Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice część 51 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-01, 16:31   #2012
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice część 51 :)

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze Carmi, bo obie z Frezi od początku toczą zacięty bój o moje serce Ciągle się nie moge zdecydować którą kocham bardziej Frezi niby prowadzi bo ją wyściskałam osobiście i się przytuliłam do bimbałków ale Carmi do mnie dzwoni czasem i ma taaaaaaaaaaki miły głos więc już sama nie wiem...chyba je kocham równo

jak Marta z Nad Niemnem
musisz się zdecydować przed zlotem

albo obie Cie zostawimy i zajmiemy się sobą same (tak jak dotąd to robimy o czym nie wiesz)

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
o to w kwietniu , maju się rozejrzymy już i może coś sobie wybierzemy chociaż obrączki TŻ będzie wybierał Mi to tam wsio rybka większość mi się podoba takie jak jemu . Chyba , że będzie wybitnie brzydka to wyrażę swoją opinie oczywiście .
Zastanawiam się też nad jednym może trzema diamencikami tak jak ma chyba Frezi
polecam

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość

Kiepsko - morfologię powinno się robić raz w roku
Grunt to się przełamać - na pewno nie boisz się tego bardziej ode mnie - ja po pobieraniu krwi miewałam odjazdy z traceniem przytomności i inne tego typu atrakcje, łącznie z powstrzymywaniem się od zwymiotowania na pielęgniarkę i to w sumie jeszcze nie tak dawno
Przełom nastąpił chyba dopiero teraz niedawno, jak dostałam tą serię zastrzyków - w sumie było ich 10, po dwa dziennie - w poniedziałek prawie zeszłam na zawał, a w piątek już mnie mało co ruszało
Podejrzewam, że te jazdy na dobre przejdą mi w ciąży - wtedy przecież non stop jakieś kłucie jest

Najbardziej to mnie dziwi, że nikt Cię siłą nie zaciągnął na badania - rodzice, albo mąż - przecież to nie do końca rozsądne zachowanie...
no ja się boję, że właśnie zemdleję....

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
A ja jestem taka fajna, że kocham Was wszystkie
Ale najbardziej to WSZYSTKIE!

Cytat:
Dobra a teraz Wam pokaze jakie będę miała buty naprawdę do ślubu http://farm3.static.flickr.com/2154/...b1d829b6_o.jpg
Cytat:
cudowne! nie wiem które bym wybrała

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dzisiaj cały dzień wdrażam nową asystentkę. Fajna jest - kumata
Poza tym wysłałam maila "pożegnalnego" i dostałam tyle miłych i osobistych odpowiedzi, że aż się wzruszyłam A przecież nie odchodzę z firmy, tylko zmieniam stanowisko
ale kjuuuuud

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
omg
Moje buciki
http://allegro.pl/buty-slubne-koronk...169928438.html
Tylko ja za nie dałam 50zł
wow! ale przebicie

laska pewnie ściemnia
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora