Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-27, 18:19   #521
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ja wiosną zawsze z Tż myjemy samochód ręcznie i wtedy jest najładniejszy, nie ma co wydawać kasy na myjnie jak ona i tak niedokładnie myje
To chyba nie ma wyjścia i trzeba iść do lekarza, trzeba dmuchać na zimne tym bardziej że teraz faktycznie znów ludzie chorują, pewnie się zaczną teraz te przeziębienia wszystkie. Niech się chłopak nie męczy może akurat lekarz coś przepisze i mu przejdzie szybko
No własnie ja nie mam gdzie umyć go ręcznie ale teraz wyszoruję go na myjni tej bezdotykowej potem tylko spłuczę karcherem
No jak będzie w nocy gorączkował to pójde do lekarza na pewno. Póki co gorączka już rzadziej się pojawia więc jest lepiej

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Moniaa weź mnie ze sobą tam już Chcę takie temperatury latem No tak blisko Włoch no i Francji, a tam mam taką jakby ciotkę i ona mówi że latem właśnie nawet do 40stopni dochodzi i to jest normalne u nich. Ale sauna Faktycznie to zbyt piękne, ale musi być prawdziwe w końcu coś nam się należy od życia! hihi
Kochana chętnie bym Cie wzięła na prawdę! ale wiesz jak jest, więc za rok się spotkamy szybko zleci! Zobaczysz
No to widzę, że chyba to faktycznie prawda z tymi upałami.... ja lubię gorąco ale bez przesady Ciekawe jak mój organizm zareaguje na zmianę klimatu..... czy mi serce nie wyskoczy z tego upału!
Ale przynajmniej opalona w końcu będę!!! w te nasze Polskie lato to nawet nie ma możliwości opalenia się porządnie :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora