Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię MARZEC! wiosennie u adele WSZYSTKOWĄTEK xxs-m baleriny, parka, perfumy i więcej!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-04, 11:05   #10
adele_
BAN stały

Przekupka: 23 pkt / 88% pozyt.
Dot.: MARZEC! wiosennie u adele WSZYSTKOWĄTEK xxs-m baleriny, parka, perfumy i więce

biżuteria

43. nowe z metką korale marki YES. są wykonane z kamieni naturalnych (agat, jadeit), barwione. w kolorze mięty. cena z metki to 35 zł, oddam za coś o podobnej wartości.

44. [COLOR=Black]pierścionek w kolorze złota, z cyrkoniami. piękny, rozmiar regulowany, ładnie się błyszczy. noszę rozmiar 9 i jest dobry, na większe będzie jeszcze lepiej pasował. dostałam kiedyś, ale nie noszę pierścionków.[/COLOR]

45. plastikowe korale, bardzo ciekawe. oddam za drobiazg

46. bransoletka diy na rzemyku z zawieszkami. nie oddam za drobiazg! jedynie za biżuterię ze wzorem lisów/jaskółek/jeleni/kotów.

47. mix biżuterii,: diament i telefon marki glovestar, kolczyki kostki cropp, wisiorek z napisem astonishing - oddam za drobiazg, chętnie kosmetyki, lakeiry do paznokci.

zawieszki charms, nie są srebrne. dostałam od cłopaka przy zawieszce, ale to akurat nie moje klimaty, poza tym, mam dosyć zawieszek już za drobiazg!

dokladka 14.05!

klasyczny zapach, zostalo ok 85 ml e 100 ml - flaszka nie byla pelna od nowosci. brak korka i opakowania - dostalam je od mamy, ktorej zapach juz sie znudzil, a dla mnie jest troszke za mocny. buteleczka jest troszke zabrudzona i porysowana od noszenia w torebce, oraz'psikacz' sie rozwalil, ale to naprawie. mama dostala je prezencie - nie moge wiec w 100% zagwarantowac, ze sa oryginalne. oddam za: dkny fresh blossom, hypnose lancome, amor amor cacharel, ysl parisienne, calvin klein truth/in2u/euphoria/euphoria blossom, dior chance, ale mozna kusic roznymi

dokladka 5.06!

perfumowany spray CLINIQUE SIMPLY, ok 35/100 ml. zdjęcie zapożyczone, gdyż baterie do mojego aparatu ładują się dwa dni ;/ jedyna różnica jest taka, że posiadam inny korek - dostałam je od mamy i już taki był ODDAM ZA PERFUMY: LANVIN - RUMEUR, DKNY BE DELICIOUS FRESH BLOSSOM NAJCHĘTNIEJ, ALE PROSZĘ KUSIĆ RÓŻNYMI ZAPACHAMI
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC05603.jpg
Wyświetleń: 249
Rozmiar:  35,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC05604.jpg
Wyświetleń: 228
Rozmiar:  46,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  P1011469.jpg
Wyświetleń: 16
Rozmiar:  94,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  P1011472.jpg