2012-03-01, 17:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund
bez sensu; jak się nie umie to powinny nosić koturny 
|
Niestety jak tak sobie obserwuję,to stwierdzam, że mnóstwo kobiet uważa, że jak tylko założą szpilki to wyglądają od razu supersexy. Nie ważne, że idą w nich na ugiętych nogach, w jakiś groteskowy sposób wyginając stopy na zewnątrz...
Próbowałam raz zademonstrować Mężowi jaki ciekawy sposób chodzenia na szpilkach widziałam jadąc do domu i po dwóch krokach prawie zaryłam nosem w podłogę 
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------
Cytat:
Napisane przez frezyjka85
no ja się boję, że właśnie zemdleję....
|
Co za problem? Idziesz do laboratorium z kimś, żeby Cię przypilnował po wszystkim, informujesz pielęgniarkę, że może Ci się coś przytrafić, po zabiegu nie wstajesz od razu (najlepiej to się na 5 minut położyć z nogami wyżej - testowane wielokrotnie) i gra gitara. Uwierz, da się - ja na pobieraniu krwi jeszcze bardzo niedawno robiłam się sina ze strachu 
...no bo i tak w końcu będziesz musiała - chyba nie zamierzasz całe życie unikać igieł?
Cytat:
Napisane przez BYou
|
Ale czad! Muszę w takim razie sobie zapodać przy kolejnej morfologii - a to niedługo w prawdzie wiem na pewno, że między mną, a moim Mężem konfliktu serologicznego nie będzie, ale lepiej wiedzieć jaką się ma grupę 
Dzięki za informacje
|
|
|