2006-12-17, 21:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...
Dziewczyny .
Powiem Wam szczerze,że jestem mile zaskoczona,a nawet wzruszona Waszymi wypowiedziami odnoszącymi się do mojej osoby.
Szczerze mówiąc myślałam,że jestem "tą Złą" -ze względu na mój niewyparzony język(co tu kryć) i to,że zawsze mówię to,co myślę.Choć nie będę ukrywać-niejeden raz ugryzłam się w język,żeby komuś nie zrobić przykrości zbytnią szczerością .
Ale,tak jak kiedyś napisalam: Jestem,jaka jestem.
Więc,jeśli kiedyś będziemy miały okazję spotkać się w realu-wiecie ,czego możecie się spodziewać .
Chociaż oczywiście aż tak wredna na jaką wyglądam-nie jestem .
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez nekome
Fajnie jest byc milym rozczarowaniem  dziekuje 
|
Nie ma za co .To ,co mi wcześniej wyleciało z głowy,a mialam na końcu języka,żeby napisać-to powinno być,że "wydawało mi się,że zadzierasz nosa" -bo tak się mówi,ale wyleciało mi z głowy w trakcie pisania .
Cytat:
Napisane przez Pomadka
Dziewczyny chciałabym Wam podziękować za wyróżnienie mojej skromnej osoby. Nie spodziewałam się tak miłego akcentu po fali wyzwisk i epitetów jakie do mnie trafiły w ostatnim czasie na PW. Tym bardziej czuję się doceniona.
Bardzo serdecznie dziękuję, jest mi niezwykle miło.
Swoja droga to myślałam, że wygram w kategorii najładniejszy avtar.

|
Pomadko,,co tu kryć.Jesteś najbardziej pracowitą "starą" moderatorką -bo teraz doganiają Cię Rambo i Cheer.
Ślady Twojej pracy zawsze i wszędzie było widać.A te PW ,to tylko dowód na to,że to prawda.Jakbyś nic nie robiła,to byś ich nie otrzymywała-więc bierz je za dobrą monetę .