Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-26, 22:12   #421
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
podoba mi się

My to w ogóle jesteśmy parą z kosmosu
Ja tu w dobrej wierze jestem heloł
Wiem kochancu wiem
Ja tak tylko zartuje sobie przeciez

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
To chodzmy wszystkie nacpajmy sie lekami kazda wezmie co innego

Moja droga Czekoladko a skad Ty takie informacje o tych lekach masz?
O mnie by musial chyba ktos trzezwy wtedy pilnowac
Mam sklonnosc do roznych glupot, po pijaku zawsze przydaje mi sie trzezwa kolezanka ktora mnie postawi do pionu

A co do lekow to intersuje sie takimi rzeczami
Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Teraz to ludzie znajdą każdy sposób aby tylko mieć jazdę
Ale jak to działa że podczas przesilenia rosną szybciej? Nic o tym nie słyszałam!

A co, każdy będzie chciał nasz autograf!! Sama zobaczysz
Na tej zasadzie ze nasz organizm zima jest ta takiej fazie uspienia, organizm bardziej skupia sie na tym zeby przetrwac zime,
gromadzi troche tluszczyku, wszytsko dzieje sie wolniej, natomiast wiosna sie przebudza a wlasciwie pobudza wiekszosc procesow zyciowych w organizmie, zwieksza sie metabolzim komorkowy, wszytsko dzieje sie szybciej. My jako ludzie bardzo jestemy zsynchronizowani z natura i to bardzo. Wiadomo ze nie jest to w jakims ogronym stopniu. Do tego zmienia sie dieta zaczynaja sie warzywa i owoce sezonowe ktore rowniez maja na to ogromny wplyw. Takze to wszytsko w polaczeniu daje takie efekty

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Jezu Chryste ile wy piszecie!!!!!!!!!!!!!!!!! W życiu Was nie nadrobię!!!

Ja nie miałam czasu z Wami popisać bo synek dostał takiej gorączki że chciałam już pogotowie wzywać..... Miał 40 stopni i tak majaczył, że aż się przestraszyłam! Krzyczał, że chce do domu, że nie chce się bić, że nie będzie schodził po żadnej drabinie machał rękoma na wszystkie strony i płakał! oczy miał otwarte więc nie śnił. Aż po moją mame zadzwoniłam żeby przyszła! Dałam mu czopka i zrobiłam zimny okład na głowę. Po paru minutach gorączka spadła ale w sumie tylko do 38 stopni... Najważniejsze, że juz nie majaczy i rozmawia normalnie. Jutro do lekarza pojedziemy jak nie przejdzie mu.

Mąż mi zdjęcia przesłał. ALe oczywiści zamiast zrobić plac zabaw dla dzieci to zrobił samą wodę i kawałek plaży
No ale przynajmniej nowe zdjęcia na mieście porobił to Wam pokażę gdzie będę mieszkała..
Jezu wspolczuje Ci
Biedaczek tak sie meczy..
Najgorsza bedzie noc bo na noc wszytsko sie nasila takze miej go na oku i wrazie czego wzywaj karetke na nic nie patrz!

Ja pamietam jak moj młodszy brat jak byl malutki przez jakies 2lata wiecznie mial problemy z krtania, dusil sie w nocy.
Moja mama wiecznie wzywala pogotowie, mial takie ataki, pamietam jak to wtedy przezywalam. Zawsze tak okolo 2 w nocy ich dostawal wtedy to sie nasilalo, wlaczyl biedaczek jak mogl ale byl slaby, pozniej szybko w samochod i do szpitala pozniej dlugo lezal w tym szpitalu.Teraz juz wyrosl z tego ale mial ciezkie dziecinstwo
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 22:12   #422
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

o to taka mieścinka :

2012-02-26 15.51.18.jpg

2012-02-26 15.52.03.jpg

2012-02-26 15.52.23.jpg

2012-02-26 16.30.59.jpg

2012-02-26 16.31.06.jpg

2012-02-26 16.31.25.jpg

2012-02-26 16.32.37.jpg

2012-02-26 16.36.27.jpg

2012-02-26 16.38.01.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 22:18   #423
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
o to taka mieścinka :
Fajnie! i jak czysto i bez śniegu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 22:28   #424
monika01011986
Zakorzenienie

Tak w ogóle to moje dzieci nie śpią.... wyspali się w dzień to teraz siedzą i bajki oglądają. Musze latac im picie ciągle robić i jakies jedzenie przynosić, a to szyneczkę, a to serek, a to jabłka itd nabiegam się jak głupia!
No i nie mam nawet kiedy z Wami popisać..... tzn. po odpisywać Wam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-26, 22:31   #425
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w ogóle to moje dzieci nie śpią.... wyspali się w dzień to teraz siedzą i bajki oglądają. Musze latac im picie ciągle robić i jakies jedzenie przynosić, a to szyneczkę, a to serek, a to jabłka itd nabiegam się jak głupia!
Biedna przynajmniej pospalasz kalorie fajne mają pory jedzenia

Dziewczyny właśnie spojrzałam w okno jenyyyyyyyy, jak u mnie sypie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-26, 22:53   #426
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia- zdecydowanie pojdz z nim do lekarza, moj TZ jak byl w czwartek ok 12 to lekarz mu powiedzial ze jest jakas mala epidemia anginy i jest 8 osoba ktora przyjmuje z angina
Też mi się wydaję że może to być angina bo mówi że go gardło boli Mam nadzieję że to jednak jakaś wirusówka i szybko mi przejdzie
Jutro pojedziemy do lekarza na pewno.

Cytat:

O kurde... aż tak źle? nawet jak mu się trochę poprawi, to myślę, że do lekarza warto się udać zawsze to inaczej spojrzy fachowym okiem i powie co dalej musiałaś się nieźle wystraszyć

No to Cię mąż nie zrozumiał ale dawaj i takie zdjęcia
No jutro pojadę z synkiem niech go obada
Trochę się wystraszyłam bo on płakał i krzyczał.... kiedyś już też była taka sytuacja że w gorączce pszczółki widział i próbował je złapać...

Ojj mąż to zawsze mnie źle zrozumie, ale wytłumaczył się tym, że na placu zabaw było dużo dzieci i głupio by to wyglądało jakby robił zdjęcia... matki sobie pomyślałyby nie wiadomo co.

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
monia biedny synek, teraz kolej na niego przyszła oby mu przeszło do jutra, bo tłuc się po lekarzach to koszmar, może to akurat taka 2dniowa grypa i jutro gorączka spadnie
No też mam taką nadzieję, tylko że on twierdzi że go gardło boli więc to może byc angina no oby nie! Zobaczę jutro jak będzie się czuł ale chyba i tak pojade z nim na wszelki wypadek do doktora.

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Biedna przynajmniej pospalasz kalorie fajne mają pory jedzenia

Dziewczyny właśnie spojrzałam w okno jenyyyyyyyy, jak u mnie sypie
Nooo ja od tego biegania to faktycznie może trochę schudnę
Taaa oni to jedzą o której im się podoba... a ja tylko patrzę i mi ślinka leci

A u mnie śnieg nie pada i nawet już czarno się zrobiło

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Fajnie! i jak czysto i bez śniegu
No tam to śniegu nigdy praktycznie nie ma. Przez całą zimę nie pada, czasami leciutko po prószy i tyle.

Noo a czysto na maksa! Sterylnie że prawie!

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Jezu wspolczuje Ci
Biedaczek tak sie meczy..
Najgorsza bedzie noc bo na noc wszytsko sie nasila takze miej go na oku i wrazie czego wzywaj karetke na nic nie patrz!

Ja pamietam jak moj młodszy brat jak byl malutki przez jakies 2lata wiecznie mial problemy z krtania, dusil sie w nocy.
Moja mama wiecznie wzywala pogotowie, mial takie ataki, pamietam jak to wtedy przezywalam. Zawsze tak okolo 2 w nocy ich dostawal wtedy to sie nasilalo, wlaczyl biedaczek jak mogl ale byl slaby, pozniej szybko w samochod i do szpitala pozniej dlugo lezal w tym szpitalu.Teraz juz wyrosl z tego ale mial ciezkie dziecinstwo
No już jest lepiej jak czopek dostał. Gorączka spadła trochę.
Własnie noce sa zawsze najgorsze :/ Mam nadzieję że nie będzie tak źle.
Twój brat to tez się nacierpiał biedaczek Nie rozumiem dlaczego dzieci musza tak cierpieć dobrze, że z tego wyrósł i nie zostało mu to do teraz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-26, 23:06   #427
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Mooooniaaaa, gdzie jessteeees? Czas na wieczooorny spaaaamiiiiik !!!
hehehe no ja jestem już!!!! A Ty gdzie jesteś?????????????

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia zdrówka dla syneczka
Cytat:
Monia- biedny synek, zdrowka zycze
Cytat:
Zdrówka dla synka! niech biedaczek wypoczywa
Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Niech synek szybko zdrowieje
Dziękuję Wam dziewczyny Mam nadzieję że wyzdrowieje szybko skoro tak ładnie mu to życzycie

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
A wpier.dzielaj te pierogi! bo to Twoje ostatnie dni rozpusty potem będziesz się modlić do czekolady głaskać ją, tudzież wąchać
hahahaha łącznie dziś przez cały dzień zjadłam 13? pierogów- jak nie więcej
Co do czekolady to na szczęście ja mam tylko przed okresem takie napady na słodkie a tak to czekolada może dla mnie nie istnieć przez resztę miesiąca :P
Jeszcze mam aż 3 dni rozpusty

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 23:09   #428
sanderaM
Rozeznanie

Hej ja tylko na moemncik przed snem
Przyjechałam do Warszawy i byłam z koleżankami i Tż na łyżwach ale było super Tż dopiero pojechał a ja się wykąpałam ogarnęłam trochę mieszkanie i lecę spać Z dietką dobrze jestem z siebie dumna
Dobranoc laski do jutra
Stary 2012-02-26, 23:32   #429
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo ja od tego biegania to faktycznie może trochę schudnę
Taaa oni to jedzą o której im się podoba... a ja tylko patrzę i mi ślinka leci

A u mnie śnieg nie pada i nawet już czarno się zrobiło
no widzisz zawsze to jakieś plusy mój TŻ jeszcze przed godziną jadł chipsy i pierniczki w czekoladzie myślałam, że mi język do ucieknie

u mnie sypie na potęgę

Cytat:
No tam to śniegu nigdy praktycznie nie ma. Przez całą zimę nie pada, czasami leciutko po prószy i tyle.

Noo a czysto na maksa! Sterylnie że prawie!
To będziesz miała tam wieczną wiosnę super

Dbają o czystość to i mają sterylnie a u nas każdy tylko aby z mieszkania się pozbyć a śmietniki to... jeden wielki śmietnik co z tego, że stoją te osobne pojemniki na szkło/plastik itd. jak też jest jeden ogólny, z którego dosłownie się wylewa i wszędzie obrz.ygane

Cytat:
No już jest lepiej jak czopek dostał. Gorączka spadła trochę.
Własnie noce sa zawsze najgorsze :/ Mam nadzieję że nie będzie tak źle.
Oby mu było lepiej

Cytat:
hehehe no ja jestem już!!!! A Ty gdzie jesteś?????????????
No kamilon gdzieś zwiała

Cytat:
Dziękuję Wam dziewczyny Mam nadzieję że wyzdrowieje szybko skoro tak ładnie mu to życzycie
na pewno

Cytat:
Jeszcze mam aż 3 dni rozpusty
Jak się cieszy

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej ja tylko na moemncik przed snem
Przyjechałam do Warszawy i byłam z koleżankami i Tż na łyżwach ale było super Tż dopiero pojechał a ja się wykąpałam ogarnęłam trochę mieszkanie i lecę spać Z dietką dobrze jestem z siebie dumna
Dobranoc laski do jutra
Hej super, że weekend udany i za dietkę będzie spadek na wadze
dobranoc
Stary 2012-02-26, 23:52   #430
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
no widzisz zawsze to jakieś plusy mój TŻ jeszcze przed godziną jadł chipsy i pierniczki w czekoladzie myślałam, że mi język do ucieknie

u mnie sypie na potęgę
Oooo chipsy to bym zjadła pierniczki nie koniecznie bo nie przepadam ale za to chipsy ubóstwiam! Zwłaszcza Pringlesy i Laysy.
Widzę, że nieźle mąż "znęca" się nad Tobą psychicznie ja bym mojego zamordowała jakby mi w nocy chipsy jadł a ja bym na diecie była

Cytat:
To będziesz miała tam wieczną wiosnę super

Dbają o czystość to i mają sterylnie a u nas każdy tylko aby z mieszkania się pozbyć a śmietniki to... jeden wielki śmietnik co z tego, że stoją te osobne pojemniki na szkło/plastik itd. jak też jest jeden ogólny, z którego dosłownie się wylewa i wszędzie obrz.ygane
No albo wieczną jesień hehehe
Ja lubie śnieg więc trochę szkoda że tam nigdy nie ma Dzieciaki na sankach nie pojeżdzą chyba że tu w Polsce jak na Święta przyjedziemy

Taaa Niemcy to straszni pedanci Ale to dobrze, bo przynajmniej miło się spaceruje po takim czystym chodniku A u nas? Gdzie nie spojrzeć to jakiś papier czy inny śmieć. Czasami to i cały worek ze śmieciami!
Jak się jedzie do Gdańska to za Tczewem a przed wjazdem na płatną autostradę jest taki lasek wzdłuż drogi. Jezu ile tam śmieci gorzej niż wysypisko! Worki leżą w rowach całymi stertami ! I nikt tego nawet nie sprząta. Tak samo wokół mojego miasta.... jeden wielki syf. W samym mieście zresztą też nie lepiej. Dziś byłam śmieci wysypać i ledwo się dostałam do śmietnika bo wokół z milion worków i rozsypanych śmieci..... a mieszkam w samym centrum miasta i śmietnik jest tuż za blokiem..... wstyd tu zaprosić nawet jakiegoś obcokrajowca....

Cytat:
Jak się cieszy
No ba! własnie zjadłam dwie kanapki z szynką konserwową i dwa plasterki sera + herbatka malinowa
Pewnie spać znowu pójdę o 3 więc luzik :P na diecie nie jestem przecież jeszcze!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 00:02   #431
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo chipsy to bym zjadła pierniczki nie koniecznie bo nie przepadam ale za to chipsy ubóstwiam! Zwłaszcza Pringlesy i Laysy.
Widzę, że nieźle mąż "znęca" się nad Tobą psychicznie ja bym mojego zamordowała jakby mi w nocy chipsy jadł a ja bym na diecie była
Też lubię Laysy te paprykowe albo chipsy z Biedry
te pierniczki są boskie w smaku też z Biedry takie duże, w czekoladzie dobra, koniec, bo jeść mi się chce

mąż ćwiczy moją silną wolę

Cytat:
Taaa Niemcy to straszni pedanci Ale to dobrze, bo przynajmniej miło się spaceruje po takim czystym chodniku A u nas? Gdzie nie spojrzeć to jakiś papier czy inny śmieć. Czasami to i cały worek ze śmieciami!
Jak się jedzie do Gdańska to za Tczewem a przed wjazdem na płatną autostradę jest taki lasek wzdłuż drogi. Jezu ile tam śmieci gorzej niż wysypisko! Worki leżą w rowach całymi stertami ! I nikt tego nawet nie sprząta. Tak samo wokół mojego miasta.... jeden wielki syf. W samym mieście zresztą też nie lepiej. Dziś byłam śmieci wysypać i ledwo się dostałam do śmietnika bo wokół z milion worków i rozsypanych śmieci..... a mieszkam w samym centrum miasta i śmietnik jest tuż za blokiem..... wstyd tu zaprosić nawet jakiegoś obcokrajowca....
No dokładnie u mnie to samo wszędzie worki porozrzucane nawet w parku, co są śmietniki, dookoła mnóstwo papierków i innych syfów o psich kupach nie wspomnę teraz jak stopniał śnieg to dopiero widać jedno wielkie gó.wno
sorry, właśnie znowu przysypał

Cytat:
No ba! własnie zjadłam dwie kanapki z szynką konserwową i dwa plasterki sera + herbatka malinowa
Pewnie spać znowu pójdę o 3 więc luzik :P na diecie nie jestem przecież jeszcze!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 00:15   #432
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Też lubię Laysy te paprykowe albo chipsy z Biedry
te pierniczki są boskie w smaku też z Biedry takie duże, w czekoladzie dobra, koniec, bo jeść mi się chce

mąż ćwiczy moją silną wolę
no fakt! chipsy z Biedry też są pyszne! Te Top coś tam. Nie pamiętam całej nazwy :P zieloną cebulkę kocham co do paprykowych to przejadły mi się, teraz mam jazdę na zieloną cebulkę

ahh jaki kochany mąż widzisz jak dba o Twoją silną wolę

Cytat:
No dokładnie u mnie to samo wszędzie worki porozrzucane nawet w parku, co są śmietniki, dookoła mnóstwo papierków i innych syfów o psich kupach nie wspomnę teraz jak stopniał śnieg to dopiero widać jedno wielkie gó.wno
sorry, właśnie znowu przysypał
No dokładnie to samo jest u mnie! Ja to z dziećmi nawet pod blok boję się wyjść bo nawet na placu zabaw ( gdzie jest tylko piaskownica ) jest pełno gówien psów i mase śmieci. O trawnikach wokół bloków już nie wspomnę.......

U mnie nie pada nadal ciekawe czy jutro nie będzie sypał bo zapowiadali przelotne opady

---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

Heroine ale mi smaku narobiłaś tymi chipsami!!!! Jutro sobie kupię Zielone Laysy! póki jeszcze mogę

Gosiu cieszę się że z mamą już lepiej Jeszcze troszkę i będziecie wszyscy razem w domku Zdrówka dla mamy życzę
Noo a tata widzę dba o swoje kobiety no w końcu głowa rodziny więc wczuł się w rolę no i super tak powinno być

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-02-27 o 00:16
Stary 2012-02-27, 00:24   #433
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no fakt! chipsy z Biedry też są pyszne! Te Top coś tam. Nie pamiętam całej nazwy :P zieloną cebulkę kocham co do paprykowych to przejadły mi się, teraz mam jazdę na zieloną cebulkę

ahh jaki kochany mąż widzisz jak dba o Twoją silną wolę
TopChips pychotka
zieloną cebulkę też lubię matko wątek o diecie, a my o chipsach gadamy

Taaa, dba raczej działa mi na nerwy ostatnio się zakrztusił chipsem to już nagle była moja wina, że mu żałuję i że bym sama zjadła no, w sumie to tak było

Cytat:
Heroine ale mi smaku narobiłaś tymi chipsami!!!! Jutro sobie kupię Zielone Laysy! póki jeszcze mogę
widzę, korzystasz na maxa

Ludzie, normalnie kraj absurdu:

http://www.rmf24.pl/ciekawostki/news...ywo,nId,387497
Stary 2012-02-27, 00:56   #434
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
TopChips pychotka
zieloną cebulkę też lubię matko wątek o diecie, a my o chipsach gadamy
hehehe ja póki na diecie nie jestem to mogę hihihihihi

Cytat:
Taaa, dba raczej działa mi na nerwy ostatnio się zakrztusił chipsem to już nagle była moja wina, że mu żałuję i że bym sama zjadła no, w sumie to tak było
hehehehe dobre

Cytat:
widzę, korzystasz na maxa
trzeba 3 dni mi zostały tylko więc co będę sobie żałować! Ha! wczoraj czekolada, dziś pierogi, jutro chipsy i tak źle nie jest moim zdaniem :P dobrze, że tego wszystkiego w jeden dzień nie zjadłam

Cytat:

ooo no nieźle!!! Dobrze, że ja mięsa nie kupuję w hipermarketach. Jedynie w Biedronce pierś z kurczaka - surową! Więc tam chyba nie dają soli?

Idę do łóżka, polezę z synkiem bo jeszcze nie śpi
starszy synuś chory to śpi już, mam nadzieję ze nie wróci mu gorączka. To do jutra! buziaki! Kolorowych snów

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 01:02   #435
heroine86
Zakorzenienie

Monia, korzystaj korzystaj póki możesz bezkarnie

No to leć do synka! Śpijcie smacznie dobranoc

w ogóle to wkleiłam wcześniej jakiś inny link

http://www.rmf24.pl/ciekawostki/news...ywo,nId,387497

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 07:02   #436
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
W ogole mam tak w tygodniu, kiedy chodze do szkoly, ze jem sniadanie [owsianka] ok 10 jestem mega glodna i moj zoladek wystawia operetke, zjem pol bulki z miesem i warzywami, za godzine znow jestem glodna i tak do 12 30... A pozniej przestaje byc glodna, ok 15 jem obiad a pozniej to juz nie chce mi sie kompletnie jesc... Np koktajl bialkowy wieczorem to w siebie wmuszam zeby zoladek mial w nocy zajecie jakies ale moge nie jesc kolacji w ogole. Wiekszosc ludzi ma odwrotnie a ja mam tak dziwnie
U mnie podobnie - jak zjem o 17-18, to potem przez reszte wieczoru moge juz nic nie jesc. W ogole glodna nie jestem.

Cytat:
No o acodinie slyszalam, ale podobno tez Hydroxizina wywoluje takie akcje, nie wspomniajac juz o Klonozepanie i podobno tez Aviomarin z tym ze to sa rozne grupy lekow. Klonozepanem leczy sie ciezkie przypadlosci psychiczne wiec po kilku tabletkach to musi byc niezla faza
Jest pare ''ciezszych'' antydepresantow ktore daja efekty narkotyczne, jak sie je polaczy z alkoholem.

Cytat:
Jak bylismy z TZ w Polsce, u mnie w Skierniewicach, to tez tu i owdzie takie swojskie widoczki - smieci, odrapane budynki w stylu socjalistycznym itp. TZ powiedzial, ze mu przypomina jego wizyte w Wietnamie.
Ja wczoraj potrenowalam uczciwie - TZ zamknal sie w kuchni i pichcil. Ziemniaczki pieczone i piers kaczki duszona w sosie pieczarkowym niebo w gebie. Nie mialam innego wyjscia jak zjesc. Ale najedzona bylam po tym dlugo, potem tylko wieczorem zjadlam lekka kolacje. W sumie mialam 3 posilki zamiast 5.
Teraz ide sobie uszykowac owsianeczke.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 07:46   #437
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość

Jest pare ''ciezszych'' antydepresantow ktore daja efekty narkotyczne, jak sie je polaczy z alkoholem.
No tak z alkoholem to juz w ogole mieszanka wybuchowa, musi uderzac i to niezle

Ale mialam noc!
Masakra krecilam sie z boku na bok, zle spalam, polowe nocy w gole
I tym cudownym sposobem dzisiaj dostalam @
Tragedia zdycham juz w tym momencie!

Ale za to mialam sen
Nie wiem o co chodzi, czy jeszcze mam w sobie resztki coldrexu
Ale snilo mi sie ze mialam slub I to z takim kolesiem ktorego znam, wcale mi sie on jakos specjalnie nie podoba chociaz jest doscyc postawny i bardzo przystojny wysoki i dobrze zbudowany niezle sie nawet prezentowal ale to nie jest najistotniejsze Mialam do tego slubu makijaz gejszy i to jest dopiero zrycie beretu
Takze chyba wiecej dodawac nic nie musze
Stary 2012-02-27, 08:08   #438
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
o to taka mieścinka :
No ładna mieścinka też od razu pomyślałam jak czysto i sucho

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:

Aj te twoje łobuziaki ganiają Cię, ale niech lepiej nie chorują
zdrówka dla synka *

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Dziękuję kobietki moje za wsparcie i zdrówko dla mamy:ro za: już jej lepiej szwy ze środka zdjęte więc jej nie ściąga tak i nie boli jeszcze po bokach ma

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 08:10   #439
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laski
Fajnie tak wejść z rana i się pośmiać zawsze wieczorne dyskusje na tematy tabu wariatki moje
Stanęłam dziś na wagę i jest 48,2 kg czyli spoko przez week na wieczór jadłam chipsy z Tż i czekoladę a nawet Tż mi szykował kanapki z nutellą więc myślałam, że będzie gorzej.

Murka pamiętam jaki był szał na te tabletki acodin, młodzież kupowała na potęgę, a później mieli jakieś zwidy itp, ja się nie odważyłam na to
Kamilon haha ja to samo jak Ty, ale zielone też lubię od czasu do czasu oczywiście w rozsądnych ilościach a tak to wolałąm kupić sobie jakiegoś drinka czy piwko zamiast takich tabsów. A miałam koleżankę która brała po 40 na raz, żeby mieć większą banię, ja bym się bała połknąć tyle tablet.
Heroine hahaha ale się uśmiałam z Twojego Tż, ale miał sen
Murka no to mamy prawie takiej samej długości włosy mnie czeka niedługo wizyta u fryzjera, więc też będę miała coś koło tego
Kamilon za tą czekoladę no i mam nadzieję, że nie zjadłaś tego farszu na noc dziś sobie zjesz pierożki
Monia oj to fest rozłożyło Twojego synka biedny maluszek, masz rację idź z nim do lekarza lepiej
A co do zdjęć to fajne widoczki i jak czysto no i śniegu nie ma
A Ty korzystaj puki możesz, bo niedługo dieta i się skończy takie jedzenie, więc rób zapasy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 08:12   #440
Gosia2011
Rozeznanie

Obiecałam sobie i wam 80, coś... do końca lutego niby tak mało ale u mnie to opornie idzie codziennie będę się ważyć. Dzisiaj 81,3 cieszy mnie jednak fakt, że jak już spadnę z tego kg to on nie wraca jak bumerang jak kiedyś!

A co wy tak łykacie na te włoski? rosną daje coś... jakieś efekty??

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-02-27, 08:15   #441
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko haha ale miałaś sen
a mi się przypomniało, że śniła mi się dziś Murka i Sandera spotkałyśmy się u którejś w domu, coś pobalowałyśmy a później leżałyśmy w łóżku i jadłyśmy jakieś czekoladki i chipsy

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Gosia gratuluję spadku no i trzymam kciuki, żeby się udało
A co do włosów, to ja łykam wyciąg ze skrzypu polnego i teraz cynk zaczęłam brać a co do efektów to jeszcze nie wiem, czy coś urosły, bo nie wiedziałam jak dokładnie zmierzyć, a teraz już wiem i zobaczymy za miesiąc wcześniej brałam tez drożdże piwne w tabl. ogólnie zauważyłam, że włosy są zdrowsze i mocniejsze
Stary 2012-02-27, 08:17   #442
Gosia2011
Rozeznanie

Ajś w ogóle szukam cieni a właściwie palety ) która fajniejsza??
http://allegro.pl/mery-macom-cienie-...091162779.html
albo
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...ars_rule_id=26

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-02-27, 08:17   #443
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Cytat:
U mnie podobnie - jak zjem o 17-18, to potem przez reszte wieczoru moge juz nic nie jesc. W ogole glodna nie jestem.
Zazdroszczę ja z kolei mogę nie jeść cały dzień, ale za to wieczorem ale jak już jem te regularne posiłki (no i jem śniadanie! przede wszystkim ) to moje napady głodu (czy po prostu łąkomstwa ) są mniejsze co nie zmienia faktu, że jadłabym choćby z nudów

Cytat:
Jest pare ''ciezszych'' antydepresantow ktore daja efekty narkotyczne, jak sie je polaczy z alkoholem
hardcore

ale dba o Ciebie mężuś takie pyszności Ci gotuje żal nie jeść

Cytat:
Ale za to mialam sen
Nie wiem o co chodzi, czy jeszcze mam w sobie resztki coldrexu
Ale snilo mi sie ze mialam slub I to z takim kolesiem ktorego znam, wcale mi sie on jakos specjalnie nie podoba chociaz jest doscyc postawny i bardzo przystojny wysoki i dobrze zbudowany niezle sie nawet prezentowal ale to nie jest najistotniejsze Mialam do tego slubu makijaz gejszy i to jest dopiero zrycie beretu
Takze chyba wiecej dodawac nic nie musze
Buahahaha ludzie, coraz to lepsze sny mamy
i po co nam silniejsze środki?

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Dziękuję kobietki moje za wsparcie i zdrówko dla mamy:ro za: już jej lepiej szwy ze środka zdjęte więc jej nie ściąga tak i nie boli jeszcze po bokach ma
Super

Mówię Wam, ile u mnie śniegu nasypało prze noc no to po prostu jakaś kpina
Stary 2012-02-27, 08:24   #444
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Stanęłam dziś na wagę i jest 48,2 kg czyli spoko przez week na wieczór jadłam chipsy z Tż i czekoladę a nawet Tż mi szykował kanapki z nutellą więc myślałam, że będzie gorzej.
Wymiatasz takie pyszności szamać i wagę trzymać, no no zazdroszczę

Cytat:
Heroine hahaha ale się uśmiałam z Twojego Tż, ale miał sen
widzisz, każdy tu ma jakieś paranormalne sny po Coldrexie

Cytat:
Obiecałam sobie i wam 80, coś... do końca lutego niby tak mało ale u mnie to opornie idzie codziennie będę się ważyć. Dzisiaj 81,3 cieszy mnie jednak fakt, że jak już spadnę z tego kg to on nie wraca jak bumerang jak kiedyś!
Super! niedługo zobaczysz 80 na wadze a potem 7 z przodu!

Cytat:
a mi się przypomniało, że śniła mi się dziś Murka i Sandera spotkałyśmy się u którejś w domu, coś pobalowałyśmy a później leżałyśmy w łóżku i jadłyśmy jakieś czekoladki i chipsy :brzydal
To by się zgadzało chipsy i czekoladki

Cytat:
albo
No wiadomka, że ta druga!
Stary 2012-02-27, 08:39   #445
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Buahahaha ludzie, coraz to lepsze sny mamy
i po co nam silniejsze środki?
No nie padne, moja mama wlasnie do mnie mowi: Izunia wiesz co ale mialam glupi sen snilo mi sie ze za maz wychodzilam
Ja mowie mamo wez nie swiruj, mi tez!
Tego jeszcze nie bylo zebym ja z matka takie same sny miala
Stary 2012-02-27, 08:47   #446
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No nie padne, moja mama wlasnie do mnie mowi: Izunia wiesz co ale mialam glupi sen snilo mi sie ze za maz wychodzilam
Ja mowie mamo wez nie swiruj, mi tez!
Tego jeszcze nie bylo zebym ja z matka takie same sny miala
Stary 2012-02-27, 09:04   #447
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Wierzyc sie nie niechce

Ja musze dzisiaj wlosy pomalowac ale narazie to leze w lozku i ogladam bajki W.D

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
albo
Tez bym ta druga wziela, wiecej kolorow wiecej ciemnych cieni mozna ladnie poszalec
Stary 2012-02-27, 09:06   #448
paulownia
Zakorzenienie

Ja juz po sniadaniu pedicure zrobiony, teraz manicure w robocie. I niedlugo ide myc wlosy - dzis oliwe z oliwek trzymalam.
Czekoladka wyslalam ci zaproszenie na Facebooku.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 09:12   #449
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz po sniadaniu pedicure zrobiony, teraz manicure w robocie. I niedlugo ide myc wlosy - dzis oliwe z oliwek trzymalam.
Czekoladka wyslalam ci zaproszenie na Facebooku.
Milo mi

Jejku nie wiedzialam ze jestes taka urocza kobietką!
Super
Stary 2012-02-27, 09:22   #450
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja musze dzisiaj wlosy pomalowac ale narazie to leze w lozku i ogladam bajki W.D
Bajki?
a na którą masz do pracy?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości