Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 11:49   #2221
partytura
Zadomowienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII

Cytat:
Napisane przez miss venflon Pokaż wiadomość
głupiutka bo przeczytała skład i odłożyła ze względu na zwartość zagęstnika jakim jest żelatyna wieprzowa????
niestety,ale jogurty są nią napakowane-i co z tego,że pisze jogurt naturalny jak ma w składzie żelatynę?
jogurt naturalny to mleko i kultury bakterii -i nic więcej.
Widzę, że dotknęłam Cię do żywego, a nie takie było zmierzenie, bo szanuję cudze zwyczaje, a czytania etykiet nie uważam za głupie (w końcu sama to czasem robię..) Zdaję sobie również sprawę, że prawdziwego i w pełni naturalnego jogurtu to się prawie (?) nie dostanie w sklepach, ale nie o to mi chodziło. Zresztą nie byłabym taka pewna, że wspomniana kobieta miała wymogi równe Twoim, może nie jest ona wegetarianką i nie zależało jej na aż takiej nieskazitelności jogurtu? Może szperała w owocowych, a wśród tych i to w marketach to nie ma co liczyć na naturalność.. Może zerkała bardziej na skład pod kątem zawartej ilości owoców i innych składników? Tego nie wiemy! O co tu się przekomarzać czy wściekać? Nie gniewaj się więc, że użyłam na wpół wesołego słowa (dla mnie głupi, a głupiutki to nie to samo, nie jest dla mnie obraźliwe - nie wiem jak dla Ciebie i w sumie nic mi do tego ) po prostu jeśli ktoś ma określone wymogi to z reguły wie na co może liczyć i ma swoje zasady żywienia na ogół sprawdzone. Ja bynajmniej wiem, że gdy zależy mi na zdrowszych posiłkach to mogę wykonać określone zakupy czy czynności by uzyskać to na czym mi zależy. Nie mam też nikomu za złe, że ktoś sobie sprawdza składy nawet jeśli jest to notoryczne i trwa wielokroć dłużej niźli moje zakupy – przecież mnie to nie krzywdzi, nie mój interes ;-) Jeśli aż tak się wzburzyłaś moim komentarzem do historyjki Tapetki to wybacz, nie zamierzałam nikomu tym podnosić ciśnienia...
Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
(...)
Świetny! Muszę sobie taki kupić!
Tak na szybko przeleciałam kilka stron kubasów na allegro i zobaczcie na jaki kubek się natknęłam http://allegro.pl/kubek-fotografa-ca...165061122.html ale znalazłam też taki ładny, ręcznie robiony o poj. 1000 ml! Zastanowię się jeszcze czy brać czy też zobaczyć najpierw w jakimś takim sklepiku z prezentami albo drobiazgami
O kurczaczek, a to dobre Pierwszy raz widzę taki kubek hehe :P Jakbym znała jakiegoś fotografa pełną gębą, który żyje tym co robi to pewnie kupiłabym w prezencie Fajna rzecz, taka mniej spotykana

Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem

partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 11:59   #2222
madeline26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
3,99zł za 400g
Cytat:
Napisane przez AnusiaPn Pokaż wiadomość
u mnie kosztowały 3.60zł
Hmm to dziwne, czyżby wszędzie była inna cena, bo u mnie kosztują 3,89zł
Cytat:
Napisane przez Caramella Pokaż wiadomość
a takie pierogi z serem, to sie na slodko je, czy np. z cebulka? nie lubie pierogow na slodko :/
zdecydowanie na słodko, ja jadłam je z jogurtem naturalnym+serkiem truskawkowym+lekko posypane cukrem i były pyyyyyyyszne Ja uwielbiam naleśniki i takie pierożki na słodko, z resztą wszystko co słodkie to uwielbiam
Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
A te pierogi z serem są w lodówkach czy są mrożone?
Pytanie już było kilka razy i odpowiedź również, ale odpowiem, że pierogi są w lodówkach, obok innych pierogów, krokietów, innych produktów garmażeryjnych na najwyższej półce
madeline26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 12:01   #2223
alamirka
Moderator

U mnie pierożki Virtu są za 3.69
Zerknęłam na jajka, nie kupuje, ale pisałyście o cenach no i masakra: eLki po 5.99 a eMki po 4.99.

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-03-05 o 12:02
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 12:05   #2224
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Zerknęłam na jajka, nie kupuje, ale pisałyście o cenach no i masakra: eLki po 5.99 a eMki po 4.99.

strach myśleć co będzie przed Wielkanocą -jak tak drożeją to aby do 10zł nie wzrosły
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 12:12   #2225
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
Tak na szybko przeleciałam kilka stron kubasów na allegro i zobaczcie na jaki kubek się natknęłam http://allegro.pl/kubek-fotografa-ca...165061122.html ale znalazłam też taki ładny, ręcznie robiony o poj. 1000 ml! Zastanowię się jeszcze czy brać czy też zobaczyć najpierw w jakimś takim sklepiku z prezentami albo drobiazgami
pomysłowy jest ten kubek... aczkolwiek słyszałam pewną historię od mojego szwagra-fotografa, jak to jego kumpel na weselu zmieniał obiektywy (na stole), a kelner rozlewał gościom kawę do filiżanek i zalał mu obiektyw za kilka tysięcy zł myśląc że to kubek

zaraz wybieram się do B. po dwupak płynu do płukania E z nadzieją że jeszcze nie pochowali

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 12:15   #2226
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
strach myśleć co będzie przed Wielkanocą -jak tak drożeją to aby do 10zł nie wzrosły
Niestety z tego co powiedzieli niby jacyś niby bardziej rozeznani w temacie i co napisano w jednym z dwóch artykułów, które wczoraj zdaje się (?) wrzuciła tu jedna z nas to jest i taka możliwość... Paranoja jakaś - za jaja z powiedzmy dwójką (bo te skoki wiążą się ze zmianami warunków m.in.) po 7 czy nawet i 10zł ..
Oby tylko dostawcy najlepszych jajek ze wsi nie zrobili z tej okazj skoków za ceny jaj.. w końcu i tak oni na tym skorzystają i będą mieć lepszy utarg, bo wiele rodzin zwróci się po jajka do nich choć dotąd zadowalało się trójeczkami ze sklepów..

Stary 2012-03-05, 12:20   #2227
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie pierożki Virtu są za 3.69
dobrze że ja jajka dostaje od mamy która jeszcze ma z 10 kurek ale obiło mi się o uszy że ceny jaj wiejskich na ryneczkach wynoszą nawet 1zł za sztukę

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-05, 12:25   #2228
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Czyżby szykowała się afera z jajami w roli głównej ...

Przed świętami szał na jaja jest przerażający wręcz, wszędzie gdzie nie spojrzę reklama jajek w super cenie i stosy jaj wszelakich w sklepach.
Jaja normalnie

Zapewne nowe wymogi hodowlane będą automatycznie powodowały wyższe ceny jaj. Tak to już jest.

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
dobrze że ja jajka dostaje od mamy która jeszcze ma z 10 kurek ale obiło mi się o uszy że ceny jaj wiejskich na ryneczkach wynoszą nawet 1zł za sztukę
1 zł za jajko to normalna cena

Wczoraj zasłyszałam historię, gdzie w sklepie ze zdrową żywnością jajka wyceniono na 3 zł / sztuka.
To się nazywa pricing
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 12:38   #2229
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Eeee.. głupiutka Mogła wziąć naturalkę np. Tolkę i z owocami zmiksować Albo kefir
ps. Podglądywaczko Ty
Ja lubię jogurt Tolę z płatkami jeść.

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez miss venflon Pokaż wiadomość
głupiutka bo przeczytała skład i odłożyła ze względu na zwartość zagęstnika jakim jest żelatyna wieprzowa????
niestety,ale jogurty są nią napakowane-i co z tego,że pisze jogurt naturalny jak ma w składzie żelatynę?
jogurt naturalny to mleko i kultury bakterii -i nic więcej.
Jogurt naturalny tola ma dobry skład
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 12:39   #2230
aktogimka
Zakorzenienie

Pan, u którego zawsze kupujemy jajka, mówił, że do Wielkanocy będą po 1 zł. On sprzedaje różne rozmiary, więc ma też różne ceny, ale te duże na pewno dojdą do 1 zł.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 12:44   #2231
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wredek Pokaż wiadomość
Ja też zawsze czytam skład jogurtów, bo nie kupuję tych z żelatyną A w tym naturalnym z biedronki niestety jest.
Ja mam jogurt naturalny Tola mały i nie widziałam żelatyny. Mogę Wam skład napisać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-05, 12:51   #2232
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caramella Pokaż wiadomość
a takie pierogi z serem, to sie na slodko je, czy np. z cebulka? nie lubie pierogow na slodko :/
Siostra je ze śmietaną ale bez cukru, mama ze skawarkami a ja polane stopionym masłem

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 12:57   #2233
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
U was też zniknęła mielonka indycza, czyli mięsko mielone te najtańsze? Nie żebym tęskniła Ale ot tak zwróciłam uwagi że nie ma, i z bogiem bo to największe mięsne paskudztwo w całym sklepie było
U mnie też ostatnio nie byłe tego mielonego. Tęsknić za tym nie będę, bo jest niedobre. Droższe mielone jest o wiele smaczniejsze, łatwiej się przyrządza i bardziej idzie się najeść (ma więcej % mięsa)

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ta pizza też mnie kusi, bo świetnie wygląda Jakbyś ją wypróbowałam, to daj znać Ja jak ją spróbuję to też Ci napiszę
Ja polecam pizzę z pieca z salami.
Stary 2012-03-05, 13:02   #2234
aniad5
Raczkowanie

Dziewczyny, szukałam bezskutecznie w necie jakichś opinii dot. mopa obrotowego z biedronki. Stanęłam właśnie przed koniecznością zakupu czegoś takiego, popatrzyłam co mnie więcej jest na allegro i przypomniałam sobie ze od czasu do czasu bywa w biedronce. Czy dobrze kojarzę że biedronka ma mopy obrotowe z viledy? Czy któraś z Was kochane ma może takie urządzenie i może napisać coś o jego działaniu? Zależy mi zwłaszcza na informacji czy po odwirowaniu jest na tyle suchy by wycierac np. panele lub parkiet. Czy wiaderko a zwłaszcza wirówka nie psuje się po kilku użyciach. I jeszcze pytanie czy nie orientujecie sie kiedy będzie dostępny w sklepie ( wiem wiem że jesteście szczęśliwe że nie dali go z okazji dnia kobiet , ale może cos gdzieś słyszałyście o terminie dostaw)
aniad5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 13:03   #2235
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Ja lubię jogurt Tolę z płatkami jeść.

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Jogurt naturalny tola ma dobry skład
Ja zazwyczaj jak kupię to jem Tolcię solo. A kiedyś nie jadałam naturalnych jogurtów. Tola mi podeszła jeśli o konsystencję i smak chodzi. Nie jest zbyt wodnista czy kwaskowata i dlatego oswoiły się z nią moje kubki smakowe

fashionismypassion dobrze to ujęłaś - z jajkami to się normalnie pomału robią... jaja

Stary 2012-03-05, 13:06   #2236
asiulka123
Zakorzenienie

Mam pierogi ze szpinakiem! Juz nie mogę się doczekać kiedy je zjem

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 13:25   #2237
BabaZMiasta
Rozeznanie

Poszłam do Biedry, żeby powąchać 'psikadełka' i kupić nudziaka jeśli będzie. Wchodzę, pierwsze co mi się w głowie pojawiło "atak na pierogi!". Idę więc do zamrażarek, szukam i szukam... ni ma Jeszcze szukając myślę sobie "o jakiej najwyższej półce oni pisali?" W momencie przekraczania progu domu przypomniałam sobie, ze przecież one nie są w zamrażarkach I po pierogach

Troszkę szybko się ulatnia zapach z tej polecanej tutaj wody. Chociaż zapach nawet ładny. Było kilka flakoników, więc uznałam, że się wstrzymam. Teraz sama nie wiem, brać czy nie? A z lakierów pozostały tylko czerwone i 2 szare.

Nakarm głodne brzuszki

www.pustamiska.pl
www.pajacyk.pl
BabaZMiasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 13:27   #2238
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniad5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, szukałam bezskutecznie w necie jakichś opinii dot. mopa obrotowego z biedronki. Stanęłam właśnie przed koniecznością zakupu czegoś takiego, popatrzyłam co mnie więcej jest na allegro i przypomniałam sobie ze od czasu do czasu bywa w biedronce. Czy dobrze kojarzę że biedronka ma mopy obrotowe z viledy? Czy któraś z Was kochane ma może takie urządzenie i może napisać coś o jego działaniu? Zależy mi zwłaszcza na informacji czy po odwirowaniu jest na tyle suchy by wycierac np. panele lub parkiet. Czy wiaderko a zwłaszcza wirówka nie psuje się po kilku użyciach. I jeszcze pytanie czy nie orientujecie sie kiedy będzie dostępny w sklepie ( wiem wiem że jesteście szczęśliwe że nie dali go z okazji dnia kobiet , ale może cos gdzieś słyszałyście o terminie dostaw)
ja mam ten mop obrotowy, kupiony w telezakupach mango, ale dziala tak samo jak ten z biedry Uzywam go juz od kilku miesiecy i nic z nim sie nie dzieje. odwirowuje sie dobrze, ja myje nim panele. Jedyne moje zastrzezenie- ta koncowka jest okrągła i dosc duza- przez co ciezko dotrzeć nią w jakies zakamarki, kąty. normalny mop jest mniejszy objetosciowo i bardziej 'plastyczny' wiec dotrzesz nim wszedzie. Poza tym, warto pomyslec o tej koncowce do zmiany- nie wiem czy do biedronkowego jest dołączona końcowka na wymiane, a kiedys w koncu wymienic bedzie ją trzeba, a nie orientuje sie, czy w normalnych sklepach mozna te koncowki kupic.
Stary 2012-03-05, 13:41   #2239
PoKaPoKa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karolina :-) Pokaż wiadomość
Widzę Lublin u Ciebie w lokalizacji w której Biedronce można jeszcze spotkać ten lakier nude?
Byłam na zamojskiej i wzięłam ostatni nude

MakeUp Artist www.annettea.pl
PoKaPoKa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-05, 13:49   #2240
aniad5
Raczkowanie

crozee dzięki za odpowiedź, rzeczywiście ważne są wymienne końcówki , w viledzie można dokupić, do biedronkowego nie wiem, nie interesowałam się wcześniej tematem, jakby były to chyba pojawiały by się w gazetkach. Chyba ze rzeczywiście ten mop z biedronki to jakiś mop "firmowy" w niższej cenie wtedy końcówki można dokupić gdzie indziej.
Vileda ma lekko trójkątny kształt - można lepiej dotrzec do rogów
http://allegro.pl/hit-vileda-easy-wr...184249184.html
A co do działania, wiesz właśnie różna jest prędkośc wirowania np. vileda wiruje ok. 1000 obrotów a są tez takie które wirują ponad 2000 . Poza tym podobno niektóre wiaderka maja plastikowe wszystkie zębatki i szybko ulegają zużyciu.
Ale za mopa z allegro musiałabym zapłacić 100 zł , vileda 130 , plus wysyłka. Ten z biedronki o ile pamietam kosztował ok. 70 zł i odpada przesyłka. Więc jakby był dobry to po co przepłacać ? Dlatego zależy mi tez na opiniach tych dziewczyn które mają mopa biedronkowego. Mam nadzieję że chociaż jedna z Was użytkuje taki, w końcu u mnie w mieście szybko schodzą jak są na sklepie.
crozee dzięki raz jeszcze
aniad5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 14:10   #2241
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniad5 Pokaż wiadomość
Jestem posiadaczką tego mopa. O ile pamięć mnie nie myli on nie jest produkowany przez Viledę.

Swój zakupiłam w innym supermarkecie. Także warto zanim się zdecydujesz porównać oferty innych sklepów.

Dla mnie jest lepszy od zwykłego mopa. Używałam go już kilkakrotnie i nic się z nim nie dzieje. Był tańszy niż reklamowane mopy obrotowe innych firm. W pełni się sprawdza.

W zależności od potrzeby można odwirować mop mocniej lub słabiej. Dla mnie sposób wyciskania wody jest wygodniejszy od standardowej opcji i efektywniejszy.

Mop jak i wiaderko wyglądają tak samo jak w dniu zakupu. Pedał do odwirowania wody działa, nie zacina się itp.

Polecam

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Ja zazwyczaj jak kupię to jem Tolcię solo. A kiedyś nie jadałam naturalnych jogurtów. Tola mi podeszła jeśli o konsystencję i smak chodzi. Nie jest zbyt wodnista czy kwaskowata i dlatego oswoiły się z nią moje kubki smakowe

fashionismypassion dobrze to ujęłaś - z jajkami to się normalnie pomału robią... jaja
jaja jak berety

się dopiero zacznie odliczanie do Wielkanocy i jajeczny biznes ruszy z kopyta

Cytat:
Napisane przez BabaZMiasta Pokaż wiadomość
Poszłam do Biedry, żeby powąchać 'psikadełka' i kupić nudziaka jeśli będzie. Wchodzę, pierwsze co mi się w głowie pojawiło "atak na pierogi!". Idę więc do zamrażarek, szukam i szukam... ni ma Jeszcze szukając myślę sobie "o jakiej najwyższej półce oni pisali?" W momencie przekraczania progu domu przypomniałam sobie, ze przecież one nie są w zamrażarkach I po pierogach

Troszkę szybko się ulatnia zapach z tej polecanej tutaj wody. Chociaż zapach nawet ładny. Było kilka flakoników, więc uznałam, że się wstrzymam. Teraz sama nie wiem, brać czy nie? A z lakierów pozostały tylko czerwone i 2 szare.
pierogowe szaleństwo

U mnie pierogi były owszem, ale jak na złość nie można było wypłacić pieniędzy w pobliskim bankomacie obawiałam się, że nie wystarczy mi gotówki na zakupy i zrezygnowałam z pierogów. Przy kasie okazało się, że mogłam je brać ... ale już nie chciało mi sie biegać po sklepie i ponownie stać w kolejce.

i myślę sobie - aleś ty głupia, trzeba było brać jak są na wizazu dziewczyny piszą, że deficyt a Ty nieprzygotowana do akcji zupełnie

Poczytuję sobie w wątku o tej wodzie perfumowanej i sama jestem ciekawa zapachów. Ktoś pisał wcześniej, że zapachy są zbliżone do popularnych zapachów m.in. Cool Water.
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 14:12   #2242
roxi92
Raczkowanie

ogladalyscie juz meble? jak to wyglada?

*pani magister!
*samorealizacja!
*walka o formę na LATA, nie na lato!
*dbam o włosy i cerę

Burza w garnkach- gotuję!
już trochę mniej...

Edytowane przez roxi92
Czas edycji: 2012-03-05 o 14:14
roxi92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 14:19   #2243
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Te kosmetyczki co są od dziś.. no rozbawiły mnie. Jakieś małe portmonetki, chińskiej jakości, wypiardki małe Nie wiem za co oni taką cene zawalili w tym przypadku
Tez je dzisiaj oglądałam i tez się zastanawiałam skąd ta cena.

Uprzejmie donoszę, że dziś udałam się w poszukiwanie kubków i dalej nic, a to kolejna biedronka wyprzedażowa. Kupiłam za to dresik welurowy za 30zł i jestem naprawdę bardzo zadowolona, oraz te długie skarpety przecenione z 7.99 na 4.99 więc zakupy udane Siostra kupiła te perfumy Paradiso czy jakoś tak. Ładny zapach, ale chyba nie za bardzo trwały.

Byłam dziś w tesco i tam naprawdę trzeba sprawdzać ceny. Kupowałyśmy kawę za 16zł na półce, na kasie wybiło 17. Ja mówię, do pani, że cena na półce jest inna to babka wzięła i potoczyła się sprawdzać, moja siostra już strzeliła focha, że za złotówkę tyle będzie musiała czekać, ale nic. Wróciła po pewnym czasie i mówi że widocznie etykietka jest zła, bo kawa wchodzi za 17zł i czy chcemy ja za te 17, ja jakbym była sama to bym się kłóciła, bo to pomyłka sklepu i wprowadzanie klienta w błąd, kilka takich produktów i sumka się nazbiera, ale że siostra się spieszyła to wzięłyśmy taką. Niby to tylko 1zł, ale to nie o to chodzi, chodzi o zasady.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 14:27   #2244
Frytka012
Raczkowanie

Poszłam do biedry z zamiarem kupna tych kosmetyczek, ale jak to coś zobaczyłam to od razu odłożyłam. Co za badziew za taką cenę, myślałam że jakieś skórzane będą a to zwykły materiał i malutkie strasznie.
Mam do Was pytanie: Jak się czujecie z tym że panie na kasach nie czekają aż się spakujemy i odejdziemy od kasy tylko z tyłu zaraz liczą kolejną osobę. Mnie osobiście to wnerwia na MAXA. W Lidlu to dopiero jest kulturka.
Frytka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 14:43   #2245
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Frytka012 Pokaż wiadomość
Poszłam do biedry z zamiarem kupna tych kosmetyczek, ale jak to coś zobaczyłam to od razu odłożyłam. Co za badziew za taką cenę, myślałam że jakieś skórzane będą a to zwykły materiał i malutkie strasznie.
Mam do Was pytanie: Jak się czujecie z tym że panie na kasach nie czekają aż się spakujemy i odejdziemy od kasy tylko z tyłu zaraz liczą kolejną osobę. Mnie osobiście to wnerwia na MAXA. W Lidlu to dopiero jest kulturka.
A mnie wnerwia jak pani kasuje klientowi zakupy, odstawia tam obok, a ten zamiast szybko pakować do wózka co by tłoku nie robić stoi sobie i czeka na zbawienie. No ludzie, zanim ona skasuje to można już się zabrać ze wszystkim, a nie tylko kolejkę przedłużać.
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 14:54   #2246
hooliganka184
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
A mnie wnerwia jak pani kasuje klientowi zakupy, odstawia tam obok, a ten zamiast szybko pakować do wózka co by tłoku nie robić stoi sobie i czeka na zbawienie. No ludzie, zanim ona skasuje to można już się zabrać ze wszystkim, a nie tylko kolejkę przedłużać.
Ototo też mnie to wnerwia do czerwoności

Moje chomiczki:
Tusia [*]
Orzeszek [*]
Misia
Tosia
Lusia
Zuzia
hooliganka184 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 15:13   #2247
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
Tez je dzisiaj oglądałam i tez się zastanawiałam skąd ta cena.

Uprzejmie donoszę, że dziś udałam się w poszukiwanie kubków i dalej nic, a to kolejna biedronka wyprzedażowa. Kupiłam za to dresik welurowy za 30zł i jestem naprawdę bardzo zadowolona, oraz te długie skarpety przecenione z 7.99 na 4.99 więc zakupy udane Siostra kupiła te perfumy Paradiso czy jakoś tak. Ładny zapach, ale chyba nie za bardzo trwały.

Byłam dziś w tesco i tam naprawdę trzeba sprawdzać ceny. Kupowałyśmy kawę za 16zł na półce, na kasie wybiło 17. Ja mówię, do pani, że cena na półce jest inna to babka wzięła i potoczyła się sprawdzać, moja siostra już strzeliła focha, że za złotówkę tyle będzie musiała czekać, ale nic. Wróciła po pewnym czasie i mówi że widocznie etykietka jest zła, bo kawa wchodzi za 17zł i czy chcemy ja za te 17, ja jakbym była sama to bym się kłóciła, bo to pomyłka sklepu i wprowadzanie klienta w błąd, kilka takich produktów i sumka się nazbiera, ale że siostra się spieszyła to wzięłyśmy taką. Niby to tylko 1zł, ale to nie o to chodzi, chodzi o zasady.
jak u mnie kubki przecenia to wam wszyskim kupie i powysyłam

ta kawa to maxwelka co??widzialam wczoraj ze poszla o złoty do góry..

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez hooliganka184 Pokaż wiadomość
Ototo też mnie to wnerwia do czerwoności
o ja!!!
tez tego nie cierpię!!!
ja zawsze od razu pakuje i się szybko usuwam...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-05, 15:19   #2248
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość

Ja polecam pizzę z pieca z salami.
Dzięki Wypróbuję przy najbliższej okazji
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 15:20   #2249
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość

(...)jaja jak berety

się dopiero zacznie odliczanie do Wielkanocy i jajeczny biznes ruszy z kopyta (...)
Nic dodać, nic ująć
Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
jak u mnie kubki przecenia to wam wszyskim kupie i powysyłam

ta kawa to maxwelka co??widzialam wczoraj ze poszla o złoty do góry..

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

o ja!!!
tez tego nie cierpię!!!
ja zawsze od razu pakuje i się szybko usuwam...
Uważaj, bo zacznę Cię trzymać za słowo hehe
Swoją drogą ciekawe ile za paczuszkę by wyszło

ps. I ja mam tak samo - babki kasują a ja pomału się pakuję Tak przecie jest najkorzystniej nawet dla mnie samej Po co miałabym czas marnować

Stary 2012-03-05, 15:20   #2250
tapetka22
Zakorzenienie

mam pytanie do smakoszek toli

czy jest podbna w smaku do jogurtu z obrazka?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jogurt-175g-jogu-naturalny-calpro.jpg (12,2 KB, 42 załadowań)

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości