Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice część 51 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-01, 17:38   #2016
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice część 51 :)

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
bez sensu; jak się nie umie to powinny nosić koturny
Niestety jak tak sobie obserwuję,to stwierdzam, że mnóstwo kobiet uważa, że jak tylko założą szpilki to wyglądają od razu supersexy. Nie ważne, że idą w nich na ugiętych nogach, w jakiś groteskowy sposób wyginając stopy na zewnątrz...
Próbowałam raz zademonstrować Mężowi jaki ciekawy sposób chodzenia na szpilkach widziałam jadąc do domu i po dwóch krokach prawie zaryłam nosem w podłogę

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
no ja się boję, że właśnie zemdleję....
Co za problem? Idziesz do laboratorium z kimś, żeby Cię przypilnował po wszystkim, informujesz pielęgniarkę, że może Ci się coś przytrafić, po zabiegu nie wstajesz od razu (najlepiej to się na 5 minut położyć z nogami wyżej - testowane wielokrotnie) i gra gitara. Uwierz, da się - ja na pobieraniu krwi jeszcze bardzo niedawno robiłam się sina ze strachu

...no bo i tak w końcu będziesz musiała - chyba nie zamierzasz całe życie unikać igieł?
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Rain masakra, jeszcze sprawdziłam to teraz od tego roku 30zł. w tamtym było 22zł.
ale u Ciebie w medicusie 33zł sprawdź http://www.medicus.szczecin.pl/cenni...OGIA+GRUP+KRWI
Ale czad! Muszę w takim razie sobie zapodać przy kolejnej morfologii - a to niedługo w prawdzie wiem na pewno, że między mną, a moim Mężem konfliktu serologicznego nie będzie, ale lepiej wiedzieć jaką się ma grupę

Dzięki za informacje
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora