Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-27, 01:02   #431
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Oooo chipsy to bym zjadła pierniczki nie koniecznie bo nie przepadam ale za to chipsy ubóstwiam! Zwłaszcza Pringlesy i Laysy.
Widzę, że nieźle mąż "znęca" się nad Tobą psychicznie ja bym mojego zamordowała jakby mi w nocy chipsy jadł a ja bym na diecie była
Też lubię Laysy te paprykowe albo chipsy z Biedry
te pierniczki są boskie w smaku też z Biedry takie duże, w czekoladzie dobra, koniec, bo jeść mi się chce

mąż ćwiczy moją silną wolę

Cytat:
Taaa Niemcy to straszni pedanci Ale to dobrze, bo przynajmniej miło się spaceruje po takim czystym chodniku A u nas? Gdzie nie spojrzeć to jakiś papier czy inny śmieć. Czasami to i cały worek ze śmieciami!
Jak się jedzie do Gdańska to za Tczewem a przed wjazdem na płatną autostradę jest taki lasek wzdłuż drogi. Jezu ile tam śmieci gorzej niż wysypisko! Worki leżą w rowach całymi stertami ! I nikt tego nawet nie sprząta. Tak samo wokół mojego miasta.... jeden wielki syf. W samym mieście zresztą też nie lepiej. Dziś byłam śmieci wysypać i ledwo się dostałam do śmietnika bo wokół z milion worków i rozsypanych śmieci..... a mieszkam w samym centrum miasta i śmietnik jest tuż za blokiem..... wstyd tu zaprosić nawet jakiegoś obcokrajowca....
No dokładnie u mnie to samo wszędzie worki porozrzucane nawet w parku, co są śmietniki, dookoła mnóstwo papierków i innych syfów o psich kupach nie wspomnę teraz jak stopniał śnieg to dopiero widać jedno wielkie gó.wno
sorry, właśnie znowu przysypał

Cytat:
No ba! własnie zjadłam dwie kanapki z szynką konserwową i dwa plasterki sera + herbatka malinowa
Pewnie spać znowu pójdę o 3 więc luzik :P na diecie nie jestem przecież jeszcze!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora