Zazdrośnice część 51 :) - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-01, 16:30   #2011
stygmatek
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice część 51 :)

Dzieeeeeń doooooo- bryyyyyyyyyyy

klubik

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 16:31   #2012
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze Carmi, bo obie z Frezi od początku toczą zacięty bój o moje serce Ciągle się nie moge zdecydować którą kocham bardziej Frezi niby prowadzi bo ją wyściskałam osobiście i się przytuliłam do bimbałków ale Carmi do mnie dzwoni czasem i ma taaaaaaaaaaki miły głos więc już sama nie wiem...chyba je kocham równo

jak Marta z Nad Niemnem
musisz się zdecydować przed zlotem

albo obie Cie zostawimy i zajmiemy się sobą same (tak jak dotąd to robimy o czym nie wiesz)

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
o to w kwietniu , maju się rozejrzymy już i może coś sobie wybierzemy chociaż obrączki TŻ będzie wybierał Mi to tam wsio rybka większość mi się podoba takie jak jemu . Chyba , że będzie wybitnie brzydka to wyrażę swoją opinie oczywiście .
Zastanawiam się też nad jednym może trzema diamencikami tak jak ma chyba Frezi
polecam

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość

Kiepsko - morfologię powinno się robić raz w roku
Grunt to się przełamać - na pewno nie boisz się tego bardziej ode mnie - ja po pobieraniu krwi miewałam odjazdy z traceniem przytomności i inne tego typu atrakcje, łącznie z powstrzymywaniem się od zwymiotowania na pielęgniarkę i to w sumie jeszcze nie tak dawno
Przełom nastąpił chyba dopiero teraz niedawno, jak dostałam tą serię zastrzyków - w sumie było ich 10, po dwa dziennie - w poniedziałek prawie zeszłam na zawał, a w piątek już mnie mało co ruszało
Podejrzewam, że te jazdy na dobre przejdą mi w ciąży - wtedy przecież non stop jakieś kłucie jest

Najbardziej to mnie dziwi, że nikt Cię siłą nie zaciągnął na badania - rodzice, albo mąż - przecież to nie do końca rozsądne zachowanie...
no ja się boję, że właśnie zemdleję....

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
A ja jestem taka fajna, że kocham Was wszystkie
Ale najbardziej to WSZYSTKIE!

Cytat:
Dobra a teraz Wam pokaze jakie będę miała buty naprawdę do ślubu http://farm3.static.flickr.com/2154/...b1d829b6_o.jpg
Cytat:
cudowne! nie wiem które bym wybrała

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dzisiaj cały dzień wdrażam nową asystentkę. Fajna jest - kumata
Poza tym wysłałam maila "pożegnalnego" i dostałam tyle miłych i osobistych odpowiedzi, że aż się wzruszyłam A przecież nie odchodzę z firmy, tylko zmieniam stanowisko
ale kjuuuuud

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
omg
Moje buciki
http://allegro.pl/buty-slubne-koronk...169928438.html
Tylko ja za nie dałam 50zł
wow! ale przebicie

laska pewnie ściemnia
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 16:33   #2013
Zwies
Zakorzenienie

Frezi może nie ściemniać Bo to z drogiego salonu, a ja kupiłam je na wyprzedaży garażowej - leżały na chodniku na ulicy

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 16:33   #2014
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja chyba kupię te http://ototrend.pl/index.php/galery/foto/12270/17 tylko w takim bardziej bladoróżowym odcieniu. Nie podobają mi się typowo ślubne buty. A nina lubię nosić bo wygodne buty mają. czekam na letnią przecenę w czerwcu
prześliczne ! Ale są ze skórki, tak ? ja tak myślę nad czarnymi albo takimi żeby pasowały do bukietu, ale raczej czarne bo ja chcę tą krótką sukienkę co wam wiecznie pokazuję co miała Kim Kardashian na derby końskim
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
aaaa to dziecko mi do jutra chyba polowe wlosow powyrywa
niech mi je potem nada w paczuszce, długie masz i ładne to mi się doczepi

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 16:34   #2015
BYou
MBZ♥

Rain masakra, jeszcze sprawdziłam to teraz od tego roku 30zł. w tamtym było 22zł.
ale u Ciebie w medicusie 33zł sprawdź http://www.medicus.szczecin.pl/cenni...OGIA+GRUP+KRWI

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 16:38   #2016
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
bez sensu; jak się nie umie to powinny nosić koturny
Niestety jak tak sobie obserwuję,to stwierdzam, że mnóstwo kobiet uważa, że jak tylko założą szpilki to wyglądają od razu supersexy. Nie ważne, że idą w nich na ugiętych nogach, w jakiś groteskowy sposób wyginając stopy na zewnątrz...
Próbowałam raz zademonstrować Mężowi jaki ciekawy sposób chodzenia na szpilkach widziałam jadąc do domu i po dwóch krokach prawie zaryłam nosem w podłogę

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
no ja się boję, że właśnie zemdleję....
Co za problem? Idziesz do laboratorium z kimś, żeby Cię przypilnował po wszystkim, informujesz pielęgniarkę, że może Ci się coś przytrafić, po zabiegu nie wstajesz od razu (najlepiej to się na 5 minut położyć z nogami wyżej - testowane wielokrotnie) i gra gitara. Uwierz, da się - ja na pobieraniu krwi jeszcze bardzo niedawno robiłam się sina ze strachu

...no bo i tak w końcu będziesz musiała - chyba nie zamierzasz całe życie unikać igieł?
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Rain masakra, jeszcze sprawdziłam to teraz od tego roku 30zł. w tamtym było 22zł.
ale u Ciebie w medicusie 33zł sprawdź http://www.medicus.szczecin.pl/cenni...OGIA+GRUP+KRWI
Ale czad! Muszę w takim razie sobie zapodać przy kolejnej morfologii - a to niedługo w prawdzie wiem na pewno, że między mną, a moim Mężem konfliktu serologicznego nie będzie, ale lepiej wiedzieć jaką się ma grupę

Dzięki za informacje
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 16:38   #2017
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

teraz to mam przesuszone po tej Dani bo tam jest strasznie twarda woda i mimo odzywek sa suche. W przyszlym tygodniu poczytam co tam doklad nie masz na swoim blogu o tym olejku na rozstepy rossmanowskim - zaopatrzyc sie i cos z nimi zrobic, bo tak byc nie moze dalej...
Stary 2012-03-01, 16:40   #2018
BYou
MBZ♥

Rain nie ma za co warto wiedzieć jaką ma się grupę krwi w razie czego-tfu tfu

Frezyjko poproś Męża żeby z Tobą poszedł

Stary 2012-03-01, 16:45   #2019
kkasia007
Zadomowienie

A i chciałam jeszcze powiedzieć że moja przyszła teściowa jest gópia .
Najpierw nagadała że jej nie odwiedzamy, nie dzwonimy i omijamy ją a do mojego brata jeździmy często( moja bratowa i tż mama w tej samej szkole pracują,jedna jest świetliczanką druga pielęgniarką ) a jak wczoraj do niej pojechaliśmy to posiedziała 3 minuty i "to wy sobie posiedźcie z Paulinką "(tż siostrą) i poszła na górę do swojego nowego love.

Dziś po 12 latach pierwszy raz nie przywitał mnie pies sąsiadów swym szczekaniem, tak mi dzień dobry mówił. Zdechł nad ranem.
kkasia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 16:46   #2020
Zwies
Zakorzenienie

Lol
http://nk.pl/#blog/portal/wpis/752

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 16:48   #2021
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
prześliczne ! Ale są ze skórki, tak ? ja tak myślę nad czarnymi albo takimi żeby pasowały do bukietu, ale raczej czarne bo ja chcę tą krótką sukienkę co wam wiecznie pokazuję co miała Kim Kardashian na derby końskim

a pokaż jeszcze raz? nie pamiętam jej chyba

By, Zwies, wreszcie skumałam
Stary 2012-03-01, 16:48   #2022
Gleniusia
Zakorzenienie

Hej ho

Co do grupy krwi to całe życie myślałam, że mam 0Rh-, a tu w ciąży badanie i surprise: jednak 0Rh+ i u mnie kosztowało bodajże 22zł właśnie

Aniołku ja miałam buty z Witta, na tej samej zasadzie co w Growikarze można sobie dobrać obcas, formę, ozdoby, materiał itp z reguły w salonach ślubnych można zamówić i przymierzyć z tych obu firm osobiście polecam, bo całkiem wygodne

Capri The Killing bardzo fajny wciągnął mnie i szkoda, że tak mało odcinków - ale ponoć szykują drugą serię i też mam kurde problem z serialami, na razie ciągnę regularnie tylko PLL, New Girl muszę nadrobić i Hart of Dixie parę odcinków... przydałoby się coś w stylu PLL, co by mnie wciągnęło

I w ogóle to chcę już kupować wyprawkę, wózek i inne duperele i żebyśmy przed porodem się przeprowadzili do mieszkania niżej...
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 16:53   #2023
stygmatek
Zakorzenienie

Rod się nie ściera. Jest tylko problem przy np. dopasowaniu rozmiaru czy lutowaniu wyrobów, bo zwyczajnie się wypala i brzydko wygląda

Stary 2012-03-01, 16:56   #2024
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Hej ho

Co do grupy krwi to całe życie myślałam, że mam 0Rh-, a tu w ciąży badanie i surprise: jednak 0Rh+ i u mnie kosztowało bodajże 22zł właśnie

Aniołku ja miałam buty z Witta, na tej samej zasadzie co w Growikarze można sobie dobrać obcas, formę, ozdoby, materiał itp z reguły w salonach ślubnych można zamówić i przymierzyć z tych obu firm osobiście polecam, bo całkiem wygodne

Capri The Killing bardzo fajny wciągnął mnie i szkoda, że tak mało odcinków - ale ponoć szykują drugą serię i też mam kurde problem z serialami, na razie ciągnę regularnie tylko PLL, New Girl muszę nadrobić i Hart of Dixie parę odcinków... przydałoby się coś w stylu PLL, co by mnie wciągnęło

I w ogóle to chcę już kupować wyprawkę, wózek i inne duperele i żebyśmy przed porodem się przeprowadzili do mieszkania niżej...
o to fajnie, już mi się ściąga

a właśnie, co z tym mieszkaniem ustaliliście?

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Rod się nie ściera. Jest tylko problem przy np. dopasowaniu rozmiaru czy lutowaniu wyrobów, bo zwyczajnie się wypala i brzydko wygląda
pogooglowałam trochę i wszędzie piszą że się ściera na obrączkach trzyma od kilku miesięcy do kilku lat i ściera się wraz z użytkowaniem
Stary 2012-03-01, 16:57   #2025
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Ja też nie miałam grupy krwi w ksiażeczce. A moje rodzeństwo już tak. Zwyczajnie w '85 nie było to jeszcze standardem.

Wkurzona jestem. Przedwczoraj rano laska wysłała mi paczkę a kuriera jak nie było tak nie ma

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 16:58   #2026
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
teraz to mam przesuszone po tej Dani bo tam jest strasznie twarda woda i mimo odzywek sa suche. W przyszlym tygodniu poczytam co tam doklad nie masz na swoim blogu o tym olejku na rozstepy rossmanowskim - zaopatrzyc sie i cos z nimi zrobic, bo tak byc nie moze dalej...
ostatnie płukanie z rozcieńczonym zimną wodą octem jabłkowym powinno zmiękczyć wodę i włoski, biedaku dobrze że mówisz
Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
może pogram
Cytat:
a pokaż jeszcze raz? nie pamiętam jej chyba
http://desmond.imageshack.us/Himg833...jpg&res=medium

a ja wam zaraz coś napiszę w klubiku

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 16:59   #2027
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Tarta wyszła przepyszna ! i już połowę nie ma
Stary 2012-03-01, 17:01   #2028
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
pogooglowałam trochę i wszędzie piszą że się ściera na obrączkach trzyma od kilku miesięcy do kilku lat i ściera się wraz z użytkowaniem
Nie ściera. Matowieje, rysuje się jak każdy metal, ale się nie ściera.
Mam kilka rodowanych pierścionków, z czego rekordzista ma 9 lat i nic się nie starło, a akurat pierścionki użytkuję ze wzmożoną siłą

Stary 2012-03-01, 17:02   #2029
BYou
MBZ♥

Stygmatku ściera się koleanka nosi swoją obrączkę do ponownego rodowania

Aleks u mnie kurier był kiedyś po 19

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-01, 17:03   #2030
Gleniusia
Zakorzenienie

Capri nieładnie

a co do mieszkania to na razie ustaleń brak - nie wiem, jak teściowa się na to zapatruje i kiedy ta babka z dziećmi ma zamiar się wyprowadzić... niby dom ma w trakcie budowy, ale jaki stan zaawansowania to nie wiem i boję się, że tak szybko się nie wyniesie stamtąd... a umowę nie wiem do kiedy ma ogólnie nie jest źle, to nasze mieszkanie jest duże (ponad 70 metrów) tylko kurcze beznadziejne dla rodziny z dzieckiem, bo jest jedna wielka przestrzeń (takie studio) salon+kuchnia i malutka sypialnia, w której nie wiem nawet czy zmieścimy łóżeczko i komodę do przewijania... a jak budowali, to Tż proponował, żeby wydzielić w salonie pokój dodatkowy to nie, bo przestrzeń fajniejsza no ale damy radę i tutaj jak będzie trzeba to na dole fajniejsze, bo jest spora sypialnia i osobny pokoik dla dziecka - byłoby idealnie
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Stary 2012-03-01, 17:05   #2031
BYou
MBZ♥

Glen a ta babka ma jąś umowę?

Stary 2012-03-01, 17:06   #2032
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Stygmatku ściera się koleanka nosi swoją obrączkę do ponownego rodowania
to ja nie wiem co ona z nią robi

Stary 2012-03-01, 17:10   #2033
capriola_87
Zakorzenienie

piękna jest i fajnie się komponuje z czernymi dodatkami, ale jak dla mnie nie nadaje się na ślub, za mało elegancka
Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Nie ściera. Matowieje, rysuje się jak każdy metal, ale się nie ściera.
Mam kilka rodowanych pierścionków, z czego rekordzista ma 9 lat i nic się nie starło, a akurat pierścionki użytkuję ze wzmożoną siłą
http://www.taxor.pl/czym-jest-rodowanie.php
Cytat:
Capri nieładnie

a co do mieszkania to na razie ustaleń brak - nie wiem, jak teściowa się na to zapatruje i kiedy ta babka z dziećmi ma zamiar się wyprowadzić... niby dom ma w trakcie budowy, ale jaki stan zaawansowania to nie wiem i boję się, że tak szybko się nie wyniesie stamtąd... a umowę nie wiem do kiedy ma ogólnie nie jest źle, to nasze mieszkanie jest duże (ponad 70 metrów) tylko kurcze beznadziejne dla rodziny z dzieckiem, bo jest jedna wielka przestrzeń (takie studio) salon+kuchnia i malutka sypialnia, w której nie wiem nawet czy zmieścimy łóżeczko i komodę do przewijania... a jak budowali, to Tż proponował, żeby wydzielić w salonie pokój dodatkowy to nie, bo przestrzeń fajniejsza no ale damy radę i tutaj jak będzie trzeba to na dole fajniejsze, bo jest spora sypialnia i osobny pokoik dla dziecka - byłoby idealnie
Mam nadzieje że się jakoś dogadacie, trzymam kciuki
Stary 2012-03-01, 17:13   #2034
Gleniusia
Zakorzenienie

BYou ma normalnie umowę najmu, tylko nie wiem do kiedy A teściowej głupio mi pytać, bo i tak mieszkamy tutaj za darmo więc nie chcę się narzucać Ona już dawno mówiła, że jak chcemy to się możemy przenieść na dół - kwestia właśnie wyprowadzki tej babki, bo jednak płaci spory czynsz, a gdybyśmy my tam zamieszkali to za friko... no ale wtedy górę się wynajmie na pewno, bo to atrakcyjne mieszkanie no nic, jeszcze parę miesięcy jest, ja tylko tak sobie cichutko marzę, żeby przed porodem móc urządzić pokoik dla bejbika jak już będzie bliżej sierpnia to na pewno pogadamy z rodzicami w tej sprawie
Karinka
Maleństwo

Stary 2012-03-01, 17:15   #2035
BYou
MBZ♥

Stygmatku no nosi nie ściąga wcale

Glen rozumiem a jest szansa na zamienienie się z tą babką?ona na Wasze, Wy na dół?
trzymam kciuki żeby się udało rozwiązać sprawe przed porodem

Stary 2012-03-01, 17:18   #2036
capriola_87
Zakorzenienie

Glenia, a Ty oglądasz The Lying Game? Bo jak nie to polecam, Ty lubisz takie klimaty chyba
Stary 2012-03-01, 17:35   #2037
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Stygmatku no nosi nie ściąga wcale

Glen rozumiem a jest szansa na zamienienie się z tą babką?ona na Wasze, Wy na dół?
trzymam kciuki żeby się udało rozwiązać sprawe przed porodem
no właśnie nie bardzo, bo ma dwójkę dzieci (jedno już 18 lat), więc nie bardzo mieliby jak się "rozłożyć" przestrzennie kciuki się przydadzą na pewno

Cytat:
Glenia, a Ty oglądasz The Lying Game? Bo jak nie to polecam, Ty lubisz takie klimaty chyba
kurcze no oglądałam jeden odcinek ale mnie nie wciągnął... warto jeszcze raz do tego przysiąść?

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

dziewczyny kurcze strasznie mnie od paru dni boli żebro z lewej strony - nie wiem, możliwe, żeby to już od ucisku brzucha było? śpię tak jak zawsze, leżę i siedzę też raczej dobrze, a jakby coś tam uciskało...
Karinka
Maleństwo

Stary 2012-03-01, 17:39   #2038
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
ostatnie płukanie z rozcieńczonym zimną wodą octem jabłkowym powinno zmiękczyć wodę i włoski, biedaku dobrze że mówisz
no na pewno sie zglosze po jakies porady do ciebie
Stary 2012-03-01, 17:43   #2039
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie nie bardzo, bo ma dwójkę dzieci (jedno już 18 lat), więc nie bardzo mieliby jak się "rozłożyć" przestrzennie kciuki się przydadzą na pewno

kurcze no oglądałam jeden odcinek ale mnie nie wciągnął... warto jeszcze raz do tego przysiąść?.
No mnie też nie porwał po pierwszych 2 odcinkach ale z każdym kolejnym już tak Oczywiście nie umywa się do PLL ale jest spoko
Stary 2012-03-01, 17:46   #2040
BYou
MBZ♥

Glen hmm,a może Ci tak macica napiera bo dzidziuś się rozpycha?albo się naciągnęłaś gdzieś podpytaj u gin na wizycie.
czytałam kiedyś na jakimś forum, że dziewczyna miała takie bóle-w sumie nie pisała czy po jednej stronie czy po dwóch-- i to było jakieś zapalenie. i na to nie było lekarstwa tylko apap
ale to oczywiście tylko moje gdybanie
Gwizd pisała tylko skopywaniu przez Mrówkę

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2012-03-01 o 17:48
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości