Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 21:28   #2221
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
mam dla Was 3 zdjęcia które mi sie najbardziej podobają
Niektóre dziewczyny juz je widziały pewnie na fejsie

Załącznik 4551059

Załącznik 4551060

Załącznik 4551061
3 zdjęcie to taka groźna jesteś i ten wzrok !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 21:42   #2222
murka04
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Super, że humorek dopisuje jak Ty to robisz, że Ci tak waga spada fajnie? jeszcze niedawno było ponad 50, nie? napisz swój przykładowy jadłospis

U Ciebie też brzydko? U mnie pogoda super aż nawet chciałam okna myć, ale TŻ stwierdził, że chyba na głowę upadłam no, w sumie nie byłoby to zbyt rozsądne jak się wyleczę całkiem to się za nie wezmę, bo takie zasyfione są, że świata nie widać

No czekamy na foteczki bucików i Ciebie całej też oczywiście

Zupa śledziowa? a jak to smakuje? Ludzie, pierwszy raz słyszę o takim wynalazku śledzi nie lubię, więc nie sądzę żeby mi ta zupa przypadła do gustu
Przykładowy jadłospis? No więc tak:
ś:płatki miodowe/bułka z wędliną/2 parówki (ostatnio była też bułka z nutellą)
2ś: (w szkole) kanapka sklejona z wędliną i ogórkiem
o: to co jest tzn ziemniaki z mięsem i SOSEM
k:2 kanapki z czymś/2 parówki
I nie podjadam nic między posiłkami. I tak codziennie w tygodniu, w weekend ewentualnie coś wpadnie więcej bo z Tż jestem Także nie jest to jakieś poświęcenie jak widać
Ja ostatnio myłam okno jak był taki wiatr że mało go nie wyrwało ale spoko
Zupa śledziowa to taka tradycja ze wsi Kupuje się płaty śledziowe, wstawia do wody na noc, dosala trochę a na drugi dzień dolewa śmietany, dodaje cebuli i już. Niezbyt to dobre, a je się z ziemniakami w osobnej misce na zagrychę.

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Mureczko ja już na 3-4 dzień miałam tłuste ale nie chciało mi się myć, bo nigdzie z domu nie wychodziłam i w koku chodziłam więc nawet nie było widać, że tłuste są Pokaż koniecznie zdjęcia jak Tż Ci zrobi
No i gratuluję spadku
Jezu ja to 3 dni nie wytrzymam choćby nie wiem jak mi się myć nie chciało A zdjęcia mi zrobił chociaż padało no i w ogóle wyszły brzydkie i chyba ich nie dodam bo jeszcze na takim tle że wstyd Ale buty wkleję.

Cytat:
a ja dziś nie mam czasu zeby z Wami popisać Synuś ciągle mi na rękach leżał bo go uszko bolało więc pisać nie mogłam na klawiaturze jedynie sobie zdjęcia na fejsa powrzucałam i tyle.
Ale teraz już jest lepiej, czopek znowu działa i synek dobrze się czuje. W poniedziałek będe musiała znowu jechać do tej laryngolog bo coś się dzieje z tym uchem. Ropa mu leci z uszka i zaczyna lekko gorączkować, także zapalenie ucha na bank się zaczyna. Byli tez moi rodzice u mnie posiedzieć trochę więc tez nie mogłam pisać z Wami. No ale teraz dzieciaki się bawią więc mam chwilkę
Biedny się męczy ciągle Teraz dużo ludzi skarży się na ból ucha, ta pogoda pewnie tak działa. Zdrówka mu życzę

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Nie jestem! jedno zdjęcie na 100 wychodzi normalne więc to znaczy że nie jestem fotogeniczna. No ale trudno fotomodelką nie zamierzam zostać więc nie ma problemu
Teraz to może Ci to faktycznie przeszkadzać że tak młodo wyglądasz ale później będziesz w tego dumna Zobaczysz!
Ooo po 60 zł??? to dużo taniej niż u mnie w mieście !! fajnie masz
Tak to jest że jak Ty jesteś na zdjęciach to Ci się nie podoba a jak ktoś je ogląda to już widzi zupełnie inaczej, też tak mam
Ja to może jakbym się pomalowała mocniej to i bym wyglądała na starszą, ale nie lubię mocno i nie pasuje mi
No jak będę miała jakiś przypływ gotówki to sobie kupię te leginsy

Cytat:
zupe śledziową???????? WTF?????
pewnie musi być nie dobra....
Ja dziś zjadłam 2 śledzie w occie ale zupy bym raczej nie ruszyła
Jest nie za świetna Z wody, śmietany i śledzi. Nie polecam

medzik jakie Ty masz już długie włosy jeej! W ogóle bardzo ładnie Ci w tych włosach

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Wiecie co no zrobił mi Tż kilka zdjęć, ale padało i musieliśmy iść na jego ogródek i musiałam stanąć w tle takiej starej budki i w ogóle jest syf i wstyd wstawiać to Chyba się wstrzymam z tymi zdjęciami tylko wrzucę wam buty
monia pierwsze zdjęcie jest niesamowite!!

wklejam buty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0385.jpg (58,8 KB, 32 załadowań)

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-03-10 o 22:09
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 22:38   #2223
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Boskie!

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
3 zdjęcie to taka groźna jesteś i ten wzrok !
hehehe no jak czarownica hahah

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 23:47   #2224
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Biedny się męczy ciągle Teraz dużo ludzi skarży się na ból ucha, ta pogoda pewnie tak działa. Zdrówka mu życzę
Dziękuję
Jak dostaje czopek to go przestaje boleć na szczęście także nie męczy się ciągle.... dobre i to

Cytat:
Tak to jest że jak Ty jesteś na zdjęciach to Ci się nie podoba a jak ktoś je ogląda to już widzi zupełnie inaczej, też tak mam
Ja to może jakbym się pomalowała mocniej to i bym wyglądała na starszą, ale nie lubię mocno i nie pasuje mi
No jak będę miała jakiś przypływ gotówki to sobie kupię te leginsy
No pewnie, że tak każdy na siebie inaczej patrzy - bardziej krytycznie
te legginsy sa super, warto je kupić

Cytat:
Jest nie za świetna Z wody, śmietany i śledzi. Nie polecam
heheh dobrze wiedzieć chociaż ja Ci powiem że lubię śledzie w śmietanie i to tego ziemniaki moja mama często tak na obiad robiła i pyszne było

Cytat:
Wiecie co no zrobił mi Tż kilka zdjęć, ale padało i musieliśmy iść na jego ogródek i musiałam stanąć w tle takiej starej budki i w ogóle jest syf i wstyd wstawiać to Chyba się wstrzymam z tymi zdjęciami tylko wrzucę wam buty
monia pierwsze zdjęcie jest niesamowite!!

wklejam buty
ojjjj tam! nie będziemy patrzały na budkę tylko na Ciebie przecież Wklejaj i nie marudź
Buciki fajne mi sie podobają
Dziękuję Te pierwsze zdjęcie mi tez się podoba

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Siostro SOWO a gdzie Ty się podziewasz???????? pewnie znowu męczysz męża Ty łobuzie Ty jak tam zdrówko????

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-11, 00:41   #2225
monika01011986
Zakorzenienie

Dobra, ide spać choc nie bardzo mi się chce :P
Siostry SOWY dzisiaj nie ma to nie mam z kim pisać to idę do wyrka.
Na pożegnanie mam dla Was świeżutką foteczkę :

fvc317.jpg

Taka chociaż jedna w całości na tym zdjęciu przynajmniej uda mi wyszły jako takie.
To dobranoc buziaki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-11, 01:07   #2226
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Siostro SOWO[/B] a gdzie Ty się podziewasz???????? pewnie znowu męczysz męża Ty łobuzie Ty jak tam zdrówko????
Jestem jestem tylko bez humoru dzisiaj...

Już prawie zdrowa jestem, dziękuję mały katar został, ale już się dobrze czuję jutro pójdę na spacerek jak będzie tak pięknie na dworze jak dzisiaj

Cytat:
Na pożegnanie mam dla Was świeżutką foteczkę :

Załącznik 4551157

Taka chociaż jedna w całości na tym zdjęciu przynajmniej uda mi wyszły jako takie.
To dobranoc buziaki
Pięknie wyszłaś na tym zdjęciu taki aniołek i jaka figura mam coraz większe kompleksy...

Śpij dobrze Siostro buziaczki

Cytat:
Przykładowy jadłospis? No więc tak:
ś:płatki miodowe/bułka z wędliną/2 parówki (ostatnio była też bułka z nutellą)
2ś: (w szkole) kanapka sklejona z wędliną i ogórkiem
o: to co jest tzn ziemniaki z mięsem i SOSEM
k:2 kanapki z czymś/2 parówki
Dziękuję pięknie za przykładowy jadłospis rzeczywiście wiele wyrzeczeń nie ma ale ja bym nie chudła na takim jedzeniu ehh...

Cytat:
wklejam buty
Super te buciki! chciałabym podobne sobie kupić na wiosnę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2012-03-11 o 01:04
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 09:03   #2227
czbasia
Zakorzenienie

Witajcie w niedzielny poranek
Ale okropnie szaro za oknem i deszcz:/
Wczorajsze jedzonko-
I platki(lyzka platkow owsianych lyzka otrab pszennych garc just fitow+ 2 lyzki platkow czekoladowych) + mleko 2%
II twarozek z jogurtem rzodkiewka +2 kromeczki
III- pizza domowa z kurczakiem -2 kawalki
IV -kawaleczek malusienki karpatki -musialam sprubowac
Wiem wiek koalcja fatalna
No i powstrzymalam sie i nie wypilam w koncu piwka tylko poszlam spac
Ehhhh... ciezko bedzie do slubu z tymi 2 kg Ale powalcze

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Monia, Medzik śliczniutkie jestescie!!! Nie moge sie na fotki napatrzec. Medzik swietnie Ci w tych wlosach.
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 09:04   #2228
murka04
Zadomowienie

Ostro pierwszy raz miałam tylko 4 posty do nadrobienia! W szoku jestem
U mnie dziś wieje strasznie i się nie wyspałam bo słychać głośno no i brat się darł rano. Jak on mnie wkurza jeszcze pali papierochy z żoną a ja tak nienawidzę tego smrodu aż mnie dusi

monia no to brzmi tak jak ta zupa śledziowa ale mnie to nie smakuje
heroine i jak tam pogoda dobra na spacer? No każdy musi znaleźć swój jadłospis na chudnięcie niestety Szkoda że nie ma gotowego przepisu

A buty jak na razie wydają się wygodne i nie obtarły mi kostek

Stary 2012-03-11, 09:18   #2229
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Ale u mnie dziś okropna pogoda deszcz pada i brzydko jest a chciałam się wybrać dziś na spacer.

Mureczko no włosy wreszcie trochę urosły, choć i tak jak Tż mierzył po fryzjerze to ubyło mi 3 cm, teraz mam 58 mierzone od czoła
A Ty wstawiaj swoje foteczki my będziemy patrzeć na Ciebie a nie na tło
A buciki fajne, też mi się podobają

Cocktail ejj nie było ze mną aż tak źle później wypiłam jeszcze 2 desperadosy więc wyobraź sobie co wtedy się ze mną działo ale starałam się być twarda Fajnie, że coraz cieplej się robi to na następny raz będzie można i na świeżym powietrzu

Monia dziękuję i śliczne zdjęcia
A no przypomniało mi się, że jednak jechałam pociągiem nawet fajnie było i pociąg też fajny, taki już lepszy

Zelka dziękuję porób dużo zdjęć, żebyśmy miały co oglądać

Basiu dziękuję kochana co do włosków to teraz już chyba zostanę przy takim kolorku, bo dobrze się w nim czuję i wiele osób powiedziało, że ładnie mi w nim i lepiej jak w blondzie
Stary 2012-03-11, 09:24   #2230
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki
Ale u mnie dziś okropna pogoda deszcz pada i brzydko jest a chciałam się wybrać dziś na spacer.

Cocktail ejj nie było ze mną aż tak źle później wypiłam jeszcze 2 desperadosy więc wyobraź sobie co wtedy się ze mną działo ale starałam się być twarda Fajnie, że coraz cieplej się robi to na następny raz będzie można i na świeżym powietrzu
Jeszcze 2 ? No to zwracam honor

Monia śliczne te fotki Ta ostatnia świetna

Ja się dzisiaj nawet nie wazę W sumie wczoraj zjadłam całą paczkę Pringlesów i wpadły 2 piwa
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 09:35   #2231
meeedzik
Zakorzenienie

Agatko do Tż dzwonił kolega z pracy bo zaprasza go już od 2 miesięcy na piwo, a że on z Konradowa to do domu blisko więc Tż też wypił i ja tyż a teraz w łóżku leżę i piję co chwila

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 09:46   #2232
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko do Tż dzwonił kolega z pracy bo zaprasza go już od 2 miesięcy na piwo, a że on z Konradowa to do domu blisko więc Tż też wypił i ja tyż a teraz w łóżku leżę i piję co chwila
Oj kacyk męczy
Stary 2012-03-11, 09:46   #2233
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Hej laseczki

Mureczko no włosy wreszcie trochę urosły, choć i tak jak Tż mierzył po fryzjerze to ubyło mi 3 cm, teraz mam 58 mierzone od czoła
A Ty wstawiaj swoje foteczki my będziemy patrzeć na Ciebie a nie na tło
A buciki fajne, też mi się podobają
U mnie też właśnie tak brzydko
Ale z przodu jakie masz długie, moje są o wiele dłuższe z tyłu a z przodu to takie nieciekawe
Nie no nie wrzucę tych zdjęć bo sa naprawdę okropne Za tydzień może będę miała jakieś bo idę na 18 do koleżanki to jak będziemy się w miarę trzymać to będą jakieś zdjęcia

Stary 2012-03-11, 10:59   #2234
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
U mnie dziś wieje strasznie i się nie wyspałam bo słychać głośno no i brat się darł rano. Jak on mnie wkurza jeszcze pali papierochy z żoną a ja tak nienawidzę tego smrodu aż mnie dusi
co za brat jak nie śpiewanie to darcie się papierochy? w pokoju?

Cytat:
heroine i jak tam pogoda dobra na spacer? No każdy musi znaleźć swój jadłospis na chudnięcie niestety Szkoda że nie ma gotowego przepisu
U mnie dziś pogoda straszna wszystko już było: śnieg, deszcz, grad, słońce, wiatr aktualnie piździ, że gałęzie mało mi okien nie wybiją no i jakieś słońce się przebija a stopni dzisiaj 7

Ja już nie wiem jak mam się odchudzać w lustrze nie widzę żadnej poprawy, no i ubrania też na to nie wskazują w dodatku dzisiaj obudziła mnie @ cudownie się czuję mam nerwa na wszystko co się rusza TŻ już dostał opie.rdol nie wiem sama za co
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-11, 11:14   #2235
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

U mnie dziś pogoda straszna wszystko już było: śnieg, deszcz, grad, słońce, wiatr aktualnie piździ, że gałęzie mało mi okien nie wybiją no i jakieś słońce się przebija a stopni dzisiaj 7

Ja już nie wiem jak mam się odchudzać w lustrze nie widzę żadnej poprawy, no i ubrania też na to nie wskazują w dodatku dzisiaj obudziła mnie @ cudownie się czuję mam nerwa na wszystko co się rusza TŻ już dostał opie.rdol nie wiem sama za co
Kochana Ty kup w końcu baterie , bo normalnie Ci wyśle Może Ty po prostu nie zauważasz zmian a one są. Zapytaj tż. A co do nerwów to @ Cię usprawiedliwia Mój tż wie że wtedy to lepiej ze mną nie zadzierać
Stary 2012-03-11, 11:21   #2236
monika01011986
Zakorzenienie

no hej laseczki
ja dziś się wyspałam! Poszłam wczoraj spać ok.2 a wstałam dziś przed 12 no i synuś przespał całą noc!!! BEZ CZOPKA przeciwbólowego!!! ostatniego czopka dałam mu wczoraj rano. Także minęły już 24 h i synek nie płacze że go uszko boli!!!! Leki chyba pomagają te co mu daje. Już mu nawet mniej leci z tego uszka Także cieszę się bardzo
U mnie pogoda prześliczna!!!!!!!! słoneczko w pełni, ciepło bo mam balkon uchylony i siedzę przy nim, sucho tylko trochę wieje. Ale na spacer można iść Nie wiem czy ja pójdę bo synek nie za bardzo z chorym uchem na wiatr powinien wychodzić i mimo że będzie miał czapkę to jakoś i tak się o niego boję.
Moja waga już się chyba szykuje do niebios bo się całkiem zepsuła. Te cyferki co ona pokazuje to się w głowie nie mieści..... Trzeba będzie kupić nową wagę :/
Co do depilatora to jestem mega zachwycona!!! Mam cały czas gładziutkie paszki, wszystkie ranki sie zagoiły i niema nic czerwonego Włosków jak nie było tak niema Aleeeee fajnie teraz zapuszczał włosy na nogach zobaczymy czy przeżyję tą depilację

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-11, 12:58   #2237
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

Oni palą w kuchni!! Jakby u siebie palili to pół biedy a tak muszę ciągle to wąchać
Kochana kup te baterie w końcu to będziesz wiedziała po czym waga skacze a po czym spada. Bo tak na oślep to jest ciężko, nic Cię nie motywuje to i łatwiej sobie pozwolisz na jakieś grzeszki.
A Tż biedny..

Cytat:
no hej laseczki
ja dziś się wyspałam! Poszłam wczoraj spać ok.2 a wstałam dziś przed 12 no i synuś przespał całą noc!!! BEZ CZOPKA przeciwbólowego!!! ostatniego czopka dałam mu wczoraj rano. Także minęły już 24 h i synek nie płacze że go uszko boli!!!! Leki chyba pomagają te co mu daje. Już mu nawet mniej leci z tego uszka Także cieszę się bardzo
U mnie pogoda prześliczna!!!!!!!! słoneczko w pełni, ciepło bo mam balkon uchylony i siedzę przy nim, sucho tylko trochę wieje. Ale na spacer można iść Nie wiem czy ja pójdę bo synek nie za bardzo z chorym uchem na wiatr powinien wychodzić i mimo że będzie miał czapkę to jakoś i tak się o niego boję.
Moja waga już się chyba szykuje do niebios bo się całkiem zepsuła. Te cyferki co ona pokazuje to się w głowie nie mieści..... Trzeba będzie kupić nową wagę :/
Co do depilatora to jestem mega zachwycona!!! Mam cały czas gładziutkie paszki, wszystkie ranki sie zagoiły i niema nic czerwonego Włosków jak nie było tak niema Aleeeee fajnie teraz zapuszczał włosy na nogach zobaczymy czy przeżyję tą depilację
Noo super że już mu lepiej, oby wyzdrowiał całkiem bo szkoda marnować taką pogodę niech on też poczuje wiosnę
A tym razem mamy inną pogodę hehe aż dziwne
Wiesz co też myślałam o depilatorze, ale ja bym chyba nie wytrzymała.. Jestem strasznie nieodporna na ból i boję się że wyrzucę kasę w błoto.

Ja już po obiedzie i szykuję się do Tż Chyba zajedziemy do jakiegoś sklepu bo muszę sobie kupić majtki - nie wiem jak to możliwe ale wszystkie mam za małe! Im bardziej chudnę tym ciasniejsze się robią

Stary 2012-03-11, 13:29   #2238
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dziewczyny a ja na gigancie
kac morderca dreczy
pije cole light i tylko ona trzyma mnie przy zyciu
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 13:51   #2239
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Kochana Ty kup w końcu baterie , bo normalnie Ci wyśle Może Ty po prostu nie zauważasz zmian a one są. Zapytaj tż. A co do nerwów to @ Cię usprawiedliwia Mój tż wie że wtedy to lepiej ze mną nie zadzierać
Hehe no muszę je zdobyć!
TŻ to mi zawsze kit wciska, że mi zmalała ale to jego fanaberie
Mój też wie, dlatego zamknął się w pokoju i nie wychodzi

Cytat:
no hej laseczki
Hej
No supcio, że synek już zdrowieje!!!

Znowu zabrałaś mi wiosnę u mnie pogoda mega nieklarowna... co chwilę inna

No jak nic, musisz kupić nową wagę a ja baterie

Kusisz tym depilatorem ale ja jestem cienias jeśli chodzi o ból
Stary 2012-03-11, 13:52   #2240
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Oni palą w kuchni!! Jakby u siebie palili to pół biedy a tak muszę ciągle to wąchać
Kochana kup te baterie w końcu to będziesz wiedziała po czym waga skacze a po czym spada. Bo tak na oślep to jest ciężko, nic Cię nie motywuje to i łatwiej sobie pozwolisz na jakieś grzeszki.
A Tż biedny..
W kuchni??????!!!! jeszcze lepiej pogięło ich? Ja bym zabiła! tam się je! a Twoim rodzicom to nie przeszkadza? no ludzie, niech se wychodzą na zewnątrz palić!

No kupię kupię... jak znajdę

A tam biedny oni też mają swoje fochy a my to musimy znosić

Cytat:
Ja już po obiedzie i szykuję się do Tż Chyba zajedziemy do jakiegoś sklepu bo muszę sobie kupić majtki - nie wiem jak to możliwe ale wszystkie mam za małe! Im bardziej chudnę tym ciasniejsze się robią
Buahahaha a to dobre

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
kac morderca dreczy
No proszę jak się skuła to ile wczoraj poszło?
Stary 2012-03-11, 14:11   #2241
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem jestem tylko bez humoru dzisiaj...

Już prawie zdrowa jestem, dziękuję mały katar został, ale już się dobrze czuję jutro pójdę na spacerek jak będzie tak pięknie na dworze jak dzisiaj

A to Ty jednak nie spałaś Mam nadzieję że dziś humorek lepszy?
Cieszę się że ze zdrowiem lepiej ale lepiej jeszcze siedź w domu! taki wiatr dzisiaj!

Cytat:
Pięknie wyszłaś na tym zdjęciu taki aniołek i jaka figura mam coraz większe kompleksy...
Aniołek hehe no fakt, że tak to w sumie wygląda Dziękuję
A Ty nie myśl o kompleksach tylko trzymaj się dietki ładnie to waga szybciutko zleci

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Ehhhh... ciezko bedzie do slubu z tymi 2 kg Ale powalcze

Monia, Medzik śliczniutkie jestescie!!! Nie moge sie na fotki napatrzec. Medzik swietnie Ci w tych wlosach.
Dasz radę! 2 kg do połowy maja? Na pewno Ci sie uda

Dziękuję

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Ostro pierwszy raz miałam tylko 4 posty do nadrobienia! W szoku jestem

monia no to brzmi tak jak ta zupa śledziowa ale mnie to nie smakuje
Noo dziś malutko do nadrobienia no bo weekend każdy gdzies baluje
JA bym zabiła za papierosy!!!!! Zrobiłabym im taki dym, że na dwór by chodzili jarać!
No to taka gęsta zupa śledziowa bo bardziej jak śledzie w śmietanie i z cebulką ( bez wody).

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Hej laseczki

Monia dziękuję i śliczne zdjęcia
A no przypomniało mi się, że jednak jechałam pociągiem nawet fajnie było i pociąg też fajny, taki już lepszy
A u mnie ślicznie jest tylko wieje :/ poszłabym na spacer ale malutki nie za bardzo może wychodzić w taki wiatr więc siedzę w domu :/
Dziękuję
No to teraz przejedziesz się polskim pociągiem tylko ostrzegam, że możesz się trochę rozczarować bo w tych naszych pociagach to niezaciekawie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-11, 14:14   #2242
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia śliczne te fotki Ta ostatnia świetna

Ja się dzisiaj nawet nie wazę W sumie wczoraj zjadłam całą paczkę Pringlesów i wpadły 2 piwa
Dziękuję noo siostra się postarała

Całą puszkę Pringlesów? gdzies Ty to zmieściła?
Ja też się nie ważę bo waga zepsuta

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-11, 14:16   #2243
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję noo siostra się postarała

Całą puszkę Pringlesów? gdzies Ty to zmieściła?
Ja też się nie ważę bo waga zepsuta
Przez cały dzien zjadła Ale uwierz że na raz też bym zjadła
Stary 2012-03-11, 14:20   #2244
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Po okresie pewnie odpuchniesz to różnicę po ciuchach ujrzysz Cierpliwości kochana! troszkę czasu potrzeba aby coś ujrzeć No i przede wszystkim jak wagi nie będziesz dalej miała ( a raczej baterii) to na prawdę może być Ci ciężko. Ważenie się bardzo pomaga i motywuje

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Noo super że już mu lepiej, oby wyzdrowiał całkiem bo szkoda marnować taką pogodę niech on też poczuje wiosnę
A tym razem mamy inną pogodę hehe aż dziwne
Wiesz co też myślałam o depilatorze, ale ja bym chyba nie wytrzymała.. Jestem strasznie nieodporna na ból i boję się że wyrzucę kasę w błoto.

No oby oby
Pewnie u Ciebie zaraz też będzie ładnie bo u mnie słoneczko przepięknie świeci od rana
Ja też się bałam że wyrzucę kase w błoto jak kupię depilator ale na prawde można ten ból przeżyć no i jaka to jest wygoda!!!!
A może w zbyt wysokiej temperaturze bieliznę pierzesz i sie skurczyły

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-11, 14:21   #2245
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No proszę jak się skuła to ile wczoraj poszło?
Okrutnie...
Własnie chodzi o to ze ja mam glowe dobra i to bardzo
Wczoraj jak wczoraj ale dzisiaj to tragedia byla ze mna rano, teraz juz lepiej sie czuje
Mysle ze tez mnie tak wzielo bo pilam na pusty zoladek bo bylam tylko po sniadaniu i kanapce z serem zoltym i poszlam chlac
Tez marda jestem ale nie mialam ani czasu ani nic wartosciowego pod reka wiec wolalam nie pchac smieciowego jedznia w siebie
A wypilam 2 piwa i 4 x 50ml czystej
Pozostawie to bez komentarza...
Stary 2012-03-11, 14:30   #2246
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
kac morderca dreczy
Współczuję ale przynajmniej widzę że imprezka była mega udana

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Hej
No supcio, że synek już zdrowieje!!!

Znowu zabrałaś mi wiosnę u mnie pogoda mega nieklarowna... co chwilę inna

No jak nic, musisz kupić nową wagę a ja baterie

Kusisz tym depilatorem ale ja jestem cienias jeśli chodzi o ból
Też się cieszę Bawi się ładnie i nic go nie boli a czopka na oczy nie widział już od wczoraj rano
No u Ciebie juz za długo było ładnie a ja miałam dziś iśc na spacer więc musiałam mieć ładną pogodę tyle że nie wypalił ten spacer :/
Będe musiała się wybrać po ta wagę tylko na razie kasy mi szkoda :/ A Ty weź kup w końcu te baterie bo nie wytrzymam i dupsko Ci zleje!!
Ja też jestem cienas co do bólu ale jak juz kupisz ten depilator to szkoda CI będzie aby leżał w szafce i mimo bólu będziesz go używać przynajmniej ja tak mam

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Przez cały dzien zjadła Ale uwierz że na raz też bym zjadła
hehehe ja też lubię Pringlesy i pewnie gdybym była bardzo głoda to tez bym całą puszkę zjadła Ale żadnych innych chipsów nie

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Piwo + wódka = zgon tego się nie powinno mieszać!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-11, 14:41   #2247
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A to Ty jednak nie spałaś Mam nadzieję że dziś humorek lepszy?
Cieszę się że ze zdrowiem lepiej ale lepiej jeszcze siedź w domu! taki wiatr dzisiaj!
No nie spałam poszłam spać po 3...
Humor nie lepszy, bo dostałam @ i wszystko mnie denerwuje

No zostaję dzisiaj w domu, bo mi łeb urwie

Cytat:
Po okresie pewnie odpuchniesz to różnicę po ciuchach ujrzysz Cierpliwości kochana! troszkę czasu potrzeba aby coś ujrzeć No i przede wszystkim jak wagi nie będziesz dalej miała ( a raczej baterii) to na prawdę może być Ci ciężko. Ważenie się bardzo pomaga i motywuje
No nie wiem... teraz czuję się jak turbo pasztet
muszę gdzieś dorwać te baterie!

Cytat:
Okrutnie...
Własnie chodzi o to ze ja mam glowe dobra i to bardzo
Wczoraj jak wczoraj ale dzisiaj to tragedia byla ze mna rano, teraz juz lepiej sie czuje
Mysle ze tez mnie tak wzielo bo pilam na pusty zoladek bo bylam tylko po sniadaniu i kanapce z serem zoltym i poszlam chlac
Tez marda jestem ale nie mialam ani czasu ani nic wartosciowego pod reka wiec wolalam nie pchac smieciowego jedznia w siebie
Łohoho, to ostro było ale na pusty żołądek to się wcale nie dziwię, że Cię ścięło nieładnie! i to jeszcze pomieszałaś wódkę z piwem hardcore
Stary 2012-03-11, 14:54   #2248
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
wklejam buty
fajne butyyy ! francja elegancja
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 15:04   #2249
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Łohoho, to ostro było ale na pusty żołądek to się wcale nie dziwię, że Cię ścięło nieładnie! i to jeszcze pomieszałaś wódkę z piwem hardcore
Dokladnie - jestem hardcorem
http://www.youtube.com/watch?v=EGSmH_qbfck
Stary 2012-03-11, 15:07   #2250
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dokladnie - jestem hardcorem
http://www.youtube.com/watch?v=EGSmH_qbfck
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości