Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 17:23   #511
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Monia- wiesz co, w sumie to nie bylam zadowolona, bo bylam tak padnieta ze jak najszybciej chcialam zaczac i skonczyc dzien Mam nadzieje, ze ta noc bedzie udana

Heroine- ja pierwszy raz w zyciu mialam sen z winda, z reguly spadam z jakiejs skaly, budynku ale nigdy jeszcze sie spadlam do konca, bo w polowie sie budze (to dobrze, bo slyszalam, ze ludzie ktorzy maja ogromne problemy z psychika spadaja do konca i sni im sie ze umieraja ).

Moja mama zrobila 65 pierogow, ja zjadlam 6 malych, pozniej przyjechala ciocia, pozniej mojej mamy znajomych dwoch i pierogow nie ma!!!!!!! Faceci zjedli po 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! no kurrrr ;(

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:29   #512
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Kanada! moja przyjaciółka też ma ciocię w Kanadzie i ostatnie wakacje tam spędziła była zachwycona! tylko bilety lotnicze strasznie drogie... ona i tak kupiła jakoś bardzo tanio, bo w obie strony zapłaciła coś koło 2,5 tysiąca a zamawiała dużo wcześniej
Ja w Kanadzie nie bylam, bylam za to w stanach przez jakis czas i mam kilku znajomych ktorzy mieszkaja w Kanadzie i sa srednio zadowoleni. Tam jest mala gestosc zaludnienia i wszedzie podobno jest bardzo daleko i trzeba dojezdzac, takze jest troszke utrudnione zycie.
Ale mysle ze zdania w tym temacie sa podzielone, bo krajobrazy tam obecne chyba rekompensuja wszytsko, co jak co ale przepieknie tam jest Duze zalesione tereny gory, Alaska musi byc cudownie i tak dziko

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Moja mama zrobila 65 pierogow, ja zjadlam 6 malych, pozniej przyjechala ciocia, pozniej mojej mamy znajomych dwoch i pierogow nie ma!!!!!!! Faceci zjedli po 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! no kurrrr ;(
Inwazja na pierogi widze wciaz trwa

Moja mama dzisiaj tez wyjela z zamrazalki ruskie, jadlam na obiadek
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:35   #513
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine- ja pierwszy raz w zyciu mialam sen z winda, z reguly spadam z jakiejs skaly, budynku ale nigdy jeszcze sie spadlam do konca, bo w polowie sie budze (to dobrze, bo slyszalam, ze ludzie ktorzy maja ogromne problemy z psychika spadaja do konca i sni im sie ze umieraja ).

Ja też już teraz jak mi się śni jazda w windzie to przerywam sen bo wiem jak to się może skończyć

wszystko co dobre szybko się kończy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:37   #514
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Za myjnię zapłaciłam 14 zł a samochód dalej brudny!!!! po umyciu przejechałam po nim palcem i na paluchu miałam warstwę brudu a w miejscu gdzie starłam ten brud dopiero było widać kolor samochodu. No masakra!!!! Wkurzyłam się na maksa!!!! Następnym razem wezmę wiadro i gąbkę i sama go wyszoruję!
Synuś znowu się źle poczuł dostał gorączki i leży plackiem na łóżku. Jak do jutra mu nie przejdzie to juz na bank idziemy do lekarza. Myślałam że to jakiś wirus dwudniowy ale chyba jednak nie tylko dziwne, bo kaszlu nie ma i gardło go tez nie boli już. Ma samą gorączkę i nic więcej! Nawet apetyt ma normalny i je bez problemu.
Ciekawe jak dziś w nocy będzie....
Ja wiosną zawsze z Tż myjemy samochód ręcznie i wtedy jest najładniejszy, nie ma co wydawać kasy na myjnie jak ona i tak niedokładnie myje
To chyba nie ma wyjścia i trzeba iść do lekarza, trzeba dmuchać na zimne tym bardziej że teraz faktycznie znów ludzie chorują, pewnie się zaczną teraz te przeziębienia wszystkie. Niech się chłopak nie męczy może akurat lekarz coś przepisze i mu przejdzie szybko

Cytat:
murka, no nie mów, że wrócił a ten test to już w ogóle wtf?! to jakaś paranoja jest
współczuję @

ja nie mam @, a też mnie brzuch boli
Wrócił wrócił Tak myślałam że nic mu nie zrobią, tak to już jest w szkołach. Ja tam sobie jakoś poradzę bo na korki chodzę, a z jego tekstami? No cóż, nic nie poradzimy
A Ciebie znów boli brzuch? Tak samo jak wcześniej? Bidulko

Cytat:
JA mu tez zazdroszczę pogody Jeszcze dzisiaj mi powiedział że jego kolega Daniel z którym pracuje powiedział, że u nich od maja do końca września temperatura prawie nigdy nie spada poniżej 35 stopni!!!
Trochę trudno mi w to uwierzyć bo to nie Tropiki przecież tylko NIEMCY ale w necie tez o tym czytałam ostatnio, że w tej części Niemiec jest najgoręcej. W sumie to już nie jest tak daleko od Włoch a jak wiadomo we Włoszech latem upały sa na maksa.... Opadów tam w Bruchsal też latem nie ma zbyt często bo wszystko ALPY zatrzymują.
No ciekawe czy to prawda.... wydaje mi się to zbyt piękne aby było prawdziwe choć upały też są mega męczące więc mam nadzieję ze nie walnę tam na zawał od tej temperatury.
Przekonam się juz za 3-4 miesiące.
Moniaa weź mnie ze sobą tam już Chcę takie temperatury latem No tak blisko Włoch no i Francji, a tam mam taką jakby ciotkę i ona mówi że latem właśnie nawet do 40stopni dochodzi i to jest normalne u nich. Ale sauna Faktycznie to zbyt piękne, ale musi być prawdziwe w końcu coś nam się należy od życia! hihi

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:38   #515
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Współczuję okresu Ty to się nacierpisz kochana przez ten okres aż mi Ciebie szkoda
Ja też czekam na okres..... juz się coś tam pokazuje pomału ale pewnie jutro się zacznie dopiero.
Mi tez się tam podoba w tych Niemczech Tak czysto i "bogato" tyle atrakcji A chińską restaurację też wypatrzyłam śmiałam się z mężem że jak będziemy jeść tam chodzić to skośnych oczu dostaniemy
Jeziora to tam ze 3 są plus te baseny nie kryte Fajnie przynajmniej nie będziemy sie nudzić a dzieciaki będa zachwycone
Ja teściem się nie przejmuję... mam go gdzieś. Niech sobie pogada! Niedługo nie będę musiała go oglądać
Ja kocham pływać i w ogóle się nie męcze jak pływam mogłabym wtedy więcej przepłynąć ale jezioro się skończyło A jak wyszłam na plaże to jak nawalona się czułam! Ledwo chodzić mogłam bo tak mi dziwnie było

Jezuuuu nic nie zrobili dla tego nauczyciela?????????? Ja pitolę co za chora szkoła!!!!!!!!!
No niestety muszę żyć z tym @, teraz na szczęście już mniej boli ketonal pomógł. Jutro to dopiero będzie jazda
haha skośne oczy A kebaby w Bruchsal są? Bo ja kocham kebaby A i tak na początku na bank będę się bała chodzić gdzieś do sklepów że mnie nikt nie skuma
I ja się nie mogę doczekać aż nie będę musiała nikogo oglądać tu
Haha no nie dziwie się że się tak czułaś po przepłynięciu jeziora, ja to jak wyjdę z wody to mam zawsze później takie uczucie jakbym dalej pływała

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Co TY
Ten typ ogolnie ma wielkie parcie na szkło
Zupelnie nie moj typ, on kiedys do mnie startowal w sumie w zeszle lato ale zupelnie mnie nie pociaga, chociaz tak jak mowie oceniajac go po wygladzie nie ma sie do czego przyczepic.
Ale zupelnie zupelnie nie jest on mowim ukrytym pragnieniem
zapomnialam ze w ogole istnieje
https://www.facebook.com/profile.php?id=1837360626
Tu jest jego profil ale nie wiem czy da sie obejrzec zdjecia czy nie ma zablokowanej tej opcji
Kurczę zablokowane ma konto ale widać że dobrze zbudowany No a tak czasem jest że nam się śnią osoby o których w ogóle nie myślimy mi to czasem się śnią ludzie których tylko raz w życiu w sklepie spotkałam np. Ty.. a może to on o Tobie myśli i dlatego Cie nawiedził hę?? To na pewno to!

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Murka ja nie obcinałam włosów już od listopada, a mam strasznie popalone końce i muszę już je podciąć no i oczywiście pasemka blond + brąz ciekawa jestem jak będzie to wyglądało
Haha imprezaa z chipsami i czekoladkami jeszcze źle to jadłyśmy w łóżku a wcześniej to może i pizza byłą
Współczuję @ mam nadzieję, że po ketonalu przestanie Cię boleć brzuch, ja zawsze jak biorę to mi pomaga i już wcale nie boli
A co do nauczyciela to po prostu brak mi słów

A do mnie wczoraj dzwoniła ciocia, która ponad miesiąc temu wyjechała z moim wujkiem i kuzynem do Kanady, chcą tam zostać na stałe ale nie wiadomo czy im się uda, bo tam wizy potrzebne, na razie mają do września. Mówi że jest cudownie, pogoda ładna i też jest ciepło, mieszka w wielkim apartamentowcu i jest mega szczęśliwa może kiedyś wybiorę się do niej na wakacje, chciałabym te tam pojechać kiedyś
Od listopada to już sporo czasu pewnie są naprawdę zniszczone I nie mogę się doczekać aż zobaczę jak wyglądasz w nowych włosach
A brzuch już trochę przeszedł, po drugim ketonalu nie miał wyjścia
Eeeh Kanada, tam to podobno jest raj i nikt nie chce wracać do Polski. Nic dziwnego w sumie. Jak będziesz miała okazję to jedź chociażby na te wakacje

Ale mnie wqrwia to ograniczenie emotek Będę dodawała posta pod postem jak coś tylko mnie nie bijcie, no usuwałam usuwałam i ciągle za dużo!!!!

Stary 2012-02-27, 17:40   #516
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Ajś w ogóle szukam cieni a właściwie palety ) która fajniejsza??
http://allegro.pl/mery-macom-cienie-...091162779.html
albo
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...ars_rule_id=26
Ja mam podobną do tej 2giej, ale brakuje mi w niej takich naturalnych odcieni beżu czy różu delikatnego Ale sama w sobie świetna w zasadzie różnią się chyba tylko firmą i rozkładem kolorów

Cytat:
AAaa no to ja mogę się pochwalić że ja umiem pływać, mam nawet kartę pływacką i tak w ogóle to kocham pływać! Nie ma nic piękniejszego od pływania!!!!! Kocham położyć się na wodzie i z falami się unosić
Mój rekord to ok. 5 km wpław przez jezioro bez żadnej przerwy na odpoczynek 1,5 godzinki mi to zajęło ale przepłynęłam <dumna>
Szacun. Ja co prawda pływać niby umiem, ale tylko na żabkę. Włąsnie dzisiaj byłam na basenie
Także heroine dzisiaj Twój tasaczek mniej boli chociaż jak powiem co zjadłam to znowu się zacznie

Cytat:
byłam na mieście! Odebrałam moją kase za wózek zrobiłam zakupy i umyłam samochód no i się wkurzyłam! Za myjnię zapłaciłam 14 zł a samochód dalej brudny!!!! po umyciu przejechałam po nim palcem i na paluchu miałam warstwę brudu a w miejscu gdzie starłam ten brud dopiero było widać kolor samochodu. No masakra!!!! Wkurzyłam się na maksa!!!! Następnym razem wezmę wiadro i gąbkę i sama go wyszoruję!
Byłam w Biedronce i kupiłam truskawki 2,99 kosztują !! a jeszcze nie dawno były po 4,99
Kupiłam sobie też na obiad naleśniki z jabłkiem - uwielbiam je! Pyszne są juz zjadłam dwa
Synuś znowu się źle poczuł dostał gorączki i leży plackiem na łóżku. Jak do jutra mu nie przejdzie to juz na bank idziemy do lekarza. Myślałam że to jakiś wirus dwudniowy ale chyba jednak nie tylko dziwne, bo kaszlu nie ma i gardło go tez nie boli już. Ma samą gorączkę i nic więcej! Nawet apetyt ma normalny i je bez problemu.
Ciekawe jak dziś w nocy będzie....
Nie mam czasu aby Wam po odpisywać za co bardzo Was przepraszam ale czytam co piszecie i jestem na bieżąco
Monia ja w sobote sama myłam na bezdotykowej myjni i to samo pod domem patrze a tu zacieki na szybach auto już całe z kurzu Ale co się dziwić pełno syfu bo zimie to jednak na aucie siada. A Ty koniecznie do lekarza z dzieckiem to lepiej sprawdzić Ja ostatnio taki opiedziel dostałam od lekarza ze mam organizm rozhartowany i jak nic z tym nie zrobię to ciągle będę coś łapać haha lekarz do mnie z takimi tekstami ,, No stara Ty tak długo nie pociągniesz'' a dostałam jeszcze wykład o zdrowym żywieniu bo na wstępie że źle wyglądam, jestem blada, ile waże itp Powiedziałą że 56kg to że dobrze i weź tu ich zrozum
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:45   #517
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie też masakra TŻ wrócił z pracy cały w śniegu

Nie ma to jak się samemu umyje błyszczy, że się można przeglądać
kurcze, aż pójdę jutro jeszcze raz do Biedry i sprawdzę te truskawki
A kupiłaś sobie Laysy?

Kanada! moja przyjaciółka też ma ciocię w Kanadzie i ostatnie wakacje tam spędziła była zachwycona! tylko bilety lotnicze strasznie drogie... ona i tak kupiła jakoś bardzo tanio, bo w obie strony zapłaciła coś koło 2,5 tysiąca a zamawiała dużo wcześniej
Laysy ja uwielbiam pikantną paprykę
A co do Kanady to moja przyjaciółka ma tam ciocie i mój tż. Chcieliśmy lecieć na wakacje, ale bilet na dzien dzisiejszy na czerwiec najtańszy 4,600zł ;/ także podziękuje

Moje menu na dzisiaj
Ś- cornflakes + chociapic + mleko
IIs- kawa + babeczka z owocami
O- pierogi
p- actimel
K- 2 kiełbaski cieniutkie kromka chleba

eh zabijecie mnie Ale + do tego dzisiaj basen i o 20 1,5h aerobiku

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość

Ale mnie wqrwia to ograniczenie emotek Będę dodawała posta pod postem jak coś tylko mnie nie bijcie, no usuwałam usuwałam i ciągle za dużo!!!!
Mam to samo : mur:
Stary 2012-02-27, 17:57   #518
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
https://www.facebook.com/profile.php?id=1837360626
Tu jest jego profil ale nie wiem czy da sie obejrzec zdjecia czy nie ma zablokowanej tej opcji
zablokowaną galerię ma ale widac że niezłe ciacho Może warto by się z nim chociaż na piwo umówić? A może to ten jedyny a ty tego nie widzisz!!!!!

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Monia no fest się musiałaś wkurzyć jak wyjechałaś brudnym samochodem

Monia dowiesz się jaka jest prawda z tą pogodą jak już tam zamieszkasz
A do mnie wczoraj dzwoniła ciocia, która ponad miesiąc temu wyjechała z moim wujkiem i kuzynem do Kanady, chcą tam zostać na stałe ale nie wiadomo czy im się uda, bo tam wizy potrzebne, na razie mają do września. Mówi że jest cudownie, pogoda ładna i też jest ciepło, mieszka w wielkim apartamentowcu i jest mega szczęśliwa może kiedyś wybiorę się do niej na wakacje, chciałabym te tam pojechać kiedyś
No bardzo się wkurzyłam! Ale trudno już :/ wezmę wiadro i gąbkę i sama go wyszoruję będzie bialusienki jak śnieg bo póki co jest szary a nawet i gdzie nie gdzie czarny ...... a powinien być śnieżnobiały :/
Oo to super że Twojej Cioci się tam podoba Kanada piękny kraj - taki dziki powietrze czyste, pełno rezerwatów, lasów, rzek, jezior, spokój, cisza - żyć nie umierać!
Szkoda jej pewnie będzie jak wizy nie przedłużą ale jeśli będzie miała legalną pracę, twój wujek również a kuzyn będzie się uczył czy pracował to na bank nie będzie problemu z wizą.
Pewnie że pojedz!! a raczej poleć taka okazja! No i jaka fajna wycieczka!! Ja mam wujka w Stanach Zjednoczonych, mieszka nie daleko Nowego Yorku. Teraz jest na emeryturze ale kiedyś był księdzem Był pare razy w Polsce - bardzo się lubimy i tez chciałabym go kiedyś odwiedzić

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:03   #519
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Kurczę zablokowane ma konto ale widać że dobrze zbudowany No a tak czasem jest że nam się śnią osoby o których w ogóle nie myślimy mi to czasem się śnią ludzie których tylko raz w życiu w sklepie spotkałam np. Ty.. a może to on o Tobie myśli i dlatego Cie nawiedził hę?? To na pewno to!

!
Hahahaha padne normalnie dzisiaj na cycki
Ze on mysli to juz napewno predzej niz ja
Ale tez watpie to specyficzny typ, z tego co wiem nigdy nie mial kobiety na dluzej niz na jedna noc wiec samo to mowi za siebie
Jest pewny siebie wyszczekany ale ja trzeba to przyleci
Ostatnio jak szlam sobie z pewnym kolesiem, poprostu szlismy i gadalismy to on akurat jechal samochodem i to bylo przy krzyzowkach, zjechal na pobocze i wybiegl do mnie Az sie przestraszylam bo na poczatku go nie poznalam, przybiegl do mnie i mowi O Iza tyle Cie nie widzialem nie mam Twojego numeru, ja go cos zgasilam gadka pozatym bylam z innym typem i tak jakos wyszlo, pozniej tez pisal ale zlewalam go totalnie

Pozniej jeszcze sie spotkalismy na imprezie latem cos tam popijaku z nim gadalam jak to ja I nie widzialam go od tamtej pory, sluch o nim zaginal

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
zablokowaną galerię ma ale widac że niezłe ciacho Może warto by się z nim chociaż na piwo umówić? A może to ten jedyny a ty tego nie widzisz!!!!!
Zmowilyscie sie?

Zapewne czeka teraz na mnie z telefonem w reku

Co Ty Monia napewno bym sie pierwsza nie odezwala, zreszta o czym my w ogole mowimy, padne zaraz
Stary 2012-02-27, 18:06   #520
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie też masakra TŻ wrócił z pracy cały w śniegu
Oooo widze ciekawie tam macie u mnie nie pada póki co

Cytat:
Nie ma to jak się samemu umyje błyszczy, że się można przeglądać
kurcze, aż pójdę jutro jeszcze raz do Biedry i sprawdzę te truskawki
A kupiłaś sobie Laysy?
Ja nie mam zbytnio gdzie sama go umyć bo mieszkam w bloku i nie posiadam podwórka dlatego korzystam z myjni ale teraz juz mam plan wezmę wiaderko, jakiś płyn do mycia samochodów i porządną gąbkę i pojadę na myjnię ręczną gdzie się myję samemu tym karcherem
umyję go tą ich wodą z proszkiem pod ciśnienem, wleje trochę do wiaderka, wyszoruję gąbką całego i na koniec spłuczę tym karcherem i będzie cacy

Cytat:
ojjjjjjj bilety masakra normalnie ponad 4 tyś. do Stanów.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Monia- wiesz co, w sumie to nie bylam zadowolona, bo bylam tak padnieta ze jak najszybciej chcialam zaczac i skonczyc dzien Mam nadzieje, ze ta noc bedzie udana

No ja dzisiaj idę szybciej spać muszę się wyspać w koncu!

ooooo wszystkie pierogi zjedli!!! trzeba było schowac sobie kilka na później

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 18:19   #521
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiosną zawsze z Tż myjemy samochód ręcznie i wtedy jest najładniejszy, nie ma co wydawać kasy na myjnie jak ona i tak niedokładnie myje
To chyba nie ma wyjścia i trzeba iść do lekarza, trzeba dmuchać na zimne tym bardziej że teraz faktycznie znów ludzie chorują, pewnie się zaczną teraz te przeziębienia wszystkie. Niech się chłopak nie męczy może akurat lekarz coś przepisze i mu przejdzie szybko
No własnie ja nie mam gdzie umyć go ręcznie ale teraz wyszoruję go na myjni tej bezdotykowej potem tylko spłuczę karcherem
No jak będzie w nocy gorączkował to pójde do lekarza na pewno. Póki co gorączka już rzadziej się pojawia więc jest lepiej

Cytat:
Moniaa weź mnie ze sobą tam już Chcę takie temperatury latem No tak blisko Włoch no i Francji, a tam mam taką jakby ciotkę i ona mówi że latem właśnie nawet do 40stopni dochodzi i to jest normalne u nich. Ale sauna Faktycznie to zbyt piękne, ale musi być prawdziwe w końcu coś nam się należy od życia! hihi
Kochana chętnie bym Cie wzięła na prawdę! ale wiesz jak jest, więc za rok się spotkamy szybko zleci! Zobaczysz
No to widzę, że chyba to faktycznie prawda z tymi upałami.... ja lubię gorąco ale bez przesady Ciekawe jak mój organizm zareaguje na zmianę klimatu..... czy mi serce nie wyskoczy z tego upału!
Ale przynajmniej opalona w końcu będę!!! w te nasze Polskie lato to nawet nie ma możliwości opalenia się porządnie :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 18:22   #522
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A Ciebie znów boli brzuch? Tak samo jak wcześniej? Bidulko
no nospa mi nie pomaga

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Także heroine dzisiaj Twój tasaczek mniej boli chociaż jak powiem co zjadłam to znowu się zacznie
no i dobrze tak trzymać

Cytat:
Moje menu na dzisiaj
Ś- cornflakes + chociapic + mleko
IIs- kawa + babeczka z owocami
O- pierogi
p- actimel
K- 2 kiełbaski cieniutkie kromka chleba

eh zabijecie mnie Ale + do tego dzisiaj basen i o 20 1,5h aerobiku :-
I to ma być ta tragedia? Ej no, nie jest źle ile pierogów było na obiad?
Dużo spaliłaś podczas ćwiczeń
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-27, 18:23   #523
aniolek99
Zadomowienie

Czesc dziewczyny
Juz tutaj kiedys byłam ,ale krotko
Odchudzam sie - 5 kg musze
Teraz jest 54 kg,zawsze byłam chudzina,ale jakos z wiekiem zaczełam tyc
Pozatym po nystatynie(chyba) przytyłam 5 kg w ciagu 2 tygodni
Od wakacji pije wode, wczesniej piłam gazowane swinstwa
Unikam słodyczy i musze zgubic te 5 kg

W zyciu kilo nie schudlam :d moja dieta konczyła sie tego dnia,ktorego sie zaczynała

aniolek99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:23   #524
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
no nospa mi nie pomaga

Wspolczuje mam to samo dzisiaj od rana
Z lozka prawie nie wstaje masakra
Stary 2012-02-27, 18:26   #525
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety muszę żyć z tym @, teraz na szczęście już mniej boli ketonal pomógł. Jutro to dopiero będzie jazda
haha skośne oczy A kebaby w Bruchsal są? Bo ja kocham kebaby A i tak na początku na bank będę się bała chodzić gdzieś do sklepów że mnie nikt nie skuma
I ja się nie mogę doczekać aż nie będę musiała nikogo oglądać tu
Haha no nie dziwie się że się tak czułaś po przepłynięciu jeziora, ja to jak wyjdę z wody to mam zawsze później takie uczucie jakbym dalej pływała

No to super, że Ketonal pomógł już się tak nie męczysz chociaż
Mnie brzuch zaczyna pobolewać trochę.... okres nadchodzi!
Co do kebabów to tam na każdym kroku są.... wszędzie! A ponoć są cudowne mąż ciągle je wcina bo są tak pyszne! Mięsa jest mnóstwo a suróweczki takie świeżutkie! Sosy przepyszne! Najlepsze własnie Turcy robią i wcale nie sa drogie bo od 3 do 5 euro. Ale ponoc nie żałują niczego i nakładają na maksa wszystkiego do tego kebaba!
Ojj ja też się zastanawiam jak to będzie w sklepach no ale sa samoobsługowe na szczęscie Angol trochę umiem to jakos się dogadam może w razie czego
Ja zawsze po kąpieli w morzu tak mam że jak długo sie unoszę na falach to później w domu jak się kładę do łóżka to dalej mam takie wrażenie jakbym pływała fajne to jest

Te emotki tez mnie wkurzają na maksa!!!!!!!!!!
W ogóle to Wizaż się tak muli bezprzerwy że masakra!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 18:30   #526
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
no nospa mi nie pomaga

no i dobrze tak trzymać

I to ma być ta tragedia? Ej no, nie jest źle ile pierogów było na obiad?
Dużo spaliłaś podczas ćwiczeń
Chyba 8

Cytat:
Oj bidy Oby Wam przeszło

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Dobra ide na aerobik Jezu umre dzisiaj basen + aerobik pewnie dzisiaj szybko przytule podusie
Stary 2012-02-27, 18:33   #527
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

!
Monia mam nadzieje ze nie przegapilas tego posta w ktorym aprobowalam zaczac z Toba od 1 marca
Mam nadzieje ze to ze zbliza Ci sie @ nie pokrzyzuje planow!
Stary 2012-02-27, 18:33   #528
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Zmowilyscie sie?

Co Ty Monia napewno bym sie pierwsza nie odezwala, zreszta o czym my w ogole mowimy, padne zaraz

ojjj no Ty do niego pisac nie musisz ale jakby chciał Cie kiedyś gdzies zaprosić to może spróbuj? Oczywiście mówię tu o jakims piwku czy kolacji.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 18:33   #529
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolek99 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

W zyciu kilo nie schudlam :d moja dieta konczyła sie tego dnia,ktorego sie zaczynała
Witaj ponownie ile masz wzrostu?

Cytat:
No to obie mamy prze.srane

Cytat:
Chyba 8
Ej, naprawdę nie ma tragedii na aerobiku spalisz!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 18:40   #530
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia mam nadzieje ze nie przegapilas tego posta w ktorym aprobowalam zaczac z Toba od 1 marca
Mam nadzieje ze to ze zbliza Ci sie @ nie pokrzyzuje planow!
Pewnie że nie przegapiłam Przeczytałam wszystko dokładnie ale nie dałam rady odpisać na każdy post bo synuś się rozchorował.
Pamiętam o Tobie i wiem że zaczynamy on 1 marca

Ja mam zawsze przed okresem takie ataki na słodkie a w czasie okresu w ogóle jeść mi się nie chce Dam radę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 18:42   #531
aniolek99
Zadomowienie

heroine 168
Wiem, ze moze nie powinnam zrzucac,az 5 kg ,ale nie potrafie tak zyc
Pozatym mam nadzieje ,ze bede miała mniejsze piersi (?) wiem to dziwne

aniolek99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:45   #532
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj no Ty do niego pisac nie musisz ale jakby chciał Cie kiedyś gdzies zaprosić to może spróbuj? Oczywiście mówię tu o jakims piwku czy kolacji.
Wiesz co powiem tak, wiem jaki on jest
Mialam okazje z nim kiedys podrozowac po Europie smiesznie to brzmi ale tak bylo
Bylam z nim w Holadni, w Niemczech i Francji samochodem
Trzy razy bylismy na takim wypadzie
Ale mniejsza o to taki jakiego go znam to napewno nie chcialabym nic, a watpie w to ze potrafil by sie zmienic dla kogokolwiek.
Wiesz o co chodzi, nie lubie takich prostakow
Chociaz opiekunczy potrafil byc ale to tylko tyle, kobiet nie szanuje i to mi sie nie podoba, nie mowie o mnie bo tutaj akurat nie mam zarzutow ale znam jego zachowania
Stary 2012-02-27, 18:46   #533
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Szacun. Ja co prawda pływać niby umiem, ale tylko na żabkę. Włąsnie dzisiaj byłam na basenie
Zazdroszczę basenu... tez bym chciała no ale ja tu nie mam basenu i nie mam z kim pojechac nawet na ten basen do innego miasta.
Dobrze, że tam w Niemczech basenów jest pod dostatkiem

Cytat:
Monia ja w sobote sama myłam na bezdotykowej myjni i to samo pod domem patrze a tu zacieki na szybach auto już całe z kurzu Ale co się dziwić pełno syfu bo zimie to jednak na aucie siada. A Ty koniecznie do lekarza z dzieckiem to lepiej sprawdzić Ja ostatnio taki opiedziel dostałam od lekarza ze mam organizm rozhartowany i jak nic z tym nie zrobię to ciągle będę coś łapać haha lekarz do mnie z takimi tekstami ,, No stara Ty tak długo nie pociągniesz'' a dostałam jeszcze wykład o zdrowym żywieniu bo na wstępie że źle wyglądam, jestem blada, ile waże itp Powiedziałą że 56kg to że dobrze i weź tu ich zrozum
No te bezdotykowe to kiepsko myją.... one jedynie z kurzu dobrze umyją a jak juz porządny brud to wszystko zostaje.
Ja pójdę z synkiem do lekarza jak dalej będzie gorączkował. Póki co widac dużą poprawę. Biegają za kotem po domu i dają mu własnie szynkę.
A to Ci lekarz powiedział!!! ja lekarzy tez nie rozumiem.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 18:51   #534
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie że nie przegapiłam Przeczytałam wszystko dokładnie ale nie dałam rady odpisać na każdy post bo synuś się rozchorował.
Pamiętam o Tobie i wiem że zaczynamy on 1 marca

Ja mam zawsze przed okresem takie ataki na słodkie a w czasie okresu w ogóle jeść mi się nie chce Dam radę
O to super! Mega sie ciesze
W takim razie jedziemy z tym koksem

A wlasnie jak synu, spi teraz?
Stary 2012-02-27, 18:53   #535
monika01011986
Zakorzenienie

Boże jak ten Wizaż zamula!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Heroine pytałas wcześniej czy Laysy kupiłam zapomniałam odpisać, że KUPIŁAM i zjadłam pół paczki aż mi nie dobrze się zrobiło bo one takie tłuste są ..... Na jakiś czas mam dosyć chipsów
Ale mi się spać chce nie widzę już co pisze i co czytam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 18:54   #536
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

No to obie mamy prze.srane
Dobrze powiedziane

A ja jutro zaczynam chodzic
Nie wiem jak ja to uczynie
Ale juz postanowilam i nie mam zamiaru zmieniac planow przez glupi brzuch
Stary 2012-02-27, 18:57   #537
meeedzik
Zakorzenienie

Monia, Czekoladko, Heroine no a z moją ciocią to było tak. Siostra jej męża wyjechała do Kanady gdy skończyła 18 lat, było jej bardzo ciężko ale się nie poddała, miała tam babcię, która ją totalnie olewała, wzięła ślub, później był rozwód, mąż jej zabrał dzieci była kompletnie załamana ale po jakimś czasie wyszła ponownie za mąż, ma wspaniałego męża który zajmuje się projektowaniem samolotów czy coś w ten deseń chatę ma ponoć zaj.e.b.i.s.tą no i w zeszłe wakacje zaprosiła do siebie swojego brata z żoną ( moją ciotkę i wujka ) wszystko im za sponsorowała, oni zadowoleni, strasznie im się spodobało, jak wrócili to od razu zaczęli załatwiać wizę na dłużej, udało się do września. Polecieli w styczniu, mieli mieszkać u siostry wujka, a ta im zrobiła taka niespodziankę, że znalazła im mieszkanie, wyremontowała wszystko a jak przyjechali to zawiozła ich prosto do tego mieszkania umeblowane calusieńkie, nawet zakupy były zrobione i pełna lodówka Wujek tam pracuje, a kuzyn na dniach ma pójść do pracy, ciotka sprząta w tym apartamencie. Mają już auto, choć niedawno pojechali. Ciocia dopiero teraz mówi, że czuje że żyje ( choć w Polsce też nie narzekała ) Poczekam aż się tam dorobią i mnie zaproszą wujek jest moim chrzestnym więc mógłby fundnąć taka wycieczkę
Uff ale się napisałam

Mureczko, Czekoladko z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że do fryzjera idę w przyszły poniedziałek na 17.30 też już się nie mogę doczekać jak to będzie wyglądało zastanawiam się czy zrobić więcej tych brąz pasemek czy mniej nie wiem już sama.

Czekoladko haha a mi tez się kiedyś śnił kolega z podstawówki śniło mi się, że się spotykamy a wcale mi się nie podoba i nawet o nim nie myślałam

Cocktail to widzę, że masz dziś wycisk super ja w domu poćwiczyłam na hula hop, zrobiłam 80 brzuszków i 300 ścisków agrafką

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

A zapomniałam wcześniej napisać Heroine ja tyż nie umiem pływać wiec sama nie jesteś
Stary 2012-02-27, 18:57   #538
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Hahahaha padne normalnie dzisiaj na cycki
Ze on mysli to juz napewno predzej niz ja
Ale tez watpie to specyficzny typ, z tego co wiem nigdy nie mial kobiety na dluzej niz na jedna noc wiec samo to mowi za siebie
Jest pewny siebie wyszczekany ale ja trzeba to przyleci
Ostatnio jak szlam sobie z pewnym kolesiem, poprostu szlismy i gadalismy to on akurat jechal samochodem i to bylo przy krzyzowkach, zjechal na pobocze i wybiegl do mnie Az sie przestraszylam bo na poczatku go nie poznalam, przybiegl do mnie i mowi O Iza tyle Cie nie widzialem nie mam Twojego numeru, ja go cos zgasilam gadka pozatym bylam z innym typem i tak jakos wyszlo, pozniej tez pisal ale zlewalam go totalnie

Pozniej jeszcze sie spotkalismy na imprezie latem cos tam popijaku z nim gadalam jak to ja I nie widzialam go od tamtej pory, sluch o nim zaginal

Zmowilyscie sie?

Ah tam może chce się ustatkować i tak myśli że Ty byś była odpowiednia na żonkę Widzisz nawet był zazdrosny że z jakimś innym chłopakiem szłaś coś w tym musi być!! Nie zdziwię się jak Cię gdzieś zaprosi niedługo

Cytat:
Kochana chętnie bym Cie wzięła na prawdę! ale wiesz jak jest, więc za rok się spotkamy szybko zleci! Zobaczysz
No to widzę, że chyba to faktycznie prawda z tymi upałami.... ja lubię gorąco ale bez przesady Ciekawe jak mój organizm zareaguje na zmianę klimatu..... czy mi serce nie wyskoczy z tego upału!
Ale przynajmniej opalona w końcu będę!!! w te nasze Polskie lato to nawet nie ma możliwości opalenia się porządnie :/

Wiem wiem i czekam na to jak na zbawienie aż rok minie
Właśnie ciekawe jak to będzie bo my tutaj nieprzyzwyczajeni jesteśmy do takich upałów, organizm będzie musiał się oswoić. Ale będziemy opalone

Stary 2012-02-27, 18:58   #539
murka04
Zadomowienie

Cytat:
no nospa mi nie pomaga
Nospa to w ogóle słaba jest, tylko rozkurczowa. A próbowałaś przeciwbólowych?

Cytat:
Napisane przez aniolek99 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

hej, no to teraz będzie ten pierwszy raz kiedy uda Ci się schudnąć nawet więcej niż kilogram! powodzenia

Cytat:
@ to zło!!!

Cytat:
No to super, że Ketonal pomógł już się tak nie męczysz chociaż
Co do kebabów to tam na każdym kroku są.... wszędzie! A ponoć są cudowne mąż ciągle je wcina bo są tak pyszne! Mięsa jest mnóstwo a suróweczki takie świeżutkie! Sosy przepyszne! Najlepsze własnie Turcy robią i wcale nie sa drogie bo od 3 do 5 euro. Ale ponoc nie żałują niczego i nakładają na maksa wszystkiego do tego kebaba!
Ojj ja też się zastanawiam jak to będzie w sklepach no ale sa samoobsługowe na szczęscie Angol trochę umiem to jakos się dogadam może w razie czego
Ja zawsze po kąpieli w morzu tak mam że jak długo sie unoszę na falach to później w domu jak się kładę do łóżka to dalej mam takie wrażenie jakbym pływała fajne to jest

Te emotki tez mnie wkurzają na maksa!!!!!!!!!!
W ogóle to Wizaż się tak muli bezprzerwy że masakra!
Najgorsze są pierwsze 2 dni @, dobrze że już 1 prawie minął. Teraz Ciebie to czeka kochana
Mmm kebaby To ja będę stałą klientką tych Turków, uwielbiam nasze kebaby i mam nadzieję że tam też będą takie dobre
Ja to wiem że bym się dogadała po niemiecku, że by mnie zrozumieli ale jakoś tak wstydzę się, mój facet od niemca mówił że właśnie zawsze największy problem to się przełamać i próbować rozmawiać, jak już się zacznie to z górki a Niemcy są zawsze pod wrażeniem jak ktoś próbuje mówić w ich języku
Mi wizaż nie muli wcale, ale emotki nadrabiają wszystko!!

Stary 2012-02-27, 19:04   #540
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, Czekoladko, Heroine no a z moją ciocią to było tak. Siostra jej męża wyjechała do Kanady gdy skończyła 18 lat, było jej bardzo ciężko ale się nie poddała, miała tam babcię, która ją totalnie olewała, wzięła ślub, później był rozwód, mąż jej zabrał dzieci była kompletnie załamana ale po jakimś czasie wyszła ponownie za mąż, ma wspaniałego męża który zajmuje się projektowaniem samolotów czy coś w ten deseń chatę ma ponoć zaj.e.b.i.s.tą no i w zeszłe wakacje zaprosiła do siebie swojego brata z żoną ( moją ciotkę i wujka ) wszystko im za sponsorowała, oni zadowoleni, strasznie im się spodobało, jak wrócili to od razu zaczęli załatwiać wizę na dłużej, udało się do września. Polecieli w styczniu, mieli mieszkać u siostry wujka, a ta im zrobiła taka niespodziankę, że znalazła im mieszkanie, wyremontowała wszystko a jak przyjechali to zawiozła ich prosto do tego mieszkania umeblowane calusieńkie, nawet zakupy były zrobione i pełna lodówka Wujek tam pracuje, a kuzyn na dniach ma pójść do pracy, ciotka sprząta w tym apartamencie. Mają już auto, choć niedawno pojechali. Ciocia dopiero teraz mówi, że czuje że żyje ( choć w Polsce też nie narzekała ) Poczekam aż się tam dorobią i mnie zaproszą wujek jest moim chrzestnym więc mógłby fundnąć taka wycieczkę
Uff ale się napisałam

Mureczko, Czekoladko z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że do fryzjera idę w przyszły poniedziałek na 17.30 też już się nie mogę doczekać jak to będzie wyglądało zastanawiam się czy zrobić więcej tych brąz pasemek czy mniej nie wiem już sama.

Czekoladko haha a mi tez się kiedyś śnił kolega z podstawówki śniło mi się, że się spotykamy a wcale mi się nie podoba i nawet o nim nie myślałam

Cocktail to widzę, że masz dziś wycisk super ja w domu poćwiczyłam na hula hop, zrobiłam 80 brzuszków i 300 ścisków agrafką
Wow ale historia
No niezle, skoro ma takiego zaradnego malza to super musi miec zycie, jest szczesliwa ma pieniadze, ceni rodzine, musi byc z niej fajna babeczka. Do tego jak widac ma gest i wrazie czego bedziesz mogla do niej pojechac! Niezla perspektywa

Z wloskami to moze lepiej na poczatek tak delikatnie zrob?
Zebys szoku nie doznala i w razie czego jak Ci sie nie spodoba zeby mozna bylo cos jeszcze zdzialac bez duzego uszczerbku dla wloskow
Pozniej ewentualnie domalujesz jak fajnie wyjda

A tych snow juz mam dosc
Glowe mi zryly

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Ah tam może chce się ustatkować i tak myśli że Ty byś była odpowiednia na żonkę Widzisz nawet był zazdrosny że z jakimś innym chłopakiem szłaś coś w tym musi być!! Nie zdziwię się jak Cię gdzieś zaprosi niedługo
Mureczko blagam Cie bo padne normalnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości