym, że będzie wanna i szklane drzwiczki, do zamontowanego prysznica na ścianie. Karolina super mieszkanie macie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1582 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do stelaża - chyba wolę stół niż wydawanie 50 zł na żelastwo. Cytat:
![]() ![]() Mieszkanko spore i łazienka w porównaniu z naszą też ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mieszkanie mamy już niby skończone od roku. Właśnie niby ponieważ po roku zaczęliśmy remont łazienki a za miesiąc może dwa czeka nas wymiana dachu i wstawienie okien dachowych do łazienki i sypialni więc wiąże się to na nowo z wymianą paneli na sufitach. Już bym chciała mieć wszystko skończone, mam dosyć życia w ciągłym kurzu ale pociesza mnie myśl, że już nie długo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
właśnie poszłam zmierzyć. mamy niecałe 3m2 lazienki + osobno wc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
A to taki zwykły "kwadrat" cz masz tam jakieś ściany na których nie można ustawić wanny? Jeżeli wc macie w planach osobno to myśle że taka wanna powinna Ci się zmieścić tylko trzeba to dobrze przemyśleć.
To tak sobie myśle jak my mamy łazienkę 2.2x 2.5 to mamy ogromną łazienkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to macie wielka łazienkę, bo u nas tylko 1,8x1,8
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do łazieki ja mam(bede miec) waska a długa ech....to dopiero jest nie ustawne
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2012-02-21 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No taka łazienka może sprawić problem ale jeżeli dobrze pokombinujesz to może wyjść naprawdę coś fajnego. ivona84łazienka może nie ma wymiarów dużych ale macie kwadrat więc możesz tam włożyć wszystko co chcesz ![]() Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2012-02-21 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z ciekawości nasza zmierzyłam - 1,40x2,10 + mała ubikacja.
![]() |
![]() |
#1590 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.