2012-03-07, 15:09
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Bezpieczne Firmy Czyli Nie Testowane Na Zwierzętach — część 3
Dziewczyny, mnie też jest ciężko przekonać innych, że warto przerzucić się na kosmetyki nie testowane na zwierzakach. Zaczęłam od mamy i babci, która kosmetyki uwielbia Niestety są niereformowalne Wobec tego wpadłam na pomysł, żeby z okazji Dnia Kobiet sprezentować im paczuszki z podstawowymi kosmetykami CF (żel p/prysznic, szampon, ew. odżywka, balsam, etc.), które można kupić w rossmannie, naturze czy SP - żeby nie było, że nietestowane są trudno dostępne. Mam nadzieję, że taki podarek przypadnie im do gustu i zaczną wybierać kosmetyki cf 
Cytat:
Napisane przez girlonthebridge
ej laski maszynek w ogóle nie ma, z tych firm nie-testujących? tak zero???? no czym ja mam bobra golić  (((((( a co mam J. kupić  (((((( idę grzebać w poszukiwaniu maszynek do golenia firmy nie-testującej może jest jakaś firma krzak 
|
Też mam ten problem, na razie jadę na zapasie Bica (okropna jestem, ale i tak zużyć muszę) i czekam na jakieś informacje o przyjaznych maszynkach. Zawsze też zostają nam plastry Daxa czy Joanny (tych drugich nie polecam- efekt marny, za to można nabawić się podrażnienia skóry), ew. depilator (brrr)
|
|
|