2012-03-04, 21:02
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
Cytat:
Napisane przez prince_polo
Mój tz sam sprząta 
|
bardzo rozbawiła mnie Twoja reakcja 
Cytat:
Napisane przez Soleilka
Nie wiem, boli mnie brzuch, ząb, głowa, mam zakwasy na całych nogach nie wiem od czego i jestem bardzo zmęczona... Może jakaś grypa mnie łapie 
|
a nie latałaś gdzieś wczoraj? ja miałam takie zakwasy jak spacerowaliśmy z mężem cały dzień... dwa dni potem te spacery odchorowywałam 
Cytat:
Napisane przez Soleilka
Mój widzi, że się źle czuję i próbowałam spać, to sobie zaprosił swojego boskiego wujka, siedzieli nade mną i siorpali kawę drąc się  do tego otworzyli drzwi na oścież, dziadki tv podgłoszony na full i się awanturują... Już nie wspominając, że od rana dziadek z babką rzygają i nie potrafią tego spuścić w kiblu... Mam dość tego domu, szlag mnie tu trafia[COLOR="Silver"]
|
Cytat:
Napisane przez ewka5891
zanim zaszłam w ciążę TZ mowił, ze jak juz w niej bede to rzuca palenie itp mądrości zyciowe...
teraz jak jestem w ciązy to tez pali, fakt faktem w zyciu nie pozwolilabym na palenie w mieszkaniu, ale jak wraca z dworu to strasznie mi przeszkadza ten odor, masakra... nibyt ogranicza sie, pali tylko jak cos go mocno zdenerwuje (rzadko) lub jak gdzies jestesmy to do alkoholu...
mam ogromna nadzieje, ze po porodze to sie zmieni, bo nie pozwole mu smierdzacym do dziecka przychodzic!!
super te Twoje ciuszki 
|
no właśnie ten smród mi najbardziej przeszkadza!!!! 
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama
moja kolezanka tak robila facet jej nie pozwalal kupowac ubranek i akcesoriow az do 25 tc, zeby bylo pewne ze wszytsko jest dobrze..
A ona prawie od poczatku jak sie dowiedziala z jest w ciazy to kupowala i chowala zeby on jej nie marudzil, no i na koniec on i tak sie nie pokapowal ze maja az tyle ciuszkow bo przeciez ona w wiekszosci dzeco ubierala i przewijala a jak mowil np: a skad te spodenki nigdy ich nie widzialem, to ona wciskala a nie pamietasz kupilismy wtedy i wtedy he he[COLOR="Silver"]
)
|
haha no mój tez najchętniej chciałby żebym nic jeszcze nie kupowała...ale ja nie mogę się powstrzymać bo brzuchol rośnie a sam jest taki uparciuch, że nawet nie chce wejśc na chwilę do sklepu jak mu chcę wózek pokazać bo boi się zapeszyć 
Cytat:
Napisane przez nitka_88
Widziałyście to?
|
bardzo wzruszajace te stópeńki takie malutkie...
|
|
|