Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Napisane przez monika01011986
A to Ty jednak nie spałaś  Mam nadzieję że dziś humorek lepszy?
Cieszę się że ze zdrowiem lepiej  ale lepiej jeszcze siedź w domu! taki wiatr dzisiaj!
|
No nie spałam poszłam spać po 3... 
Humor nie lepszy, bo dostałam @ i wszystko mnie denerwuje 
No zostaję dzisiaj w domu, bo mi łeb urwie 
Cytat:
Napisane przez monika01011986
Po okresie pewnie odpuchniesz to różnicę po ciuchach ujrzysz  Cierpliwości kochana! troszkę czasu potrzeba aby coś ujrzeć  No i przede wszystkim jak wagi nie będziesz dalej miała ( a raczej baterii) to na prawdę może być Ci ciężko. Ważenie się bardzo pomaga i motywuje 
|
No nie wiem... teraz czuję się jak turbo pasztet 
muszę gdzieś dorwać te baterie! 
Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka
Okrutnie... 
Własnie chodzi o to ze ja mam glowe dobra i to bardzo 
Wczoraj jak wczoraj ale dzisiaj to tragedia byla ze mna rano, teraz juz lepiej sie czuje 
Mysle ze tez mnie tak wzielo bo pilam na pusty zoladek bo bylam tylko po sniadaniu i kanapce z serem zoltym i poszlam chlac 
Tez marda jestem ale nie mialam ani czasu ani nic wartosciowego pod reka wiec wolalam nie pchac smieciowego jedznia w siebie 
A wypilam 2 piwa i 4 x 50ml czystej 
Pozostawie to bez komentarza... 
|
Łohoho, to ostro było ale na pusty żołądek to się wcale nie dziwię, że Cię ścięło nieładnie! i to jeszcze pomieszałaś wódkę z piwem hardcore
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|