Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za duży biust :(((
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-22, 20:22   #5
doleo
Zakorzenienie

Dot.: Za duży biust :(((

Cytat:
Napisane przez hauuu Pokaż wiadomość
Nie da się też chudnąć miejscowo więc jeżeli nie masz nadwagi odpusc sobie odchudzanie. Poza tym jestem pewna że za rok czy dwa będziesz się cieszyć, że masz duży biust
Racja! Kiedy byłam w Twoim wieku też uważałam, że mam za wielki biust, chociaż był taki średni, powiedziałabym "standardowy". Jakiś czas temu mimo normalnej budowy ciała zachciało mi się schudnąć, szczególnie zależało mi na udach i brzuchu. Kombinowałam z jedzeniem, zamiast wziąć się za odpowiednie ćwiczenia. Dziś biust mam 2 a może i 3 razy mniejszy, pośladki też sporo straciły. Więc moja rada: zamiast katować się dietami, poćwicz partie ciała, które Ci się nie podobają. Piersi też można "wyćwiczyć" Będzie jędrniejszy i zamiast zwykłych "dużych cycków" będziesz mogła się pochwalić jędrnym, uniesionym biustem W sumie to masz 14 lat, teraz sylwetka sama będzie Ci się zmieniała, tam się zaokrągli, gdzie indziej wysmukli, będzie bardziej kobieca, więc biust zapewne dopasuje się do figury. Ale ćwiczenia nie zaszkodzą. I jeszcze raz: nie bierz się za diety, teraz będziesz cieszyła się z mniejszego rozmiaru, a za kilka lat pluła sobie w brodę, bo piersi nie rosną na zawołanie. Wiem po sobie. Aha i odpowiednio dopasowany stanik przede wszystkim
gdyby każdy miał to samo
nikt nikomu nie byłby potrzebny

Edytowane przez doleo
Czas edycji: 2012-02-22 o 20:23
doleo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując