Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak to jest??:((
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-18, 18:45   #10
myszka2006
Rozeznanie

Dot.: Jak to jest??:((

hmmm......ja przyznzam sie ze tez kiedys o tym myslalam...i to chyba zalezy od tego czegos...
zawsze mnie zastanawialo, ze dziewczyny, ktore nie sa zbyt urodziwe, maja najlepszych chlopakow (chodzi mi o wyglad)...i chyba wiem dlaczego tak jest...bo faceci, wybieraja te ladne ale czesto nie majace nic do zaoferowania, na krotko...ale jesli o powazy zwiazek to szukajac kandydatki patrza w ich wnetrze...i nie rozgraniczajmy,ze tacy sa tylko faceci bo kazdy najpierw patrzy na wyglad.....tak juz jest skonstruowany nasz swiat.
kiedyś slyszalam wypowiedz jednego z psyhcologow ktory stwierdzil, ze piekne kobiety sa same dlatego, ze mezczyzni boja sie do nich zblizyc bo mysla ze poza uroda niczego im nie zaoferuja, albo wyslmieja ich starania, bo one sa tylko do patrzenia....a tak nie jest. Ja nauczylam sie ze czesto pewne opinie moga krzywdzic, dlatego juz staram sie nie oceniac po pozorach...
Mnie kiedys tez zabolala wypowiedz jednej dziewczyna na moj temat, ktora stwierdzila, ze jestem modliszka, poniewaz podobno mam powodzenia...a nic o mnie nie wie, nie zna mnie...zabolalo mnie to i od tej pory jestem ostrozna w wydawaniu osadow...
A i mam dla Ciebie mala rade...ktos mi kiedys powiedzial, ze piekno wyplywa z duszy...moze wiec warto zaczac pracowac nad soba, bys szczescliwym i przede wszystkim pokazywac swiatu swoj usmiech....to dziala

Jego spojrzenie było brązowe, figlarne, czułe,
pełne pragnienia...i czegoś, czego pewnie
nigdy nie zrozumiem...-zapominam!!
myszka2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując