![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...
nekome i et-ka. Obie, z roznych wzgledow dla mnie wazne.
![]()
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Wtajemniczenie
|
Po przemyśleniach muszę uzupełnić swoją listę o: (kategorie prywatne)
Primaverę - za rzeczowość i życzliwość Cattt - za nieustannie dobry humor |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
jest wiele fajnych osob i nie chce sie tu wdawac w szczegoly, ale chcialam zdradzic moj typ na najlepszy avatar:
Pani Rambo Herbatnik ![]() ![]() ![]()
![]() |
#216 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
O matko a tu co za wybory?
DEBIUT ROKU: Fresa. Pojawiła się nagle. Nie wiadomo skąd i jak. GADUŁA: a jest tu taka pani Fr, Fre, a tak Fresa PĘDZIWIATR: tutaj non stop ktoś pędzi ![]() NA NIA ZAWSZE MOGĘ LICZYC: JBridget, Jaszmurka, Lexie, Shem, Aeterna, Warszawianka, Różowy Strachulec i Momuś-> MOMO ![]() AVATAR: Nóżki machające- czyli Jaszmurka ![]() NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ: Lukrecja Borgia, Aeterna, Awia, Luba, Lexie, Różowy Strachulec Moderator ROKU: Nutka, Lexie, Pomadka
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzieło Mona Lisy oczywiście ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Konto usunięte
|
Misioczat-ato byloby takie nieskromne
![]() ![]() Ale wiedzialam ,że zapomne NIECHCACY kogos. To przez te święta...Idę więc uzupełnić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Debiut – zdecydowanie Fresa
Gadula - Aeterna, Fresa i Bess . Wszedzie dziewczyn pelno, był okres ze balam się otworzyc lodowke by nie zostac zasypana nowymi postami,których zal nie przeczytac ![]() Na nia mogę zawsze liczyc – Et-ka, Ami, Ines1985, Demonik – sprawdzone zarówno na gruncie wizazowym jak i w realu. Avatarek – Jaszmurka. Uwielbiam : ) Moniska – jak widze Ivo to od razu buzia mi się smieje : ) Moderator – bardzo lubilam modowanie Suzany i Inch, Pomadka, Rambo i Cheer: ) i Nutka za zrobienie cudow na gotowaniu : ) oraz Sylwia.gda Mężczyzna : by nie być posadzona o stronniczość nie wymienie Tygrysiatka18, choc madrze pisze i ma poukładane w glowie. Lubie Złośliwca za ciete komentarze. Lubie także czytac wypowiedzi Clevlanda Twórczość : Lullaby22 na kuchennym /pamiętam jak mnie rok temu ustawiala w kwestii terminu kiedy należy zaczac myśleć o pieczeniu ciasteczek świątecznych ![]() I kategoria najsensowniejsza wypowiedz: tu chyba będę miala najwięcej typow, po pierwsze młodzież ![]() Podpis et-ka zarowno popredni pizamowy jak i aktualny [SIZE=3]Najpewniej nie sa to wszystkie wizazanki, które sa dla mnie wazne, liste będę uzupełniać ![]() Edytowane przez nekome Czas edycji: 2006-12-17 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DEBIUT ROKU Fresa GADUŁA Aeterna, Bess, Fresa PĘDZIWIATR Krzysztof25 ![]() NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC… Musiałabym tu wymienić większość wizażanek ![]() MEZCZYZNA NA WIZAZU Złośliwiec AVATAR Jaszmurka, Warszawianka PODPIS "Dziękuje, nie słodzę" podpis (chyba) Rzastin ![]() NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ Uff.. Windykatorka, Aeterna, Szajajaba, Fresa, Luba, Paula007, Bess, Et-ka, Warszawianka, Lexie, Lovisa, Lukrecja_Borgia, Marcelina73, Awia, Silva, Moee, Juda, Ines1985, AgaZ, Impersona, Monyczkaaa, Ruda7816, Momo, Agabil, Lullaby22, Nymphetamina, Cattt, Paula78, Spray, Starsza_pani, Shemreolin, itd.. Na pewno zapomniałam o wielu osobach. Jak mi się ktoś przypomni, to dopiszę ![]() OSOBOWOŚĆ ROKU Aeterna, Lullaby22, Nymphetamina NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ Agabil, Mona Lisa Moderator ROKU Lexie, Pomadka, Ines1985 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze pomyślę na swoją listą ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2006-12-18 o 17:34 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Ja musze jeszcze kogos wyróżnić
![]() ![]() ![]() Tą wizażanka jest Luba ![]()
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,ja też uzupełniam listę,bo niestety pominęłam wiele wartościowych osób,bez których nie wyobrażam sobie Wizażu.I jestem pewna,że to jeszcze niekompletne uzupełnienie.
A więc -na pewno powinnam była wcześniej dodać : Jowisia,która trochę za rzadko się udziela ostatnimi czasy ![]() Nekome,bardzo miłe rozczarowanie ![]() ![]() Juda -także bardzo miłe rozczarowanie ![]() Cattt,za jej zakamuflowane cięte riposty ![]() Monyczkaaa,za przodownictwo w walce o ład i porządek ![]() Klaudiaa,z którą miałyśmy kiedyś małe spięcie(nie wiem,czy pamiętasz)-a okazało się,że jest mądrą i inteligentną młodą osobą ![]() A także :Agabil,Manolita,Ines1985, Primavera. Na pewno to nie jest jeszcze kompletna lista,bo takich osób jest naprawdę sporo-a pamięć lubi płatać figle w najmniej odpowiednim momencie ![]()
![]() |
#225 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomidor to przy mnie jest straszny bladzioch. ![]() Wielkie dzieki. Placze sie tu dzisiaj i wszedzie wtykam swoje trzy grosze ![]() Wszystkim dziekuje. Kazdy chce wiedziec, ze to co pisze jest przez innych czytane. I ja nie jestem wyjatkiem. Sprawia mi duza przyjemnosc, kiedy widze, ze ktos mnie czyta. I jestem wszystkim wdzieczna Tak na marginesie: Lully, kiedy nalezy zaczac myslec o pieczeniu ciasteczek? ![]()
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
DEBIUT ROKU-
Tama. GADUŁA ![]() Nie no, Fresa mnie przebiła, oddaję zatem wieniec, w sam raz będzie na zupę ![]() ![]() MĘŻCZYZNA NA WIZAŻU-Ech, jest (lub było ![]() Mithrandir. AVATAR- Upadła kobieta, ale nie z wielkim cycem ![]() Czy ktoś pamięta..? Mam nadzieję, że tak; cud mniód avatar. NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDŹ- Nie umiem wręczyć Inglotowego Nobla ![]() ![]() Każda z Dziewcząt (i nieDziewcząt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I pozdrawiam bardzo serdecznie ![]() ![]() Obgadywaczki :P:P:P
![]() ![]()
![]() Edytowane przez Aeterna Czas edycji: 2006-12-17 o 15:44 Powód: dobra, nie będę brutalna i się edytnę z tymi śliwkami ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
DEBIUT ROKU -keythh26
GADUŁA - nie lubię gaduł NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ - Anul3k, anies5,cattt NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ - martini., ruda, paula78,Myszi, Voodia, joey, Babci Weatherwax, JustinTimberlake,nebraska ,olka_222,taszkin,totally ,nineczka,Atram,agabil OSOBOWOŚĆ ROKU - Aeterna, jola, *majka*,sylwia***,windyka torka Moderator ROKU - czarownicagosia, Anahstasia
![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miło mi bardzo ![]() ![]() ![]() Ja wogóle jak już pisze posta to chciałam napisać,że dziękuje wszystkim dziewczynom,które kiedykolwiek,w jakikolwiek sposób pomogły mi ![]() Były to różne sprawy,napisałam wiele PW z przeróżnymi pytaniami i nigdy nie spotkałam się z nieżyczliwością czy podobnymi ![]() Dziękuje bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() W ubiegłym roku, nie odważyłabym się zawrzeć swoich opinii w tym wątku, w aktualnej odsłonie z przyjemnością napiszę kilka słów. Cenię wiele Osób tworzących Wizaż, każda przewijająca się osobowość wnosi i zaznacza w taki lub inny sposób swoją bytność tutaj i tak naprawdę bez nas WSZYSTKICH to forum nie istniałoby. Skupiamy bogatą konstelację temperamentów, reprezentujemy różne środowiska, a jednak każde z nas znajduje tutaj miejsce i ma szansę zetknąć sie z wieloma wspaniałymi Ludźmi, współtworzącymi forum. Pamiętam o tym i dlatego po trosze wyróżniam KAŻDĄ WIZAŻANKĘ, która wkłada choć okruszek serca w życie tego forum. Jeśli natomiast mogę w szczególny sposób wyróżnić Wizażanki, z takich czy innych powodów- by być obiektywną, doceniając całokształt- napewno z czystym sumieniem kieruję ciepłe słowa w stronę: Et-ki, Lullaby, Cattt, Cheer, Misioczatka, Marceliny, Luby, Buni, Windykatorki, Bridget, Lovisy, prowadzącej pajacykowe i pajacykopodobne kampanie Nadin, Lazy_Morning, awii, Laury2112, niepokornej Aeterny,, taszkin, młodziutkich a dojrzałych i rozważnych Lexie, Ines1985, wrażliwej i taktownej AgiBJ, Rudzi, Momo, Tamy, której piękne wypowiedzi dają do myślenia (...) ![]()
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chciałabym Wam podziękować za wyróżnienie mojej skromnej osoby. Nie spodziewałam się tak miłego akcentu po fali wyzwisk i epitetów jakie do mnie trafiły w ostatnim czasie na PW. Tym bardziej czuję się doceniona.
Bardzo serdecznie dziękuję, jest mi niezwykle miło. ![]() ![]() *** Swoja droga to myślałam, że wygram w kategorii najładniejszy avtar. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Ktoś wyciągnął ten wątek w tym roku
![]() I bardzo dobrze , miło mi będzie wyróżnic w nim kilka wizażanek, które swoją mądrością, taktem , czy umiejętnościami mocno wbiły mi się w pamięć ![]() Do takich wizażanek w tym roku zaliczam niewątpliwie : Lubą Momo Mariqę Fresę Primavierę Speranzę Aanię po prostu lubię czytać Wasze posty ![]() ![]() PS musze jeszcze doadać dziewczyny z modowego forum, które też są bardzo życzliwe i miłe, hm... i co tu dużo mówić ich kombinacje, zestawy ciuchów sa dla mnie inspiracją ![]() Muszę wspomnieć o Justcie 1980, Paulinie, Stellios, anies i pewenie jeszcze kilku innych, których nicki jakoś teraz znikneły z mojej pamięci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Pomadko- czyżby aż tak źle się działo..że otrzymujesz wiadomości zawierające wyzwiska i epitety??? przecież to niedopuszczalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Pomadko trzymaj się!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że więcej takich sytuacji nie zaliczę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Powiem Wam szczerze,że jestem mile zaskoczona,a nawet wzruszona Waszymi wypowiedziami odnoszącymi się do mojej osoby. Szczerze mówiąc myślałam,że jestem "tą Złą" -ze względu na mój niewyparzony język(co tu kryć) i to,że zawsze mówię to,co myślę.Choć nie będę ukrywać-niejeden raz ugryzłam się w język,żeby komuś nie zrobić przykrości zbytnią szczerością ![]() Ale,tak jak kiedyś napisalam: Jestem,jaka jestem. Więc,jeśli kiedyś będziemy miały okazję spotkać się w realu-wiecie ,czego możecie się spodziewać ![]() Chociaż oczywiście aż tak wredna na jaką wyglądam-nie jestem ![]() Dziękuję ![]() Nie ma za co ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ślady Twojej pracy zawsze i wszędzie było widać.A te PW ,to tylko dowód na to,że to prawda.Jakbyś nic nie robiła,to byś ich nie otrzymywała-więc bierz je za dobrą monetę ![]()
![]() |
![]() |
#239 | |
Konto usunięte
|
EDIT
Postanowiłam edytować swoją wypowiedź. Wymieniłam tu osoby, które według mnie zasługują na sczególne wyróżnienie, jednak co jakiś czas przypominałam sobie o następnych, a jestem pewna , że wiele osób pominęłam,dlatego nie widzę sensu istnienia tej listy. Zostawię fragment swojej poprzedniej wypowiedzi: Cytat:
![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2006-12-20 o 14:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ehhh, wizażowe wybory. Pamiętam je sprzed roku. Zawsze lubiłam ten wątek, podobnie jak "wspominkowy" i "podziękowaniowy"- pamiętacie go jeszcze? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=57991 . Dzięki nim bytowanie na wizażu jest przyjemniejsze. i nie zgodzę się, że jest to KWA ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.