Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-05, 15:13   #2247
tapetka22
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
Tez je dzisiaj oglądałam i tez się zastanawiałam skąd ta cena.

Uprzejmie donoszę, że dziś udałam się w poszukiwanie kubków i dalej nic, a to kolejna biedronka wyprzedażowa. Kupiłam za to dresik welurowy za 30zł i jestem naprawdę bardzo zadowolona, oraz te długie skarpety przecenione z 7.99 na 4.99 więc zakupy udane Siostra kupiła te perfumy Paradiso czy jakoś tak. Ładny zapach, ale chyba nie za bardzo trwały.

Byłam dziś w tesco i tam naprawdę trzeba sprawdzać ceny. Kupowałyśmy kawę za 16zł na półce, na kasie wybiło 17. Ja mówię, do pani, że cena na półce jest inna to babka wzięła i potoczyła się sprawdzać, moja siostra już strzeliła focha, że za złotówkę tyle będzie musiała czekać, ale nic. Wróciła po pewnym czasie i mówi że widocznie etykietka jest zła, bo kawa wchodzi za 17zł i czy chcemy ja za te 17, ja jakbym była sama to bym się kłóciła, bo to pomyłka sklepu i wprowadzanie klienta w błąd, kilka takich produktów i sumka się nazbiera, ale że siostra się spieszyła to wzięłyśmy taką. Niby to tylko 1zł, ale to nie o to chodzi, chodzi o zasady.
jak u mnie kubki przecenia to wam wszyskim kupie i powysyłam

ta kawa to maxwelka co??widzialam wczoraj ze poszla o złoty do góry..

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez hooliganka184 Pokaż wiadomość
Ototo też mnie to wnerwia do czerwoności
o ja!!!
tez tego nie cierpię!!!
ja zawsze od razu pakuje i się szybko usuwam...